Smarta klockor har praktiska funktioner, som utöver att visa tid och datum även kan presentera inkommande meddelanden och samtal, styra musiken på mobiltelefonen, visa din dagliga aktivitet och mycket mer. Välj om du vill ha en vädertålig modell, om det ska finnas inbyggd GPS och funktioner som mikrofon och trådlös laddning. Tänk på att välja rätt smartklocka för din mobiltelefon. Stäng
Smarta klockor har praktiska funktioner, som utöver att visa tid och datum även kan presentera inkommande meddelanden och samtal, styra musiken på mobiltelefonen, visa din dagliga aktivitet och mycket mer. Välj om du vill ha en vädertålig modell, om... Läs mer
Jämför priser från 138 butiker i denna kategori.

Kategorin kan även kallas Smartwatch.

Vi hjälper dig välja smart klocka

Smarta klockor förlänger din mobiltelefons funktionalitet till handleden och gör att du kan se inkommande samtal, sms och andra notifieringar utan att behöva hålla i mobilen. I vår guide hjälper vi dig att välja smart klocka.


Hur stor budget?

Spelar ingen roll

Välj hur mycket smarta klockan får kosta.

  • Lägsta
    150 kr
  • Vanligast:
    1200 kr - 5000 kr
  • Högsta
    80000 kr

Typ av glas på skärmen?

Spelar ingen roll

Ett bra skärmskydd minskar risken för repor på skärmen och skyddar skärmen från att splittras vid stötar. Gorilla glass är bättre på att ta emot stötar medan safirglas håller skärmen repfri längre.

Inbyggd pulsmätare?

Spelar ingen roll

Pulsmätning ger dig en vink om hur kroppen mår och du kan se hur tuffa träningarna är. Med inbyggd pulsmätare i smarta klockan ser du direkt på handleden vad din puls är.

Smarta klockor är designade för att fungera optimalt med vissa typer av mobiltelefoner. Kolla med respektive tillverkare så de modeller du är intresserad av fungerar med just din mobiltelefon.


Vill du filtrera listan ännu mer?
Visa samtliga filtreringsmöjligheter

Mina val