Electrolux EKC70150W (Vit)

 Lägg i lista  Jämför
Varmluftsspis med glaskeramikhäll och en stor ugn på 54 liter med full insyn i. Häll med fyra värmezoner typ Highlight. I panelen finns en display för val av timertid (signalur) och innertemperatur i t.ex rostbiff, fisk eller bröd. Signal hörs efter tidens slut. Spisen har förutom lucklås även ett funktionslås. En annan viktig säkerhetsdetalj är ugnens beröringsskydd framför tak-och grillelement. En kylfläkt ventilerar glasluckan vilket innebär låg temperatur på glaset. Luften passerar ut via ventilationsgallret baktill på hällen. Ugnen har över-/undervärme, varmluft, pizza/paj, grill och gratinering. Cleanemalj i ugnen underlättar rengöringen. Ordentlig ugnsbelysning baktill ger bra överblick i ugnen. Förvaringslåda för plåtar o. dyl. Tippskydd medföljer. Som tillbehör finns: Kastrullskydd i aluzink (SKYDD 70), vitt (SKYDD70W) 2 utdragbara bakplåtsskenor (SKENAEN). Stäng
Varmluftsspis med glaskeramikhäll och en stor ugn på 54 liter med full insyn i. Häll med fyra värmezoner typ Highlight. I panelen finns en display för val av timertid (signalur) o... Läs mer
Jämför pris på alla Electrolux Spisar (120)
Hittat något värde som är felaktigt eller saknas? Hjälp gärna till att fylla i genom att klicka på det värde som är felaktigt.

Medlemmar med flest bidrag till denna produkt

FridaBorgstedt
4 egenskaper

Allmänt

   
Antal kokzoner  4 st  
Energieffektivitetsindex (EEI)  
Energiförbrukning per standardprogram  
Hälltyp Glaskeramik  
Reglage Vred  
Säkring  
Ugn Ja  
Antal ugnar  
Rengöringsteknik (ugn) Ingen  
Ugnstyp  
Varmluft Ja  
Energiförbrukning per program (varmluft)  
Ugnsvolym  54 liter  

Design

   
Färg/material Vit  

Dimensioner

   
Breddstandard 70 cm  
Justerbar höjd Ja  
Mått (BxHxD) 696 × 900 × 600 mm  
Vikt  61 kg  

Funktioner

   
Funktioner Barnlås, Display, Grillfunktion, Timer  

Strömförsörjning

   
Anslutningseffekt  
Energiklass A  
Spänning 400 V  

Länkar

     
Tillverkarens produktsida http://www.electrolux.se/node38.aspx?productId=18223 se_flag
Produktblad Saknas    
  Trots att Prisjakt alltid gör sitt yttersta för att produktbilder och egenskaper ska vara korrekta så kan det hända att felaktigheter smyger sig in. Hittar du något fel är vi tacksamma om du felanmäler det.
Butikerna kan aldrig hållas ansvariga för felaktig information hos Prisjakt utan det är alltid den information som återfinns på butikernas och tillverkarnas webbplatser som gäller när man ingår ett avtal.