2017-08-03


Nya skor till barnen

Efter ett långt sommarlov är det dags att inventera skohyllan. Vid skolstart brukar barnens aktiviteter dra igång, och det kan behövas ett eller flera nya par skor. På Prisjakt kan du prisjämföra och spara pengar på många modeller innan du handlar.

En populär gummistövel på Prisjakt är Kavats Grytgöl. Gummistöveln är en tidlös modell, ofodrad och tillverkad i återvinningsbart SEBS-gummi. Bra att veta är att den går att tvätta i tvättmaskin på 30 grader. Stöveln kan bli ett prisvärt komplement i barnens höstgarderob, beroende på vilken butik du väljer. 

Ett annat populärt märke är Adidas Originals som har sneakers till både stora och små. Just nu är de klassiska modellerna “Superstar” och “Stan Smith” mycket omtyckta bland barnen. Detta är också ett märke där prisskillnaden är stor beroende på varifrån du köper skorna. 

Om du inte letar efter en specifik modell är det smidigt att använda våra filter i din sökning. Du kan filtrera på storlek, material, snörning, färg, pris och tillverkare. Genom att jämföra priser innan du handlar kan du få pengar över till annat.

Foto: iStock.com / shironosov

 Diskutera denna nyhet i vårt forum