Kategorier
Prisjakt

Asus RT-N66U

Asus RT-N66U

  • 2.4GHz
  • 5GHz
  • Trådlöst nätverk
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
Asus

Asus RT-N66U

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Jämför med andra produkter

Användaromdömen

Sorterat efter datum
d
deLajT_

6 omdömen

4 år sedan*
Har 100/100-lina utåt och ca 18 trådlösa enheter i mitt nät: 9 sonos-enheter 2 bärbara MacBook Air 1 stationär dator (PC) 1 surfplatta 2 iPhone 7 1 Smart-TV 1 Apple-TV 4 1 Chromecast (gamla tror jag) Och hade hoppats att denna router skulle klara allt fint, men tyvärr så finns det mer att önska. Både Apple-TV:n och Sonos playbaren har små-problem att prata med min router ca 5 meter bort. Oacceptabelt. Min stationära dator (också ca 5 meter bort) klarar heller inte att få upp någon stabilitet. Ibland funkar det, ibland laggar det sönder. Så där blev det så illa att jag fick dra kabel. Macbook'sen funkar fint! Men de används ju dock bara till surf. Jag är inte imponerad. Är inne på mitt andra exemplar av denna router (som jag haft över 2 år). Den förra tog jag med ner till webbhallen i ett vredesutbrott och reklamerade. Har nu för ca 6 månader sedan kört Tomato. Fördelen var bland annat att jag kunde skruva upp signalstyrkan vilket hjälpte. Ser dock fortfarande problem, men inte i samma utsträckning.
*Redigerades 4 år sedan
4 år sedan*
Har alltid levererat.
*Redigerades 4 år sedan
M
Mastaw84

10 omdömen

4 år sedan*
Den överlägset bästa routern jag har ägt. Har 2st med custom firmware (Merlin) och de fungerar oklanderligt. Otroligt stabil router med fin fina hastigheter både trådlöst och trådat. Har 250/100 hemma och kommer upp i ofattbara 215/90 trådlöst, helt fantastiskt bra. Har tuffat på i 3 år utan problem. ASUS tillverkar verkligen produkter med kvalité.
*Redigerades 4 år sedan
N
N1C

41 omdömen

8 år sedan*
Bytte upp mig från en gammal d-link. Helt andra hastigheter! Trådlösa överföringshastigheter på 10 MByte+ i hela lägenheten. Just det faktum att man får så bra trafik även en bra bit ifrån routern imponerade på mig. Betydande skillnad från budgetrouters. Lätt att konfigurera, kraftfull och prisvärd!
*Redigerades 4 år sedan
Modermodemet
Modermodemet

61 omdömen

4 år sedan*
Har ägt routern i 3 år. Stabilaste konsumentroutern jag någonsin använt. Kör med Merlins firmware som bygger på Asus egen fast med lite extra funktioner. Det mesta har väl redan skrivits. + Bra throughput lan-lan. Jag maxxar nästan den teoretiska maxhastigheten på Gigabitlan så inget att klaga på. + Bra throughput lan-wan. Räcker med råge till min 250/250 lina. + Stabil till 100%. Har aldrig kraschat för mig. Uptime på +6 månader sen startade jag om efter en firmwareuppgradering. + Bra räckvidd och stabilitet på Wifi. Både på 5GHz och 2.4GHz. - Den börjar bli till åren kommen nu. Men kan fås för ett bra pris.
*Redigerades 4 år sedan
KennyStarfighter
KennyStarfighter

103 omdömen

5 år sedan*
Kört Shibby Tomato 3.1-135 på denna. Funkar bra. Prisskillnaden till Netgear R7000 är minimal när den är på kampanj ofta 1100kr och då är uppgraderingen till Netgear värt pengarna. Då den har snabbare processor, samt USB3.0 port. Hade problem med att strömknappen slutade funka och inte ville stanna i intryggt läge. Använde ett gem för att klämma fast den i intryckt läge. Nu rullar den fint där :)
*Redigerades 5 år sedan
mikasand
mikasand

142 omdömen

5 år sedan*
Efter 2 års användade så slutade plötsligt routern att fungera, det visade sig att ström-knappen gått sönder (den vill inte stanna i intryckt läge, den poppar ut igen till avstängt läge hela tiden), och att detta är ett väldigt vanligt fel på denna modell. Tyvärr hittar jag inte kvittot annars hade den blivit inbytt mot ny då det är 3 års garanti. Innan den gick sönder så tycker jag ändå att routern fungerade väldigt bra.
*Redigerades 5 år sedan
flykickinglion
flykickinglion

10 omdömen

5 år sedan*
antennerna räcker gott och väl för en 5 rum o köks familj. Routerns mjukvara tillåter dig att namnge alla kopplade enheter och även lägga bilder till enheterna så att du lättare kan hålla koll på alla som är kopplade till din router.
*Redigerades 5 år sedan
Chevynova
Chevynova

91 omdömen

9 år sedan*
Uppdatering. Den börjar ge upp nu och hänger sig då och då (oftast det trådbundna som slås ut). Alltid varit varm och det är nog därför den börjar ge upp. Powerknappen åkte ut nu i veckan o fastnar ej inne längre (en gummisnodd + mutter håller nu in knappen tills jag hittat någon ny router). 3års garanti står det på kartongen o den höll ju ca: 3år. Annars har den funkat bra. *Stabilt trådlöst *lätt att ställa in Bättre räckvidd än min Netgear wndr3700 som åskan tog. Blir dock inte så vacker att hänga på väggen eller om man använder det medföljande stödet då kablarna blir svåra att dra snyggt. Lite buggigt ui men har ej uppdaterat till det senaste ännu. (kör 3.0.0.3.112 nu)
*Redigerades 6 år sedan
r
riverosiri

111 omdömen

9 år sedan*
Det här är uppenbart en helt ny generation av router teknik. Prestanda och den användarvänliga mjukvaran kan inte jämföras med andra routrar. Denna router fick ersätta min något år gamla router (Netger WNDR 3700). Allt jag läst om denna prisbelönta ASUS router stämmer. Men användar upplevelsen är verkligen att allt går distinkt snabbare på trådlöst anslutna enheter. På LAN kan jag inte märka någon skillnad. Störst skillnad tycker jag det är på min iphone. Får nu en-två pinnars mottagning i hela vår stora villa med två stora skorstensstockar och kraftiga massiva träväggar. Det som inte nämns i recensionerna är dock mjukvaran som är välskriven. Menyerna ärbåde behagliga och lätta att förstå och logiskt organiserade. Flera automatiska installationsguider ingår, har dock inte prövat dessa. Manualen är välskriven och ingår som en liten bok! Det bästa av allt är "föräldrakontroll". Nu kan jag äntligen reglera ungarnas internet användning från mitt skrivbord istället för att använda Microsofts föräldrakontoll på varje dator. En stor förbättring för mig. Jag är jätte, jätte, jätte nöjd efter endast en dags användning. Den har inget stöd för 4G.
*Redigerades 6 år sedan
Sida 2