D-Link DIR-635

 Lägg i lista  Jämför
D-Links router DIR-635 är en Wireless N enhet som ger "real world"-prestanda som är upp till 650% snabbare än en trådlös 802.11g-anslutning och snabbare än trådbundet 100Mbps Ethernet1. Anslut DIR-635 till ett kabel- eller DSL-modem och dela höghastighetsuppkoppling till Internet med alla i nätverket. Skapa ett säkert trådlöst nätverk så att ni kan dela bilder, filer, musik, filmer, skrivare och nätverkslagring överallt i hemmet. Med en inbyggd, prisbelönt QoS-motor ger routern en bättre Internetupplevelse genom smidigt och tillgängligt digitalt telefonerande (VoIP) och onlinespelande. Wireless N tekniken ger denna högpresterande router bättre täckning av hemmet än tidigare tekniker var kapabla att göra. DIR-635 är avsedd för användare som behöver högre nätverksprestanda. Med en Wireless N adapter, för notebook eller stationära dator, kan du vara ansluten till ditt nätverk i princip var du än befinner dig i ditt hem. DIR-635 stödjer alla de senaste trådlösa säkerhetsfunktionerna som förhindrar obehörig åtkomst - både via det trådlösa nätverket och via Internet. Stöd för WPA- och WPA2-standarder som garanterar att du kan använda bästa möjliga kryptering. Dessutom använder sig routern av dubbla brandväggsfunktioner (SPI och NAT) för att förhindra eventuella attacker via Internet. DIR-635 ger extrem trådlösa prestanda, total nätverkssäkerhet samt bättre täckning av hemmet och utgör därför den perfekta kärnan i ditt trådlösa nätverk.- Wireless N Trådlös bredbandsrouter - Kompatibel med trådlösa 11g- och 11b-nätverk - 10/100Mbps WAN-port - Inbyggd 4-portars 10/100Mbps switch med Auto MDI/X - USB 2.0-port för enkel konfiguration med Windows Connect Now - NAT- och SPI-brandvägg (Stateful Packet Inspection) med VPN-pass-through - Innehållsfiltrering med URL-blockering och tidsschema - Quality of Service med StreamEngine - Trådlös WEP, WPA- och WPA2-kryptering - Stöd för 802.1x RADIUS - Löstagbar antenn (omvänd SMA-kontakt, hona) - D-Link Click´n Connect - enkel installation med vägvisare - Webbaserad konfigurering Stäng
D-Links router DIR-635 är en Wireless N enhet som ger "real world"-prestanda som är upp till 650% snabbare än en trådlös 802.11g-anslutning och snabbare än trådbundet 100Mbps Ethe... Läs mer
Jämför pris på alla D-Link Routrar (65)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.99)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  3 år sedan
  Har gått 24/7 i runt 5års tid, enda haken är att man får starta om den ett par tre gånger per år. Har 2 datorer, Smartphone, Xbox 360 samt en PS3 uppkopplad och det flyter på utan problem.
 • Acceptabel
  3 år sedan
  Slit och släng från D-link? Har kört med D-lin k i flera år, flera olika modeller, och det händer alltid samma sak; man får starta om några gånger i veckan efter något år eller två. Kommer inte bli en D-link nästa gång.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Jag har haft denna några år nu.
  Har nog faktiskt aldrig krånglat, och hastighet samt räckvidd är över förväntan.
  Har varit extremt nöjd med denna router.
 • Mycket bra
  4 år sedan
  Mycket bra. Jag köpte den för ungefär 4 år sen. stabil+ bra täckning. det enda problem jag har att det ger mig bara den hälften av nerladdningshastigheten , jag har 100/10 mbit/s. Den funkar fortfarande utan problem.
 • Bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Har haft min i 6 år nu. Den har varit hyfsat stabil (fw 2.30) och gjort sitt jobb fram tills för några månader sedan när den allt oftare började tappa kontakten med de trådlösa enheterna. Omstart flera gånger i veckan var det enda som hjälpte. Tydligen inget ovanligt utan även andra D-Link routrar (tex dir-655) har samma problem när de börjar bli några år.

  Så nu har jag kastat ut den och ersatt den med en Asus rt-n66u.
 • Ganska dålig
  4 år sedan
  Dålig prestanda men till det här priset vad kan man förvänta sig?
 • Usel
  5 år sedan
  Jag startar om den ett par gånger i timmen. Helt otroligt att ett företag kan sälja sånt här.
 • Usel
  5 år sedan
  Hade jag kunnat ge en halv stjärna hade d-link fått det. Sämsta supporten någonsin och nu tar dem bra betalt ifall du måste ringa dem.
  D-links produkter är extremt dåliga och inte ett dugg driftsäkra, hade denna för 1,5 år sedan och fick starta om den flera gånger i veckan!

  Finns så många bättre alternativ än D-Link!
 • Usel
  5 år sedan
  Hej, jag köpte denna router för två veckor sedan till mina föräldrar. Den har strulat sedan dag ett. Routern tappar spontant anslutning.
  Läs de andra recensionerna och undvik denna router.
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Haft den sen årsskiftet 2006/7.
  Funkat klockrent tills nu. Full täckning på båda våningarna, till och med inne hos grannen i huset bredvid!

  Kanske 1-2 dra-ut-o-sätta-i strömkabeln per månad som enda nackdel tills att strömadaptern la av i går.
 • Ganska bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Har haft denna router i 2-3 år nu och jag måste säga att den fungerat jättebra. Räckvidden är bättre än snittet, om än inte med mycket, och administrationen är lättförståelig.

  Jag har haft lite problem med den senaste firmwaren, 2.32 (som de flesta andra märker jag), så jag har nedgraderat till 2.30 och den är väldigt stabil med denna FW.

  En sak man ska tänka på är att denna router finns i några olika hårdvaruvarianter, jag har exempelvis B1 (som har inbyggd WDS), medan A1 till exempel inte har detta.

  Överlag en toppenrouter för denna prisklass, den undkommer högsta betyg med nöd och näppe pga. att den kräver en omstart lite då och då.

  ----------------------------------------------------------------------------------------------
  UPPDATERING:

  Jag kände att det var dags att uppdatera mitt omdöme om denna produkt då jag numer är äldre och visare. Visst, det är ingen dålig pryl vi har att göra med men jag kan inte med att låta mitt ursprungsbetyg (9 stjärnor) ligga kvar.

  Kortfattat duger denna bra för vanligt Svensson hemmabruk, dvs. 1-5 samtidiga uppkopplade enheter där ingen gör något överdrivet resurskrävande, och DSL-uppkoppling på max 24 Mbps. Till detta funkar den faktiskt någorlunda bra, det är åtminstone min erfarenhet av den som haft den i 4 år.

  Har man högre krav än detta (säg att man sitter på 100 Mbps fiber och vill streama filmer i HD samtidigt som sambon lirar multiplayer i rummet bredvid) säger det sig självt att en router för 400 spänn inte kommer palla trycket.

  För detta priset är 635 en helt ok produkt, varken mer eller mindre. Den lider av brister som svajig stabilitet (behov av omstart med ojämna mellanrum), en hel del packet loss och ganska kass throughput. Men det är som sagt till största delen inget som medelsvensson kommer märka av.
 • Usel
  5 år sedan
  Har haft ständiga problem med min sedan jag köpte den i höstas. Det trådlösa nätverket går ner regelbundet och även det trådbundna dör med jämna mellanrum...

  Ångrar detta spontanköp och att jag inte gjorde bättre marknadsundersökning innan.
 • Usel
  5 år sedan
  Värdelös! Jag skulle tro att de flesta som ger den ett bra betyg nyss har fått den, för om du läser de negativa recensionerna här ser du att denna router håller i några månader och lägger sedan av.

  Min fungerade bra i ett halvår med någon störning då och då, men i likhet med andra recensenters enheter så har den med tiden blivit sämre och sämre. Nu på sista tiden är det så illa att jag måste dra ur och sätta i strömkontakten 4-5 gånger i timmen, om inte mer. Och det ska noteras att det inte räcker med att återställa anslutningen eller liknande, utan det är endast att dra ur sladden som gäller, vilket innebär att man måste gå bort till vart den-nu-står och krångla.

  Så fort jag fått tag på en annan router ska jag driva ut de onda andarna som uppenbarligen lever i den här djävulsmaskinen med eld. Hatar den innerligt; undvik.
 • Knappt godkänd
  7 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Tog bort mitt förra omdöme eftersom kvaliteten över tid verkar vara sådär. Har haft routern ca 1 1/2 år, batterieleminatorn dog efter ett år, köpte en universaleliminator från Clas O som ersättning. På senare tid har den börjat tappa den trådlösa trafiken med ojämna mellanrum vilket gör att t.ex VPN-tunneln till jobbet ramlar ur och videostreamingen till mediadatorn bryts. Rejält irriterande. Omstart hjälper delvis, så nu startar jag om den rutinmässigt de dagar jag jobbar hemma. Har börjat titta efter bättre grejor. Synd på en router som annars funktions- och administrationsmässigt är riktigt bra.
 • Usel
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Först dog strömadaptern. Efter någon vecka kom en ny sådan från England.
  Några månader senare fastnar den i en omstarts-loop och det går inte att fixa hur jag än gör.

  Båda gångerna har jag haft problem att kontakta deras support. På deras hemsida finns ingen e-post adress men ett telefonnummer finns vilket kostar 39kr. Deras så kallade "supportportal" fungerar endast på Internet Explorer 6 eller 7. Uråldriga webbläsare, förstår inte varför dom fixar det.

  Avråder starkt från att köpa D-Links produkter. När dom väl funkar så är dom som alla andra produkter, men så fort dom strular (vilket händer, ofta) så är det ett helvete.

  Edit: Ny så dör den stup i kvarten, allt från flera gånger per dag till ungefär en gång varannan dag. Står att DNS sökningen misslyckades och så vitt jag vet beror det på routern.
 • Usel
  6 år sedan
  Köpte denna i all hast och det straffade sig genast.

  * Konstant packetloss mellan 5 - 50% på trådlösa vilket gör det omöjligt att typ kolla på youtube, måste refresha sidorna till och från.
  * Ibland dör den helt och det enda man kan göra är att dra nätsladden.
  * Tappar ip mot nätet lite random.

  Köp vilken router som helst men inte denna, undviker d-link helt i framtiden.

  Beställer en Linksys e2000 istället
 • Utmärkt
  6 år sedan
  En riktigt bra router . Kopplat på tre olika enheter .
  Funkar smidigt som bara den .
 • Usel
  6 år sedan
  REKOMMENDERAS EJ!
  Hade denna förut, använde den först både till stationär (med kabel) och laptop (trådlöst), senare enbart trådlöst till 2 laptops.
  Så fort båda datorerna använde internet så lade routern av var 10-20e minut - internetåtkomsten försvann.
  Efter ett tag så spelade det ingen roll om båda datorerna användes, den kunde tappa internet bara för att man tog datorn till ett annat rum.

  Reklamerade och fick en ny, som fungerade någon vecka innan exakt samma problem uppstod.
  Därefter bytte jag till NETGEAR och har aldrig haft problem sen dess, så alla eventuella misstankar om att det berodde på våran leverantör försvann.

  Slösa inte pengar på denna om du planerar att använda flera datorer och vill ha fast uppkoppling.
 • Bra
  6 år sedan
  Duger bra för bruk hemma!
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Snabb med bra funktioner.

  + Snabbt gränssnitt
  + Bra funktioner
  + Räcker gott och väl till surf och spel

  - Bara 100Mbit på portarna.
 • Ganska bra
  6 år sedan
  Om man bara är ute efter en router för att dela sitt IP fungerar denna ypperligt. Jag har kört min i snart 2 år nu och har en väldigt låg omstartsfrekvens.

  Däremot ger jag inte mycket för USB-porten, där måste D-link bli bättre.

  Ytterligare en negativ sak är att den interna switchen enbart stödjer 100 mbit trådat.

  Utseendemässigt helt ok, och WLAN:et fungerar tillfredsställande i min lägenhet mellan alla rum.

  Gränssnittet är relativt lättmanövrerat (förutsatt att man förstår begreppen).

  Helt ok produkt som fyller sin funktion för mig.
 • Acceptabel
  6 år sedan
  Funkar ok men inte kompatibel med trådlösa 3G modem som Huwei från bredbandsbolaget vilket gör hela routern värdelös för 3G.
 • Mycket bra
  6 år sedan
  Har faktiskt funkat riktigt bra för mig. Varit utan omstart i 17 dagar nu med senaste firmware. Drar av två stjärnor för att det inte är gigabit-lan och för att den inte är så snabb över wifi även när man kör N-standarden får ut ca 20-30mbit på 100mbit lina.
 • Dålig
  6 år sedan
  Mina föräldrar har haft DIR-635 som till en börjat har rullat bra i många månader men nu senaste tiden har den börjat att kolavippen och man behöver dra ut strömsladden och sätta in igen för att få den att fungera. Har försett den med senaste firmware och återställt den men har inte hjälpt. Allra senast har den behövts (enligt föräldrarna) startats om i princip varje dag och ibland flera gånger innan den hoppar igång igen. Den har med andra ord totalhavererat och är nu utbytt.
 • Mycket bra
  7 år sedan
  Mycket stabilare än min gamla Netgear WGR614. Haft den i ett år och inte tappat anslutningen en enda gång.
  Lätt att konfigurera. Hoppas den håller i lika många år som wgr614.
  Har delat ut min usb-skrivare via Shareport. Fungerar oftast men inte alltid. Känns inte speciellt användarvänligt. Programmet som måste installeras på datorn är inget vidare.
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Efter två år fortfarande den bästa routern jag nånsin haft! Synd bara att man inte kan använda 3g-usb adaptern och shareport samtidigt...
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Riktigt bra! Har 80 MBit av 100 Med det trådlösa till mitt USB-nätverkskort på ett avstånd av 3 meter. Helnöjd!
 • Acceptabel
  7 år sedan
  Har bra funktioner och är lätt att konfigurera som man vill ha den. Dock så är det trådlösa väldigt instabilt. Jag har en htpc som jag streamar film till (oftast dvd filmer) via wifi, men allt som oftast så slutar filmen spela för att wifi har dött. Då är det bara omstart av routern som hjälper.
 • Usel
  7 år sedan
  Tog bort mitt gamla omdöme. 635 var bra så länge den fungerade. För ett tag sedan gick den externa nätdelen sönder. Där var D-Link behjälpliga och skickade en ny utan att knorra. Men sedan började den interna nätdelen att tjuta med ett mycket högfrekvent ljud. Kontaktar D-Link igen och sent omsider skickar de ett RMA-nummer. Men då ska jag stå för frakten själv samt att de vill ha tillbaka routern innan de skickar en ny! Har de ens fattat vad en router används till? Jag är tveksam. Börja tillverka saker som håller är mitt råd, eller se till att ni har marknadens smidigaste garantiutbyten.

  Har som sagt haft två routrar från D-Link tidigare (604, 624). Båda två fick jag slänga. D-Link alltså ... vilken ekonomi.
 • Perfekt
  7 år sedan
  Edit höjer mitt betyg med 1 stjärna till då den fungerar så bra och är stabilare än min Gamla Linksys WRT54GL med tomato firmware är kanonnöjd med routern.
  införskaffades igår på siba för 499:- på annons.
  Tidigare provat 2st TP-LINK TL WR1043N som gått sönder varav 1 var doa den andra höll i 3 veckor byte till Netgear WNR3500L som nätadaptern tjöt på dog efter 3 dagar byte till en ny WNR3500L nätadpatern tjöt och det var nånting löst i routern den var doa.

  För att återgå till DIR-635 har uppdaterat till firmware 2.34 från www.dlink.de och den funkar kanonbra
  är stabil även vid mycket belastning både trådat och trådlöst. avsaknad av gigabitportar som de modellerna jag tidigare försökt med. Denna fungerar väldigt bra är knäpptyst inget tjutande eller huttrande ljud.

  Har många inställningsmöjligheter.
  - en stjärna för att shareporten behöver nått program installerat på datorn som ej fungerar i linux. I övrigt en bra kompetent router.
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Köpte denna då min gamla router DIR-100 inte klarade av mycket trafik samtidigt, typ torrent.
  Denna funkar klockrent än så länge, kan inte annat än rekommendera.
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Fungerat klockrent för mig i ca 1 år. Har aldrig behövt starta om den. Har även en webbserver bakom den och klarar utan problem av 10-15 samtidiga användare.
 • Ganska bra
  7 år sedan
  Tillägg 2: Då var det alltså faktiskt så att det var nätadaptern som dog. Inget fel på routern, så därför åker betyget upp till sex stjärnor. Det är nästan en slump att jag fick anledning att misstänka nätadaptern. Sannolikt är väl att många helt enkelt kastar både den och router och köper helt nytt för nån tusing. Nu löste jag detta för 200 kr, som egentligen är för dyrt för kinesiskt skräp, på Kjell o Company.

  Tål att tänka på för alla som har problem med att routern tappar kontakten med nätet. Kan vara en halvkass nätadaptern.

  Tillägg: Det kanske ändå inte är routern som har dött. Sökte runt på nätet efter ett alternativ och läste då en blänkare om att det kan bero på strömförsörjningen. Kontrollerade nätadaptern med en sladdstump och en traditionell glödlampa för cykelbelysning. Den lyste inte. Testade med en annan och då lyste lampan upp hur fint som helst. Adaptrarna samlar sig som ogräs, men så klart var det inte exakt samma spec på den som låg i lådan så vågar inte testa med den på routern. Det får bli en sväng till Kjell o Company.

  -

  Har haft denna router sedan sommaren 2007. Den har fungerat relativt stabilt och varit igång 24/7 sedan dess och sällan behövt startas om. På senare tid har förbindelsen mellan kabelanslutna datorer blivit instabil. Igår ville jag starta om den. Då dog den.

  Den ger inget som helst liv ifrån sig. Det är uselt av en så pass "ny" produkt utan rörlig delar att bara dö sådär. Är den tidsinställd på att dö efter tre år? Elektronik utan rörliga delar ska hålla 20 år .... minst!
 • Usel
  7 år sedan
  Inte nöjd med denna. Har haft den i två måndader nu, och får inte SharePort att fungera från en av mina datorer, som sitter i en nätverksport. Dessutom så tappar den kontakten över WLAN när man kopplar upp sig mot en USB-enhet, och tappar sedan kontakten med USB-enheten. Om man kopplar upp sig på nytt så funkar det dock, men det är lite omständigt att hålla på så. Nästa router blir inte en D-Link. Snarare Asus som har fler USB-portar som alla datorer kan dela. Tog bort en stjärna till p g a att den har förstört två hårddiskar vid backuptagning via SharePort. En gammal och en helt ny.
 • Bra
  7 år sedan
  Funkar bra. Använder 3G-dongel och det funkar faktiskt ganska bra.
 • Acceptabel
  7 år sedan
  Nja...

  Har bra funktioner och är relativt enkel att sätta upp men jag måste starta om den med jämna mellanrum.

  Den tappar uppkopplingen på WLAN (N-Draft) oftare och oftare, till slut helt. Omstart är det enda som hjälper.
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Fungerat i princip felfritt i 2 års tid synd o klaga :)

  Fw 2.32 får mitt trådlösa att bli instabilt och lägga ner titt som tätt men 2.30 funkar hur bra som helst.
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Mycket enkel att driftsätta, snabbt administrationsgränssnitt.

  Ett minus att den saknar WDS-funktionen för att lägga till fler anslutningspunkter.
 • Bra
  7 år sedan
  Haft min DIR-635 i drygt ett år. Nöjd, överlag. Adaptrar jag kört mot den är ett gammalt D-Link DWL-G510 PCI-kort (54g), samt -- på senare dar -- en n-draft DWA140 USB dongle (också från D-Link). I början hade jag hit en halvt antik laptop med Cisco 11ab adapter, vägrade hooka connection öht. Funkade helt enkelt inte. Tror det löst sig med senare firmwares dock, fast jag har bytt miniPCI-kort på stenålderslaptopen, so I wouldn't know. Ett tag var det också så att man var tvungen hårdresetta routern ungefär en gång i månaden. Lite störigt, då jag är för fullt flow. Jag läste dock att vissa funktioner var kända att orsaka instabilitet (t.ex. UPnP & DNS Relay), så jag inaktiverade dessa. Kör också senaste firmware. Har en flytime på 45 days i skrivande stund så, nöjd. Vad gäller throughput är jag också nöjd. Från nätet har jag laddat ner i över 5MB/sek trådlöst, vilket jag är rätt nöjd med. Har tydligen kommit upp snack om nån säkerhetslucka som drabbat en rad DI- och DIR-modeller (exploit-isch), fast den ska vara patchad och fixad iom senaste firmware, dessutom var threat leveln rätt låg. Ja, vad ska jag säga, överlag en rekordelig router. Hårdvaruversion B1 har jag, vet inte om det är senaste, antagligen inte.
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Mycket bra trådlös router! Har haft denna i snart ett par månader nu, fungerar utan minsta problem. Bor i ett stort, gammalt hus, med tjocka väggar och golv, men har god täckning överallt! (Routern är stationerad på första våning). Det enda minuset var att det tog mig lång tid att installerad genom installations-wizarden, de första stegen med att "enkelt koppla in" nätverkssladden m.m. funkade ej (trots att jag kopplat allt rätt, kunde jag inte gå vidare i guiden). Plus att jag fick ringa internet-leverantören för lite guidande genom konfiguration av det stationära modemet (ADSL). Annars toppbetyg! Mycket nöjd med denna produkt!
 • Bra
  8 år sedan
  Bra router med många inställningsmöjligheter. Dock hade jag problem med den senaste firmwaren (2.32). Routern kunde vara på ett par dagar men sedan kunde inga datorer ansluta till den och min NAS gick inte att gå utifrån. Routern hade hängt sig helt enkelt och man fick starta om den för att det skulle fungera normalt. Nedgraderade till version 2.30 och har kört i en vecka nu ungefär utan problem. Så om någon har problem att den hänger sig så testa att köra FW 2.30 istället. (Om man nu kan vara utan support för delning av 3G-nät)
 • Utmärkt
  8 år sedan
  Lättinstallerad. 85 MBit/s trådanslutet, 21 MBit/s trådlöst. Gamla 3Com OfficeConnect < 30 MBit/s resp. 11 MBit/s. 100 Mbit-lina.
 • Mycket bra
  8 år sedan
  Jäkligt bra raouter! Kanske kunde lagt lite mer krut på shareporten
 • Utmärkt
  8 år sedan
  Prispressad router. Räcker till allt jag behöver den till vilket är att surfa, lyssna på Spotify etc.
 • Acceptabel
  8 år sedan
  Har bara haft routern i ett par dagar och kan bara konstatera att det är en dyr router för mina behov... Surfa med 10 Mbit-uppkoppling i en liten lägenhet med små avstånd.
  Dock kändes möjligheten att kunna nå sin externa hårddisk med musik etc, entrådlös!,värt en slant extra...

  Att streama musik fungerar sådär. Det blir en del avbrott och att flytta över större filer trådlöst är bara att glömma. Tar sisådär 2 timmar att överföra 700mb... Det som dock är mest irriterande är att efter anslutning till extern enhet, tycks min dator vilja låsa sig ganska ofta samt att Win.medialayer verkar få fnatt och ibland inte går att stänga av (fortsätter spela trots nedstängning). Förhoppningsvis kommer alla uppenbara buggar att åtgärdas av D-link?

  För mig tämligen bortkastade pengar alltså.
 • Mycket bra
  8 år sedan
  Den har än så länge fungerat bra.
  Enda besvikelsen är att den tappar så mycket överföringshastighet genom väggarna hos mig. Kan vara i rummet bredvid routern och ha bra signalstyrka men tappar ändå jättemycket mbit ner jämfört med om jag har den bärbara precis bredvid. Antar man måste köpa en linksys router för ett par tusen om man ska få en router som uppfyller mina önskemål om throughput.
 • Usel
  8 år sedan
  Funkar väl hyfsat ibland.. Men! .. Verkar finnas olika versioner.. jag har en B1G .. och den släpptes senaste FIRMWARE-updaten 2007 !!!! .. Medans A1G versionen uppdateras fortfarande.. Dock heter även min DIR-635 .. Lite lurigt tycker jag! .. min router har ej heller funktion att man kan koppla in USB-Hårddisk o sånt utan USB-porten är endast för firmware och sånt.. !

  Hur som helst.. Testa tanka en Torrent = dödar wlan för alla andra

  Sedan verkar den ha problem med Intel Wireless.. blir nåt fel så kortet hänger sig så man måste "återställa" .. väldigt konstigt..

  Inte nöjd.. gäller bara hitta ett bra alternativ..

  Mvh
 • Ganska dålig
  8 år sedan
  Den funkar bra, men jag känner mig totalblåst på det här med 240 mbit/s på det trådlösa nätverket. jag kom upp i 21 mbit/s ner med draft n...
 • Perfekt
  8 år sedan
  Perfekt router. Köpte den på OnOff idag lite spontant eftersom den har USB kontakt. Kopplade in en 1till2 usb hubb och sedan mina 2 externa hårddiskar. Fungerar perfekt. Nu kan alla i hemmet ta del av allt som finns på hårddiskarna. Jag trodde dock att allt som kopplades till "nätverks-usb'n" delades ut till alla datorer i nätverket samtidigt, men så är ej fallet. 1 användare kan ta del av valfri usb enhet i taget.

  Får ta o pilla lite på 24/7 datorn jag har så alla kan ta del av allt samtidigt. Skönt o slippa höra hårdiskarna arbeta i sovrummet nu dock.

  Jag rekomenderar! :)
 • Perfekt
  8 år sedan
  Mycket bra router, man kan ställa in rätt mycket på den (portforwarding etc.) samt att den fungerar bra. Rekommenderar!