Logitech Wireless Keyboard K270 (Nordisk)

Logitech Wireless Keyboard K270 (Nordisk)

 • Anslutning: Trådlös
 • Typ av tangentteknik: Dome switch
 • Teckenlayout: Nordisk
Rank 178 i Tangentbord
Jämför pris på alla Logitech Tangentbord
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Logitech Wireless Keyboard K270 (Nordisk)

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
 • Anslutning: Trådlös
 • Typ av tangentteknik: Dome switch
 • Teckenlayout: Nordisk

3.6 av 5 stjärnor

Baserat på 13 omdömen

Sorterat efter datum
2012-11-24
Redigerades 2012-12-06
  n
  nageltass(8 omdömen)
  visserligen bara använt det i en dag, men känns kanon hitiils, litet, nätt och lätt och om det håller batteritiden de lovar på 1-2år så är detta ett superklipp för 179spänn! Uppdatering 6/12: känns fortfarande bra och billigt. drog av en stjärna för att jag upplever att ctrl-tangenten ibland "låser" sig när jag råkar pressa den åt sidan när jag ska trycka ner den, vilket är tillräkligt sällan för att bara vara marginellt störande när jag sitter och spelar. Har fått lära mig att tända lampan igen då det inte finns någon bakgrundsbelysning men då hade väl den iofs sugit batteri som en häst.
  2012-10-17
   m
   matte629(6 omdömen)
   Jag var lite orolig när jag köpte detta tangentbord för att det hade så få omdömen. Jag kan dock intyga att detta är ett väldigt bra tangentbord om du helt enkelt vill ha ett enkelt och simpelt tangentbord som är trådlöst. Har inte upptäckt några problem med knappkombinationer, och responsen är inte heller något som jag märker överhuvudtaget (vilket jag personligen var mest orolig för). Det är inte så mycket mer att säga, köp om du önskar egenskaperna ovan. Batteritiden kan jag inte uttala mig om, men på Amazon så har det för alla hållit minst 3 månader and counting, och det är fullt tillräckligt för mig (detta var alltså innan det hade tagit slut på batteri, Logitech själva säger att batteriet håller i två år). Nåt man kan reagera på är att det är väldigt lätt, men det är heller ingenting som jag stör mig på. Inte heller byggkvaliteten.
   2012-06-13
    L
    Luciphear(36 omdömen)
    Haft tangentbordet ett bra tag nu, och hittills fungerar det utmärkt! Batteritiden håller länge, och jag stänger inte ens av tangentbordet på nätterna(då jag glömmer det) men trots det har det varit igång någon månad hit och dit utan problem. Tangenterna känns bra enligt mig, tillräckligt med motstånd, inte allt för mycket ljud heller, beroende på vad man är van vid antar jag. (Jag är van vid ett Logitech ultra-flat eller vad de nu heter.) Snyggt, enligt mig, och trådlöst givetvis vilket hittills har fungerat utmärkt. Ärligt talat finner jag inga fel på tangentbordet hittills, jag önskar att jag hade kunnat peka ut något men det kan jag inte!
    Sida 3