I kategorin mobilhögtalare finner du allt från portabla högtalare du kan ha på stranden till större pjäser du placerar i hemmet. Högtalarna kan anslutas via exempelvis Wi-Fi, Bluetooth och 3,5mm. Vissa modeller erbjuder dockning för mobiler och surfplattor. Stäng
I kategorin mobilhögtalare finner du allt från portabla högtalare du kan ha på stranden till större pjäser du placerar i hemmet. Högtalarna kan anslutas via exempelvis Wi-Fi, Bluetooth och 3,5mm. Vissa modeller erbjuder dockning för mobiler och surf... Läs mer
Jämför priser från 381 butiker i denna kategori.

Kategorin kan även kallas Högtalare till mobil.

Vi hjälper dig välja mobilhögtalare

Visst kan man spela musik direkt ur mobiltelefonen, men på festen blir det rätt klent resultat. I vår guide hjälper vi dig att välja vilken mobilhögtalare du ska köpa.


Hur stor budget?

Spelar ingen roll

Välj hur mycket pengar du vill lägga.

  • Billigast
    12 kr
  • Vanligast:
    250 kr - 1500 kr
  • Dyrast
    60000 kr

Batteridrift?

Spelar ingen roll

Bra på stranden eller i trädgården. Kolla bara så att det finns möjlighet att ladda via vägguttag eller USB när batterierna tar slut.

 

Dockningsstation?

Spelar ingen roll

Med en dockningsstation på din högtalare är det lätt att ansluta mobilen. Kolla bara så att den passar just din mobil.

 

Ansluta via wifi?

Spelar ingen roll

Med den här funktionen är det enkelt att spela musik om du ansluter din högtalare och din mobiltelefon till samma wifi-nät.

 

Ansluta via bluetooth?

Spelar ingen roll

Med den här funktionen kan du spela trådlöst från vilken enhet som stöder bluetooth som helst, det vill säga i stort sett alla mobiltelefoner.

 

Strömma från mobilen?

Spelar ingen roll

Det är möjligt att strömma musik trådlöst från mobiltelefoner eller surfplattor till din mediaspelare. Men det kräver att de har stöd för samma teknik.

AirPlay: Teknik som finns inbyggd i alla nya produkter från Apple, till exempel deras iPhone, iPad och datorer.
Spotify connect: Gör att du kan strömma inifrån din Spotifyapp på mobiltelefonen, surfplattan eller datorn även om du inte är ansluten till wifi.
Google Cast: Gör det möjligt att strömma från webbläsaren Chrome på datorn, mobilen och surfplattan oavsett tillverkare. Även exempelvis Spotify har stöd för Google Cast.

Radio?

Spelar ingen roll

Några högtalare har inbyggd radio, antingen via det analoga FM-nätet, via det ännu inte existerande digitala DAB-nätet eller via internet.

Musik i flera rum?

Spelar ingen roll

Med vissa högtalarsystem kan du spela samma musik på flera högtalare i olika rum.

Vill du filtrera listan ännu mer?
Visa samtliga filtreringsmöjligheter

Mina val