2017-02-14


Inga fler böcker hos Prisjakt

Det är läge att be om ursäkt redan nu, men vi har beslutat att lägga ner bokkategorin. Det kommer säkert att göra några av våra besökare ledsna. På sikt ger det oss styrka att förbättra andra delar.

Att driva en pris- och produktjämförelsetjänst innebär ständig prioritering. Världen är full av produkter som väntar på att läsas in och sorteras i kategorier. Vi är bra på att göra det, men vi har inte obegränsade krafter.

Vi har jämfört priser på böcker sedan 2006, men den 28 februari 2017 slutar vi med det. Anledningen är att skillnaden mellan att indexera böcker och andra produkter är stor, vilket gör arbetet med böckerna tidskrävande. Samtidigt har kategorin haft relativt få användare.

— Istället för att lappa och laga i bokkategorin kan vi prioritera våra andra kategorier och göra dem ännu bättre. Bokkategorin fick förhållandevis lite besök och när den tas bort kan vi fokusera på kategorier som används mer, säger Maria Hall, utvecklingsansvarig på Prisjakt.

Om du letade efter böcker kanske du är intresserad av något av det här i stället:
Läsplattor
Surfplattor
Sällskapsspel

Missa inte heller att vi som vanligt fortsätter att erbjuda en av Sveriges absolut bästa tjänster för att hålla koll på de populäraste erbjudandena på produkter i varje stund på vår Dagens Deals-sida.


Bildkälla: iStock.com / bee32 

 Diskutera denna nyhet i vårt forum 2 kommentarer