2017-03-01


Nu finns Prisjakt i åtta länder

Prisjakt expanderade kraftigt under början av året med nya tjänster i Frankrike och Italien. Nu är det enklare och smidigare än någonsin att prisjämföra på nätet i de båda länderna.

Det är nästan 15 år sedan Prisjakt lanserade sin första sajt. Sedan dess har företaget vuxit ur alla aspekter och just nu växer vi kraftigare än någonsin. Sedan tidigare finns det lokala sajter i Sverige, Norge, Storbritannien, Irland, Nya Zeeland och Finland. Till den listan fogar vi även Frankrike och Italien. 

En av de på Prisjakt som övervakar och håller i expansionen är Kristen Holt. Han är strategichef på Prisjakt och säger följande om den pågående expansionen.

— Tillsammans med Schibsted har vi möjlighet att lansera mycket snabbare och på bredare front än tidigare. I takt med att Prisjakt har vuxit sig allt större har kapaciteten för att ta sig an nya marknader ökat, och därför har vi nu expanderat snabbt, säger Kristen Holt.

Mottagandet i Frankrike och Italien har varit positivt från både användare och butiker. Speciellt de mer avancerade användarna har visat stort intresse för Prisjakts intåg, menar Kristen Holt.

Han säger också att arbetet med expansionen är ett resultat av samarbetet mellan inte bara Schibsted och Prisjakt som företag, utan alla som arbetar på företagen har gjort ett stort jobb med förberedelserna och lanseringarna.

 — Det är en otroligt spännande resa för oss som företag och jag hoppas att alla känner att de har en del i expansionen då det omfattar hela företaget. Alla, från content-avdelningen till ekonomi och utveckling, bidrar till att vi växer kraftigt som företag. Vi visar att vi klarar att växa till ett multinationellt företag, från att bara ha varit i lilla Ängelholm. Vi pratar inte bara om att ta oss an nya möjligheter, vi gör det också, säger Kristen Holt.Daniel Haaf


Kristen Holt

 Diskutera denna nyhet i vårt forum 6 kommentarer