Ta upplevelsen till nästa nivå med VR-glasögon, även kallad VR-headset, som sätter dig mitt i spelet eller filmen. VR-glasögon är årets julklapp 2016 och här hittar du modeller från märken som Sony, Samsung, HTC och Oculus. Välj mellan modeller för datorer, mobiltelefoner och spelkonsoler. Stäng
Ta upplevelsen till nästa nivå med VR-glasögon, även kallad VR-headset, som sätter dig mitt i spelet eller filmen. VR-glasögon är årets julklapp 2016 och här hittar du modeller från märken som Sony, Samsung, HTC och Oculus. Välj mellan modeller för ... Läs mer
Jämför priser från 119 butiker i denna kategori.

Kategorin kan även kallas Virtual Reality headset eller VR-headset.

Vi hjälper dig välja VR-headset

VR-headset är en relativt ny produktkategori med få modeller att välja bland. I den här guiden hjälper vi dig att välja bland de som finns.


Vilken typ?

Spelar ingen roll

Det finns två typer av VR-headset. Den mest avancerade har inbyggd skärm och fungerar tillsammans med en dator. Den andra är i stort sett bara en hållare med linser, där du monterar din egen mobiltelefon.

Hur brett synfält?

Spelar ingen roll

Riktigt bra VR-headset ger ett brett synfält som ökar känslan av att vara närvarande i den virtuella miljön.

 • Smalast
  70 °
 • Vanligast:
  100 ° - 110 °
 • Bredast
  130 °

Vilken budget?

Spelar ingen roll

Att shoppa VR-headset kan bli dyrt. Tänk även på att du behöver en kraftfull dator som klarar att driva headsetet om du väljer en med inbyggd skärm. Här kan du välja vilken budget du har.

 • Billigast
  40 kr
 • Vanligast:
  150 kr - 600 kr
 • Dyrast
  20000 kr
Vill du filtrera listan ännu mer?
Visa samtliga filtreringsmöjligheter

Mina val