2017-05-10


Åkleksaker för stora och små

I Prisjakts kategori åkleksaker hittar du bland annat den omåttligt populära uppstickaren hoverboard, men också mer klassiska favoriter som BIG Bobby Car. Åkleksaker kan användas av både stora och små (och vuxna) och säljs i många butiker. Jämför priser hos Prisjakt innan du handlar och spara pengar.

Hoverboard är en eldriven självbalanserande bräda som både är rolig att använda och något man på ett smidigt sätt kan ta sig fram på. Med hjälp av en modern gyroteknik läser brädan av din kropps rörelser, samt tyngd och balanspunkt, vilket gör att du kan styra din körning.  Det kan till en början vara svårt att hitta tillräckligt med balans för att ens klara av att komma upp på brädan utan hjälp, men som med allt annat: övning ger färdighet. Färdighet kan i detta fall resultera i att du swishar fram i en fart på upp till 12 km/h. 

HÄR hittar du alla hoverboards på Prisjakt. 

I början är det också extra viktigt att tänka på att använda rätt säkerhetsutrustning. En hjälm bör alltid användas, oavsett om du är nybörjare eller mer rutinerad. Utöver det rekommenderas att använda knä- och handledsskydd. 

HÄR kan du jämföra priser på hjälmar. 

Till de allra minsta passar BIG Bobby car bättre. Bilen är en klassisk och rolig sparkbil i plast som har varit många barns favoritleksak i flera generationer. Den lilla bilen är ergonomiskt anpassad till barnets behov och är utformad för att barnet ska kunna nå ner till golvet med fötterna för att kunna ta fart. 

HÄR hittar du alla Bobby cars.


Emma Cedell


Foto: iStock.com / kazatin

 Diskutera denna nyhet i vårt forum