2013-01-18 Blandat

IDG InternetWorld har utsett Sveriges bästa sajter 2012 vid sin årliga Topp 100-gala, och Prisjakt tog hem priset som "Årets bästa prisjämförelsesajt".

Vid den årliga Topp 100-galan utsåg igår IDG internetworld Sveriges bästa sajter 2012. Prisjakt tog stolt emot priset som Årets bästa prisjämförelsesajt.

Internetworld tycker vi tänker helt rätt när vi kontinuerligt lanserar små men relevanta förbättringar, och låter detta bli något stort. Utan värdefulla åsikter från alla våra användare hade dessa förbättringar inte blivit så bra som de är idag, och vi tackar därför er för priset som Årets bästa prisjämförelsesajt!

Internetworlds motivering löd:
"Prisjakt står inte still. Förutom att lansera sin tjänst i Storbritannien och Nya Zeeland sjösattes också en ny design i slutet av året. Att göra sajten responsiv är nästa uttalade steg och det är ingen tvekan om att teamet bakom sajten jobbar hårt för att vara Sveriges bästa prisjämförelsesajt med små men märkbara förbättringar hela tiden."

Prisjakt vann också ett hederspris för bästa anpassning till IE10. Förutom anpassning till IE10 är vi stolta över Prisjakts Windows 8-app. En ny kul funktion i den appen är att du kan jämföra priserna, samtidigt som du är inne i en specifik webbutik.

Länkar:

IDG Internetworld Topp 100
Årets bästa prisjämförelsesajt
Windows 8 app

Tagg: utmärkelser

 Diskutera denna nyhet i vårt forum 11 kommentarer