2015-12-02


Då var tävlingen där över 3 800 nätbutiker gör upp om om titeln Årets Nätbutik 2015 avgjord. Efter rekordmånga röster kan vi nu kora årets vinnare!

En check på 100 000 kronor gavs till Musikhjälpen som tack från Prisjakt till alla som röstade.

Läs vad vinnaren Apotea har att säga om vinsten i en intervju på Prisjakt Konsument!


Vinnare av huvudpriset Årets Nätbutik 2015 samt Skönhet, hälsa och livsstil 2015 är Apotea!

“Apotea har genom låga priser, snabba leveranser och ständig utveckling av tjänsten vunnit sina kunders hjärtan vilket ledde till seger även i år. Med över 7 000 kundomdömen och ett snitt på 9,66 av 10 stjärnor visar Apotea att nöjda kunder är det som räknas i längden.”

Elgiganten - Ljud och bild 2015
“Elgiganten tar hem segern i kategorin Ljud och bild 2015. Det är andra året i rad som Elgiganten vinner i en bransch som präglas av knivskarp konkurrens. Genom att matcha nätpriser i butik har Elgiganten visat att man tar näthandeln på allvar.”


Webhallen - Datorer och mobilt 2015
“Webhallen tar hem segern i år i en av de tuffaste kategorierna i tävlingen. Det är första gången som Webhallen vinner det eftertraktade priset. Stora satsningar på kundupplevelsen gjordes under året, vilket tillsammans med låga priser och god service ledde ända till mål.”


Hylte Jakt & Lantman - Hem, trädgård och vitvaror 2015
“Hylte Jakt & Lantman är en rutinerad handlare som med segern i kategorin Hem, trädgård och vitvaror 2015 nu visat framfötterna även på nätet. Med fokus på djur, jakt och hemmafix till bra pris har Hylte Jakt & Lantman byggt upp en trogen kundkrets som nu tydligt visar sin uppskattning.”


Sportamore - Sport och outdoor 2015
“Sportamore tar än en gång hem segern i kategorin Sport och outdoor. Med stort utbud och satsning på eget magasin har Sportamore byggt upp ett eget community av nöjda kunder och läsare som nu röstat fram dem som vinnare av Sport och outdoor 2015.”


Lekmer - Leksaker, barn och baby 2015
“Lekmer har blivit en samlingsplats för allt som kan tänkas behövas för barnen och finns det dessutom till ett bra pris blir kunderna än nöjdare. Lekmer vinner därför för andra året i rad i kategorin Leksaker, barn och baby.”


CDON - Film, spel och bok 2015
“CDON är en gigant i e-handelssammanhang och har sitt ursprung i försäljning av filmer, spel och böcker. Det är också i den kategorin som marknadsplatsen kammar hem segern i Årets nätbutik 2015. Många kunder är alltid trevligt och nöjda kunder är ännu roligare. CDONs kunder visar härmed sin uppskattning.”


Däck365 - Bil och garage 2015
“Däck365 är bästa nätbutik i kategorin Bil och garage 2015. Det är andra året i rad som Däck365 går hem med vinsten och det är klart att kunderna fortfarande är mycket nöjda med servicesamarbetena med verkstäder tillsammans låga priser och snabba leveranser.”


SethandSally.com - Årets nykomling 2015
“Sethandsally.com är Årets Nykomling 2015 på Prisjakt. En snygg och snabb butikssida har gjort kunderna förtjusta och förärat sethandsally.com ett omdömessnitt på 9,66 efter bara ett år på Prisjakt. En bättre start än så är svårt att få!”


Vitaminvaruhuset - Bästa kundservice 2015
“Vitaminvaruhuset vinner Prisjakts Bästa kundservice 2015. Butiken har funnits ända sedan 2003 men har inte tappat fokus på vad som gäller. Nöjda kunder får man genom snabba leveranser, bra priser men framför allt god service. Vitaminvaruhusets snitt på 9,75 av 10 talar för sig själv.”


Så här har omröstningen gått till:
Omröstning: Mellan 6:e november och 1:e december kunde medlemmar och besökare på Prisjakt rösta på sina favoritbutiker för årets utmärkelse inom varje utvald kategori. Kategorierna fördelades utifrån hur stor andel av sitt sortiment som butiken har inom respektive kategori, samt hur stor andel av besöken de hade inom respektive kategori från Prisjakt under året som gått.

Den butik som fick flest antal röster totalt sett vann utöver sin kategori priset Årets Nätbutik 2015.

Butiker med ett omdömessnitt på över 9,7/10 och minst 10 omdömen, har även tävlat i omröstningen om ”Bästa kundservice”

Nya butiker som har tillkommit efter 15 oktober 2014, och som har haft ett omdömessnitt på minst 7/10 i omdömen, samt minst 10 omdömen, har deltagit i omröstningen om ”Årets nykomling”.

   
   
Tagg: Årets nätbutik

 Diskutera denna nyhet i vårt forum 7 kommentarer