2014-12-03 Pressrelease


Den svenska e-handeln växer snabbt och får allt större inflytande på vår konsumtion, speciellt nu inför julen. Som en av Sveriges största jämförelsesajter är Prisjakt en viktig del av den svenska jul- och e-handeln. Konsumenterna kan idag jämföra produkter, priser och omdömen för 3 800 svenska nätbutiker och bland dessa har våra medlemmar och besökare bjudits in för att rösta fram Sveriges bästa nätbutiker.

Nu är omröstningen klar och vi tackar alla som varit med och röstat fram vinnarna i årets kategorier!

     

Vinnare av huvudpriset Årets Nätbutik 2014: Apotea:


Apotea är väldigt omtyckta av sina kunder och en värdig vinnare av Årets Nätbutik 2014. Deras snittomdöme hos Prisjakt på 9,7 av 10 visar att servicen de erbjuder är i den absoluta toppen. Snabba leveranser och kunnande är högt värderat i apoteksbranschen och Apotea har lyckats på alla områden. Förutom priset som Årets Nätbutik 2014, tar Apotea även hem vinsten i kategorin Skönhet, hälsa och livsstil, samt priset för Bästa kundservice 2014.


     

Ljud och bild 2014


En av de riktigt stora inom e-handeln, med mängder av varor av alla de slag. Det är dock inom ljud och bild som Elgiganten vill utmärka sig och det har de lyckats med. Genom aggressiv prissättning och god service har Elgiganten vunnit kategorin Ljud och Bild 2014.


     

Datorer och mobilt 2014


Butiken vet hur man skapar trogna kunder, som i sin tur gärna visar sin uppskattning. Inet har genom kunnig personal och brett utbud levererat en service i absolut toppklass.


     

Hem, trädgård och vitvaror 2014


Tretti har sedan länge satsat hårt på vitvaror samt kök och hushåll. Rutinen ger utdelning då de kammar hem vinsten i kategorin Hem, trädgård och vitvaror 2014. Genom att erbjuda ett varierat utbud till bra priser har Tretti skapat nöjda kunder som nu visat sin uppskattning.


     

Sport och outdoor 2014


Sportamore är genom stort utbud och bra priser på både produkter och frakt mycket uppskattade av sina kunder. Bra priser och högt kundomdöme är guld värt på Prisjakt och i år knep de första plats i kategorin Sport och Outdoor 2014.


     

Årets nykomling 2014


Sliqhaq har på kort tid skaffat sig en lojal klunga med nöjda kunder som uppskattar butikens service, känsla för kvalitet och bra priser. Det räckte hela vägen in i mål och gav Sliqhaq segern i kategorin Årets Nykomling 2014. .


     

Leksaker, barn och baby 2014


Lekmer har genom ett digert utbud, bra service och låga priser vunnit föräldrars hjärtan över hela landet. I år räckte det hela vägen till seger i kategorin Leksaker, barn och baby 2014.


     

Film, spel och bok 2014


CDON är en av de större spelarna på den svenska e-handelsmarknaden. Trots detta har de behållit sitt fokus i kategorin där de gjorde sitt genombrott som nätbutik. Utbudet har växt med åren men det är i kategorin Film, spel och bok som CDON tar hem spelet år 2014! Prisjakts medlemmar är de första att gratulera.


     

Bil och garage 2014


Däck365 har lyckats kombinera högklassig service, låga priser samt bra samarbete med verkstäder runtom i landet. Detta uppskattas av kunderna som härmed belönar Däck365 med priset som bästa nätbutik i kategorin Bil och garage 2014.


     

Så här har omröstningen gått till:

Omröstning: Mellan 6 och 30 november kunde medlemmar och besökare på Prisjakt rösta på sina favoritbutiker för årets utmärkelse inom varje utvald kategori. Kategorierna fördelades utifrån hur stor andel av sitt sortiment som butiken har inom respektive kategori, samt hur stor andel av besöken de hade inom respektive kategori från Prisjakt under året som gått. 

Butiker med ett omdömessnitt på över 9,7/10 och minst 100 omdömen, har även tävlat i omröstningen om ”Bästa kundservice” 

Nya butiker som har tillkommit efter 15 oktober 2013, och som har haft ett omdömessnitt på minst 6,5/10 i omdömen, samt minst 10 omdömen, har deltagit i omröstningen om ”Årets nykomling”.

Om Prisjakt
Prisjakt är en av Sveriges största oberoende informations- och jämförelsetjänster. Företaget grundades 2002 i Ängelholm och jämför över en miljon produkter. Prisjakt driver förutom Prisjakt.nu i Sverige även norska Prisjakt.no, PriceSpy UK, PriceSpy NZ och PriceSpy Ireland samt en av Sveriges största mötesplatser för hembio- och hifi-intresserade, Minhembio.com. Sedan 2006 är Schibsted Tillväxtmedier AB majoritetsägare i Prisjakt Sverige AB. 


     
Tagg: Årets nätbutik

 Diskutera denna nyhet i vårt forum 1 kommentar