2017-04-19


Prisjakt presenterar ny kategori - Skäggvård

Att ha ett rejält skägg har den senaste tiden blivit mycket populärt. I linje med att trenden har vuxit har utbudet på marknaden av skäggvårdsprodukter expanderat. Prisjakt har lanserat en kategori inom skönhet och hälsa med namnet skäggvård för att du på ett enkelt sätt ska kunna jämföra priser på skäggvårdsprodukter från mer än 70 butiker.

Skäggolja, skäggvax och mustaschvax är tre olika typer av skäggvårdsprodukter som du kan filtrera på i kategorin. En skäggolja har flera funktioner som gör ditt skägg extra snyggt. Den ger fukt, näring och glans, motverkar irritation och klåda och ger skägget en fräsch doft. Läder, tobak, ceder, citrus och ek är bara ett litet urval av alla de dofter du kan välja att filtrera på.

Skäggvax och mustaschvax hjälper dig att forma och få ordning på alla ostyriga små strån. Om du till exempel vill att din mustasch ska peka mer uppåt väljer du fördelaktigt ett lite hårdare vax, och för att få en ultimat konsistens kan du värma upp ditt vax lite lätt mellan fingrarna före applicering. 

På Prisjakt hittar du cirka 500 produkter i kategorin och några av de populäraste varumärkena är Beard Monkey, Benjamin Barber och Bulldog.



Emma Cedell

 Diskutera denna nyhet i vårt forum