Asus Radeon HD7950 DirectCU II Top HDMI 2xDP 3GB

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Asus Grafikkort (PCI Express) (167)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Har inte testat spel ännu, bara installerat. En varning, kortet är STORT och om man har otur så måste man byta låda och moderkort!

  1) Kortet är långt. Fick inte plats i Antec Sonata 1. Jag fick använda en annan låda jag hade.

  2) Kortet är brett och om man har SATA-platser som sitter på "fel" ställe så täcker detta kort dessa platser. Av 5 SATA platser kunder jag iaf återanvända 3 av dem genom att köpa SATA-sladdar som är vinklade 90 grader. Kordet ligger direkt på dessa vinklade sladdar.

  3) Eftersom det är så brett fick jag även ta bort några skruvar och mecka nederst i lådan för att inte grafikkort och låda skulle vara för intima.

  -----------------------
  Efter 2 års användande är slutsatsen att jag är MYCKET NÖJD och inväntar nästa AMD-kort som kommer till sommaren (390X).

  Fläkten låter lite illa när den får arbeta hårt. Prestandan är fortfarande utmärkt och jag kan spela de relativt senaste spelen som Wolfenstein å Watch Dogs med FullHD fullt flyt eller på 2560p med lite mindre hack.
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Jag är väldigt nöjd med kortet. Prestandan är mycket hög för priset och ljudnivån är tillräckligt låg för att jag inte ska bry mig. Som tidigare kommentarer påpekar, kortet är stort! Hela 30 cm. Jag fick köpa ett nytt chassi som kortet får plats i (Antect P280) då jag saknade 2-3 cm i mitt rätt gamla Coolermaster Mystique 631.

  Jag har inte gjort några djupare tester men jag kan dra upp grafiken till max i exempelvis Skyrim, SC2 och BF3 utan några problem. Det är mer än godkänt för mig.
 • Mycket bra
  5 år sedan
  Väldigt nöjd med mitt kort. Fick tag i det för 2600 från CDON. Har kortet monterat i ett Fractal Design Define R3 där det precis fick plats utan att montera ner hårddiskburen.

  Har provat kortet med Skyrim + HD textures i 1920x1200, Guild Wars 2 med SSAA på samma upplösning. Allt utan att klocka kortet och utan att märka några prestandadproblem alls.

  Ljudnivån är behagligt låg.

  ++
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Rekommenderar att man ser upp för kortets storlek, det är riktigt stort! Jag har ett Antec P280 chassi och klarade det med liten marginal.

  Är imponerad över hur bra det tar sig an Battlefield 3! Kör på High inställningar samt 1080p och det finns inte minsta tillstymmelse till lag. Ljudnivån är riktigt bekväm också. Hade ett HD5770 innan som gick igång som en damsugare varje gång jag slog igång Battlefield 3 på Low inställningar. Med HD7950-DC2T låter datorn endast marginellt mer medan jag lirar.

  Har visserligen också 4st 7200 rpm diskar samt 4st 120mm fläktar som brummar i bakgrunden.

  Måste tillägga att jag är riktigt nöjd över att ha fått kortet för under 3000 :) Mycket action för pengarna!
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Har fått tag på två efter ett jäkla jagande, fick beställa från 2 olika håll. Kör bägge i 1150MHz och prestandan är av en annan värld. Man undrar lite om ASUS coh AMD sålt sin själ samtidigt som det är ett marrige made in heaven :) GPU med rekordhög prestanda per watt och en effektiv kylare och låg ljudnivå.

  Önskar man kunde ge mer är perfekt, dessa grafikkort är omänskligt bra!

  Tänk dock på att dessa kort tar mycket plats i ditt chassi, så dubbelkolla att ditt moderkort klarar det (om du ska köra två som jag).