Intel 330 Series 2.5" SSD 120GB

Intel 330 Series 2.5" SSD 120GB

  • Storlek: 120 GB
  • Formfaktor: 2.5 tum
  • Läshastighet: 500 MB/s
Jämför pris på alla Intel Solid State-diskar (SSD)
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Intel 330 Series 2.5" SSD 120GB

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
  • Storlek: 120 GB
  • Formfaktor: 2.5 tum
  • Läshastighet: 500 MB/s
rating.rate-n-text-version.md
rating.based-on-n-reviews.md
Sorterat efter datum
2014-06-17
T
TheGrabuser.total-reviews
Köpte min Intel 330 SSD för ett par år sedan men formaterade disken nyligen för att nyttja den i min nya stationära dator. Och i min nya dator gör denna SSD bra ifrån sig. Har Windows 8.1 Pro installerat på SSD:n (och några andra vitala program) och det är så som det ska vara; snabbt och effektivt. 120 GB räcker är för övrigt utmärkt för en SSD i mitt tycke!
2013-09-24
K
Kvasiuser.total-reviews
Köpte 10 st till jobbet och en hem. Alla har snurrat på helt utan problem i ett år nu. Inget att klaga på med andra ord.
2012-10-02
Redigerades 2013-07-21
M
Mckoteuser.total-reviews
Byte ut den mekaniska hårddisken i min bärbara dator mot denna SSD. Jäklar vilken prestandaförbättring det blev! Datorn startar nu betydligt snabbare och program startar väldigt fort. Datorn har även blivit i princip helt ljudlös (bara processorfläkten som hörs). Installationen var väldigt enkel och det finns en programvara för SSD:n som ska hålla den i toppform. Jag har inte upplevt några systemkrascher och den känns väldigt stabil. Jag rekommenderar starkt denna SSD!
2013-01-22
Redigerades 2013-05-20
Pholostanuser.total-reviews
Har bara använt den någon vecka, dock fryser disken ibland och slutar svara på tilltal. Den får en stjärna tillsvidare, får se om det går att lösa. Edit: Verkar inte vara ensam om problem: http://communities.intel.com/thread/30043?start=0&tstart=0 Edit: Har nu haft den ett par månader i en linuxserver, och där fungerar den utan problem tillsammans med iRST 11.6. Varför det var problem i Windows fick jag aldrig någon rätsida på, har dock maskiner med vanligt, modärnt intel-chipset och Win7 som verkar få problem med den här modellen av disk. Frysningar lite då och då, utan förklaring. Buggig drivare? Får fem stjärnor för att den ändå tillslut fungerar bra i linux.
2013-04-23
W
WhoIsWhouser.total-reviews
Köpte min på CDON för ungefär ett halvår sedan och betalade 719 kr så priserna verkar ha trappats upp en aning sedan dess. Disken har fungerat alldeles ypperligt och installationen var trivial. Inga låsningar eller dylikt men kan ha haft tur med att få bra styrkrets/chipset. Har inte kört benchmark/prestandatest eller liknande men det finns flertalet sådana tester gjorda om man googlar. Valde att köra hela disken som systemdisk (Windows 7) och kör dessutom (p.g.a. moderkortet) bara på SATA 2.0 (3 Gbit/s) trots att disken stöder SATA 3.0 (6 Gbit/s) -- trots detta höjs prestandan betydligt och allt flyter på snabbt. Dessutom givetvis helt ljudlöst då SSD inte har några mekaniska delar. I dagens läge är det kanske lämpligare att satsa på 520-serien eller nyare (om man nu vill ha Intel), i och med att priset är i stort sett detsamma.
Sida 1