Creative Fatal1ty Gaming Headset

 Lägg i lista  Jämför
Kraft, precision och bekvämlighet.Fatal1ty Gamer Headset från Creative ger den seriöse spelaren kraft, precision och bekvämlighet. Ergonomisk lättviktsdesign med vaddering och sammetsklädda hörlurar som ger bekväm passform under förlängda spelsessioner. Vapen, signaler och ljudeffekter låter fantastiskt genom de högkvalitativa drivenheterna, som även har utmärkt bas för effektfulla explosioner. Headsetet har bruseliminerande mikrofon för tydliga röstkommandon till andra lagmedlemmar och kan tas av så det kan användas som vanliga hörlurar. I stridens hetta är Fatal1ty Gamer Headset det headset som spelaren kan lita på - och det är därför som Johnathan ´Fatal1ty´ Wendel, världes mest kände professionelle spelare, använder det. Stäng
Kraft, precision och bekvämlighet.Fatal1ty Gamer Headset från Creative ger den seriöse spelaren kraft, precision och bekvämlighet. Ergonomisk lättviktsdesign med vaddering och sam... Läs mer
Jämför pris på alla Creative Hörlurar (51)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.64)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

  Sorterat efter datum

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  9 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Dagen är kommen. Begraver mitt fatal1ty headset :( Efter över 6 års användande började det glappa i kabeln på två ställen varav ytterligare 6 ställen var skadade. Idag är det sällsynt att hitta ett headset som håller längre än kabeln. Vilket är varför jag köper ett nytt fatal1ty på måndag. Otroligt hållbara
 • Alla omdömen

  Sorterat efter datum

 • Acceptabel
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Har köpt två av dessa, ljudet och micken är bra för sitt pris. Det är plus att man kan ta av av micken när man inte använder den och de sitter bra runt öronen (har ganska små öron skulle jag påstå).
  Dock så har kabeln svikit vid volymkontrollen mellan 6-12 månader varje gång.
  Jag skulle inte påstå att jag är vårdslös med headsetet dock använder jag det dagligen när jag spelar och skypar så den används 8-10 timmar per dag.

  Behöver du ett headset som har bra ljud och mick runt 300 kr så go for it men kan hända att kabeln sviker.
 • Ganska dålig
  3 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Ok för priset o säkert kanon för team speak som jag inte testat än, men för musik är framförallt de lägre registret rätt överrepresenterat. Låter som man har loudness på.
  Lite klent mellanregister.
  Inga hi-fi lurar direkt, men o andra sidan så är inte det ändamålet med dem heller.
  Prisvärda o skön plysch i bygeln och muffarna.
  Köp!

  Uppdatering:
  mic kontakten har gått sönder efter ca 6 mån trots pedant hantering och sparsam användning.
 • Bra
  1 år sedan
  Sitter skönt, helt ok ljud med tanke på priset. Håller rätt bra, har haft nuvarande i 2 år, förra paret höll 5-6 år.
 • Dålig
  4 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Har nu köpt 2 av dessa i rad och när nu mitt senaste har gått sönder så har jag fått nog. Detta headset har bra ljud och en bra mikrofon men jag rekommenderar det absolut inte. Kabeln är bokstavligen ett skämt, den är alltför ömtålig och går lätt av på den plats där den går in i lurarna. Luras inte av priset utan köp något mer robust är mitt råd.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Hållt i en evighet. Haft mina varje kväll i säkert 7 år. Sköna och ljudet är inget att klaga på. Möjligen att micken är lite låg men för det här priset en perfekt hörlur.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Skitbra headset. Kunde ha kostat 600kr eftersom att det är så bra!
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Dom är billiga sköna (man kan ha på sig dom hur länge sm helst utan att det gör ont)
  *Mikrofonen är ganska låg
  Men annars är dom ganska bra

  Jag hade tänkt skaffa Tt eSports istället
 • Bra
  2 år sedan
  Överlag ganska bra passform och ljud. Använder man dem länge (1h+) så börjar det bli lite obekvämt för öronen. Prisvärd. Tålig.
 • Bra
  2 år sedan
  Skaffade ett till familjen för Skype-användning och liknande för ett par år sedan och det används fortfarande då och då. Smidigt att kunna ta av micken. Låter helt okej för priset och micken fungerar också som den ska.
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Bästa lurarna jag haft hittills. Mycket sköna - kan ha på mig dem en hel dag utan problem. Har bra ljud och smidigt med löstagbar mikrofon eftersom jag inte använder den så ofta.

  Hade dem i 1-2 år innan volymkontrollen började glappa. När det började bli allt för illa köpte jag ett till par för ca. ett halvår sedan som nu också börjat glappa när man rör i ratten på volymkontrollen.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Nu har jag haft mina lurar i 1,5 år. För ett halvår sedan började sladden glappa. Har fått ljudet att fungera varje gång (även om det kan ta några minuter) men nu är det väldigt svårt och jobbigt... Men bara för att de har gått sönder innebär det inte att jag tycker att de är dåliga. Det här har varit mitt bästa headset för jättebra pris! Vill ni däremot att sladden ska hålla bättre, tejpa i varje ände eller helt enkelt hela sladden.

  +Ljudet
  +Basen
  +Micen
  +Prisvärdheten

  -kvaliteten är inte den bästa
 • Mycket bra
  4 år sedan
  Köpte dessa hörlurar då jag var trött på att folk inte hörde vad jag sa med den inbyggda micken i datorn + att få bättre ljud. Så vad är mitt intryck? :

  Positivt
  -bra ljud om inte perfekt.
  -skönt att ha på sig. Inga problem att ha på sig dom under längre stunder.
  -väldigt bra ljud i micken.
  -bra pris.

  Negativt.
  -audiofiler kommer förmodligen tycka att det saknas lite i ljudväg.

  Slutsats: för pengarna får man ett väldigt bra headset om än inte perfekt och får därför en 8a i betyg.
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Haft dessa lurar i 4 år tror jag. Sitter mycket bra på mig, men så har jag litet huvud och små öron.
  Ljudet och micen har fungerat klockrent tills min katt bet sönder den stackars micen.
  Har inget negativt alls att säga om lurarna med tanke på priset.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Riktigt bra headset för den prislappen. Sitter kanon bra och man kan ha dem på sig en längre stund utan att de skaver och gör ont.
  Ljudet är helt okej man kan inte få det bästa ljudet för de priset men det räcker gott och väll.
  Jag har inte haft några problem med att headsetet går sönder, om de skulle gå sönder så är det i alla fall 2års garanti.
 • Perfekt
  4 år sedan
  För kostnaden på detta creative fatal1ty headset är som att ge bort det. Ett mycket bra headset som har bra omfång , bra bas och ett nice stereo ljud. spelar mw2, mw3 och har testat ett par andra headset så klart men detta är ett självklart val under 600:- har haft det i ca 3 år nu och det börjar bli dax att köpa nytt. kommer utan tvekan bli ett likadant
 • Perfekt
  4 år sedan
  För det ljudet man får för pengarna så måste jag ge den högsta betyg. Den klarar hela registret och ger en djup bas och en len diskant. Spelar riktigt bra direkt från ljudkortet på datorn, behövs ingen förstärkare. Har inte testat alla musikstilar men för elektronisk musik (trance, house etc.) så är de perfekta. Jämförde med ett par lurar som en kompis köpt för 1500kr men tyckte att dessa spelade betydligt bättre! Kompisens lurar hade 0% bas och det förstår jag mig inte på, det är ju 33% av upplevelsen (bas, mellanregister, diskant). Hans lurar hade man väl i och för sig kunnat ha på sig i en vecka i sträck.. De här lurarna trycker lite för hårt och man blir trött efter några timmar, men för 250kr, köp!

  Använder de på jobbet för spotify och skype för kortare stunder. Som gaminglurar hade jag nog valt något mer bekvämt dock.

  Mikrofonen ger bra ljud vad jag har hört och inget glapp i volymratten.
 • Acceptabel
  4 år sedan
  Har haft mina nu i strax under ett år och nu är dom trasiga p.ga självållande skada, MEN är lite glad för detta.

  Hade innan Koss SB45 och har hört ifrån kompisar och andra att brus är mer vanligare med dessa och finner min sidas egna kvalite lite svag.

  Tycker headsetet är för plastigt och verkar ostabilt, knakar och skit när man bender lite på det.

  Final:
  Helt klart ett headset efter sin prisklass och inte dåligt för det. Men det är inte nog för mig.
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Riktigt bra ljud och framförallt en riktigt bra mikrofon för pengarna. Sitter dessutom mjukt och fint på skallen. Passar både stora och små huvud. :)
 • Acceptabel
  4 år sedan
  Har testat dessa som ersättare för ett Ace Edge SX500 som jag lyckades förstöra.

  Micken verkar fungera ok, vilket är bra.
  Men, hörlurarna passar inte riktigt mitt huvud. Jag trodde öronkåporna var större än vad de var, och att ljudet skulle vara lite bättre.
  Jag säger inte att ljudet är dåligt, verkligen inte. Basen är tydlig och bra, likaså resten av ljudfrekvensen. Saken är att jag tycker att även på maximal volym är de tysta, särskilt jämfört med mitt tidigare headset.
  Så efter en knapp timmes användning överväger jag att skicka tillbaka dem av de två anledningarna.
  Notera att saker som passform och ljudkvalité är personliga åsikter, och bara för att jag tycker att ljudet är tyst och att headsetet sitter dåligt, betyder inte att du tycker likadant.
  Ljudet i allmänhet är ju bra, och likaså micken :)
  Därför, 5/10.
 • Bra
  6 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  + Priset
  + Sitter skönt
  + Mycket bra mikrofon
  + Helt okej ljud, svårt att bedöma då jag kör på ett halvkrasst inbyggt ljudkort.

  - I min åsikt är de inte särskilt snygg, men kvittar egentligen då dom för det mesta sitter ur synhåll.
  - Skulle föredra en uppfällbar Mikrofon
  - Känns plastigt och lite fattigt
  -Överger detta headset efter 2 år och två par, båda led utav samma problem. Sladden vid volymkontrollen skaver och till slut ser man koppartrådarna. Efter detta så är det bara en tids fråga innan någon utav koppar trådarna går sönder.

  Men för 250kr är det inte mycket att klaga på, ljudet i både mic och lurar samt den ergonomisk passformen är jätte bra.
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Har haft dom i ca 1 år och dom funkar perfekt jag kan rekommendera dom varmt.
  Nackdelarna är att dom kan bli obekväma efter ett tag men annars fungerar dom superbra.
  =)
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Haft dom i snart 2 år, använt dom sparsamt.
  De gav mig allt och lite utöver det jag förväntade mig av ett HS för 269 kr
 • Mycket bra
  5 år sedan
  Tycker om mina riktigt mycket! Har inte haft något problem med sladden, inga problem med ljudet, det är väldigt fylligt och bra diskant i det med. Mina vänner har inte klagat på ljudet från micen. :) Sitter många timmar och spelar med detta utan att få ont i öronen. Riktigt bra grejer, som vanligt med Creative!
 • Usel
  5 år sedan
  Det värsta headsetet jag någonsin har ägt... Köpte det för 500 spänn för 2-3 år sedan...

  -Skit dålig mic
  -Micen faller sönder
  -Sladden snurrar ihop sig och börjar tappa gummi efter några månader
  -PLASTIGT
  -Dålig plats i lurarna
  -Gör ont att ha på sig längre tider

  Aldrig mer Creative!

  Hade gett det 0 stjärnor om jag bara kunde...
 • Ganska bra
  5 år sedan
  Bra för priset. Helt ok ljud i spel men attan va det ska vara överdriven mycket bas till allt nuförtiden. Basen låter bra men hela ljudbilden blir inbakad i en fluffig, luddig ton. Som att käka en kebabpizza med extra jättemycket fett. Saknar dessutom topparna i diskanten. Nåja, dom var ju nästan gratis och det finns mycket därute som låter värre. Skulle ta Porta Pro vilken dag i veckan om dom bara kunde hålla bättre.
 • Bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Perfekta , haft ett par i 2 år nu , inga fel med de.
  Bra ljud och sitter bekvämt.
  + för avtagbar mic!
 • Mycket bra
  5 år sedan
  Hörlurarna gav en väldigt skön ljud med bra bas, sitter skönt i mina öron under flera timmar, har en uttagbar mic och de fungerar!

  Perfekt underhållning för den som vill kolla på filmer eler lyssnar på musik för sig själv i sitt egna rum.

  Jag märkte dock att micken inte är så bra som beskrevs, utan man hörde en hel del brus från micen, vilket störde mig en hel del.
 • Dålig
  6 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  + Vadderade lurar och bygel
  + Snygg design
  + Bra ljud även på max
  + Medföljde en lite väska/påse
  + Stålkantad mikrofon hals

  - Mikrofonen presterar ojämnt
  - Kan kännas lite väl plastig
  - Mikrofonen måste avlägsnas och kan inte gömmas
  - Lurarna skavde och/eller stramade åt redan efter 1 timme.

  Jag hade förväntat mig mer när produkten från Fatal1ty hade satt signatur på den som HD ljud eller dyl. I slutändan så kändes det inte så stor skillnad mot mitt gamla headset som kostade 130:- på kjell & Co.

  Uppdatering: Efter snart 1 år så har headset börjat att ge efter, lurarna börjar att ge vika totalt, basen skorrar när man spelar musik inte vad jag hade förväntat mig av Creative!
 • Ganska dålig
  6 år sedan
  + Ljudet är bra

  - De klämmer åt öronen på ett sätt som gör det obekvämt att sitta med dem, tja, ungefär när hjärnan registrerat att man satt på sig dem - dvs efter nån tusendels sekund.
 • Mycket bra
  6 år sedan
  Helt okej hörlurar, jag tyckte inte det va så överdrivet kraftig bas i dom här som andra verkar tycka, men kanske har att göra med att jag är van vid 10" bas.

  Lite udda placering av micken dock. Sköna att ha på dig men något varma efter ett par timmar.
  helt klart värt priset, vet inte om man kan hitta ett par bättre för samma pris?
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  köpte dem idag. prövat en del nooblurar. och går man från nooblurar så kommer man uppleva något stort!, är supernöjd, testat skype funkat perfekt, musiken ljuder som aldrig förr. det finns bra med bas så jag förstår inte dem som klagar på basen. dem sitter bra på mig, men jag kan förstå om folk med stora huvuden tycker att det blir tight för öronen.

  dock vet jag inte om jag kommer att utsättas för kabelbrott, vilket förekommer bland ALLA hörlurar. men får se, isf använder jag 1 års garantin.

  EDIT: har gått ca 1 år snart... och de fungerar felfritt :) inge kabelbrott
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Hörlurar med bra ljud, basen är kraftig utan att överrösta.

  Dock passar dem inte alla, för mig tog det ca en vecka innan öronen hade vant sig vid formen. Haft dem i mer än 2 år nu.

  Hade de inte känts plastiga (och hade jag inte fått ett måndagsexemplar, brorsans fungerar felfritt) hade de fått en klar 10:a.
 • Bra
  6 år sedan
  Inte så bekväma, gör lite ont efter ett tag. Annars fint. Mycket bättre en ett par Deltaco eller Clas Ohlson for sure :)
 • Mycket bra
  6 år sedan
  Bra hörlurar till en liten peng!

  +sitter bra runt huvudet
  +Bra bas
  +bra ljud

  -micken är väl inte den bästa, men den duger.
 • Bra
  6 år sedan
  Kvalitén är rätt så bra. det är iaf. inget budgethedset. Mikrofonen är avtagbar (fast egentligen så föredrar jag en uppfällbar variant). Det märks att det är ett gamingheadset då basen är väldigt stark, och visst är det bra ljudkvalité på explosioner och liknande. Dock blir ljuduplevelsen inte lika underbar när man lyssnar på musik.

  +/- Sitter relativt skönt på skallen
  + Bra pris
  + Väldigt bra ljudkvalité i spel
  + Har volymreglage och knapp för att stänga av/sätta på micken

  - Sämre ljudkvalité när man lyssnar på musik eller ser på film
  - Avtagbar och inte uppfällbar mikrofon
  - Mina kompisar säger att mitt ljud sprakar när jag stänger av mikrofonen via knappen.
 • Ganska bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Nöjd ljudet duger
  Skrapljud i micket
  micken är bara ivägen om man ska äta/dricka

  Updaterade denna för har köpt mig logitech g35 å jämnförde lite ojojoj skillnad dom är en 10 inte dessa.
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Kvalitets intrycket är kanske inte 100% men visst håller headsetet har haft det i minst två år nu, har trillat i golvet och hängt i sladden och allt möjlig men är ändå som nytt.

  Ljudet är enligt mig bra men jag har inte provat så många andra lurar så har inte så mycket att jämföra med. En del hävdar att det är "kasst" men det kan jag säga att det verkligen inte är.

  Mikrofonen är minst lika bra som på många dyrare headset.
 • Acceptabel
  6 år sedan
  bra , men inte mer , mikrofonen laggar och har gott sönder så , njaa. väljer nog : accptabel som stjärn rankning.
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Hade SB-45 innan och skillnaden är enorm när det gäller bas, detta är bas på riktigt. Bra mick som går att ta av och bra ljud i övrigt. Känns något plastiga men de kostar ju ingenting heller.
 • Bra
  7 år sedan
  Bra lurar för prisklassen. Dem sitter bekvämt på huvudet, ljudet är tydligt och bra, basen kunde varit bättre men är helt klart godkänd med tanke på priset.

  Mikrofonen är mycket bra och levererar tydligt och bra ljud till polarna över venten. Kan justeras mycket enkelt med sin böjbara arm och mycket användbart att micken kan tas av.

  Dessvärre är inte allt positivt. Sladden är bedrövligt dålig och jag har haft ett flertal av dessa lurar där sladden har gått sönder trots varsam användning. Stort minus.

  Summeringsvis så är Fatal1ty ett klart godkänt headset för sitt pris och ger njutning i spel. Om du dock är mer riktad till att lyssna på musik skulle jag rekommendera några andra lurar med bättre bas.
 • Bra
  7 år sedan
  Har köpt Plantronics GameCom 377 och Creative Fatal1ty Gaming Headset.

  Komfort:
  Plantronics är skönare att ha på sig (jag har glasögon). Jag kan ha på mig Creative-lurarna längre perioder också, men man tänker mer på dem och det blir lite oskönt i längden. Plantronics har betydligt större muffar som helt omsluter öronen. Creative har små muffar som omsluter precis, eller delvis ligger på öronen beroende på hur stor öron man har.
  Plantronics har en bättre, större volymkontroll.

  Ljudkvalitet:
  Fatal1ty har lite bättre ljud (mindre burkigt).
  Fatal1ty har även mer bas. För mycket vid musiklyssning imo. Men helhetsintrycket vid i spel (och även musik) är att ljudet är lite bättre ändå.

  Sladden:
  Plantronics: Drygt 2 m (tjockare)
  Creative: Drygt 2,5 m

  Ljudisolering:
  Ingen av lurarna isolerarar bra. De ligger i princip på samma nivå. Fatal1ty isolerar kanske 2% bättre :) En minimal skillnad, inte värd att ta i beräkning imo. Man hör ljud runt omkring sig tydligt med bägge.

  Micen:
  Fatal1ty: Den går att ta av helt från headsetet.
  Plantronics: Den går att helt fälla in i headseten så att den inte tar upp någon plats eller syns.
  Fatal1ty micen är lite längre och kommer närmare munnen.
  Inspelningskvaliten på Creativemicen är högre. Blir klarare ljud. MEN den är väldigt känslig för utandningar.
 • Dålig
  7 år sedan
  Skitdålig sladd på detta headset, har haft två stycken nu och bägge har sladden gått sönder på utan våldsam hantering!

  Första gången fick jag den utbytt utav Inet (bra butik förövrigt) men nu har jag inte orkat bry mig kontakta dem igen för jag vill inte att de ska ersätta Creatives misstag.

  Skitklen sladd som sagt, köp inte detta, ska köpa Sennheiser HD555 nu tror jag.
 • Knappt godkänd
  7 år sedan
  Bra pris och bra ljud, tyvärr kompenserar inte detta att jag inte kan använda dem då de är extremt obekväma. Jag får ont i öronen efter bara några minuter. De åker nog i tunnan så snart jag fått tag i ett par nya som sitter bra. Lite synd för de är riktigt bra ljud i dem.

  Dessutom klagar folk jag pratar med på att det "brummar" när jag inte pratar. Har provat separata lurar med fristående mic och då har de inte upplevt att det brummar.
 • Perfekt
  7 år sedan
  Dom bästa lurarna som finns. jag har prövat andra lurar, men inga sitter så bra som dom här. har haft mina i 3 år nu och dom fungerar prima till allt. Jag hittar inga problem eller fel, dom är helt enkelt perfekta.
  Micen är borttagbar, lurarna sitter bekvämt runt öronen och höjd inställbara. Ljuded är asbra och micen funkar alltid. Mobiler stör inte med sina pipeffekter som dom gör på vissa lurar och högtalare.
 • Acceptabel
  7 år sedan
  Märkena på hörlurarna försvann och ljudet har glappat fram och tillbaka så länge jag har kunnat minnats. Jag har använt tejp och har fått trycka på sladden då och då för att det ska glappa mindre. Ibland i perioder så har det dock fungerat bättre. Micken sitter inte alltid heller där man vill att den ska sitta.

  Ett budget Headset som är acceptabelt. Om du söker efter ett billigt helt okej gaming headset så är detta prefekt för dig. Men för min del så blir det tyvärr att köpa ett nytt headset eftersom att Ljudet har gett upp för alltid nu, tyvärr...

  Och då får det bli ett med snäppet bättre kvalitet
 • Ganska bra
  7 år sedan
  Haft dessa ett tag nu ganska nöjd. Känns väldigt plastiga och haft lite glapp i micken. Men funkar annars bra.
 • Mycket bra
  7 år sedan
  prisvärda hörlurarna. Inge mer
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Har aldrig haft problem med mina lurar under det året jag har haft dem. Sjukt bra ljud i dem för att kosta 350 kr. Bra att micken är avtagbar och att man har volymkontroll inbyggt i lurarna (bra om man lirar spel och måste fixa volymen snabbt).

  Den får en åtta då den är snygg, mycket prisvärd (min polare köpte Koss-lurar för 600 spänn och de suger verkligen, både i kvalitén och funktion). Det är också grymt bra 5.1 ljud i den!

  Två minus för att mina öron blir lite ömma efter att ha snackat i skype i 3 timmar :P
 • Acceptabel
  7 år sedan
  Plastigt och smäckigt.
  Alldeles för dyrt att ta över 300kr för det här. LJudet är väl ok men inte mer.
 • Mycket bra
  7 år sedan
  Ett prisvärt headset som passar perfekt för dig som använder skype eller liknande chatprogram med mikrofon. Ljudet är bra sålänge ditt ljudkort är av bra klass (internt) ej moderkort. Jag ger den dock en 8a pga. det är lite plastigt och sladdarna glappade lite ett tag vilket jag fixade genom att trycka till lite på dom.