VR-glasögon använder skärmar, antingen inbyggda eller en mobiltelefons, för att ta bilden närmare dina ögon och ge dig en mer omslutande upplevelse i spel och film. Välj VR-glasögon beroende på om du vill ansluta dem till en dator eller spelkonsol, eller om du vill använda din mobiltelefon. I det sistnämnda fallet måste VR-glasögonen vara anpassade för telefonens storlek. Läs noga före köp för att se vad som matchar dina behov för bästa möjliga kompatibilitet och upplevelse. Stäng
VR-glasögon använder skärmar, antingen inbyggda eller en mobiltelefons, för att ta bilden närmare dina ögon och ge dig en mer omslutande upplevelse i spel och film. Välj VR-glasögon beroende på om du vill ansluta dem till en dator eller spelkonsol, ... Läs mer
Jämför priser från 127 butiker i denna kategori.

Kategorin kan även kallas VR-headset.

Vi hjälper dig välja VR-headset

VR-headset är en relativt ny produktkategori med få modeller att välja bland. I den här guiden hjälper vi dig att välja bland de som finns.


Vilken typ?

Spelar ingen roll

Det finns två typer av VR-headset. Den mest avancerade har inbyggd skärm och fungerar tillsammans med en dator. Den andra är i stort sett bara en hållare med linser, där du monterar din egen mobiltelefon.

Hur brett synfält?

Spelar ingen roll

Riktigt bra VR-headset ger ett brett synfält som ökar känslan av att vara närvarande i den virtuella miljön.

 • Smalast
  70 °
 • Vanligast:
  100 ° - 110 °
 • Bredast
  130 °

Vilken budget?

Spelar ingen roll

Att shoppa VR-headset kan bli dyrt. Tänk även på att du behöver en kraftfull dator som klarar att driva headsetet om du väljer en med inbyggd skärm. Här kan du välja vilken budget du har.

 • Billigast
  60 kr
 • Vanligast:
  100 kr - 400 kr
 • Dyrast
  25000 kr
Vill du filtrera listan ännu mer?
Visa samtliga filtreringsmöjligheter

Mina val