Smarta klockor är digitala armbandsur som bland annat kan visa tid, sms, e-post och andra notifieringar. Används vanligtvis med en mobiltelefon men det finns modeller som klarar sig själv med stöd för sim-kort, gps och trådlöst wifi-nätverk. Smarta klockor kallas även smartwatch. Jämför pris på smarta klockor Apple, LG, Huawei, Samsung och många fler. Stäng
Smarta klockor är digitala armbandsur som bland annat kan visa tid, sms, e-post och andra notifieringar. Används vanligtvis med en mobiltelefon men det finns modeller som klarar sig själv med stöd för sim-kort, gps och trådlöst wifi-nätverk. Smarta ... Läs mer
Jämför priser från 137 butiker i denna kategori.

Kategorin kan även kallas Smartwatch.

Vi hjälper dig välja smart klocka

Smarta klockor förlänger din mobiltelefons funktionalitet till handleden och gör att du kan se inkommande samtal, sms och andra notifieringar utan att behöva hålla i mobilen. I vår guide hjälper vi dig att välja smart klocka.


Ansluta klockan till ett nätverk?

Spelar ingen roll

Med stöd för wifi kan den smarta klockan visa inkommande samta, sms och andra meddelanden även utan en mobiltelefon i närheten.

 

Hur stor budget?

Spelar ingen roll

Välj hur mycket smarta klockan får kosta.

  • Lägsta
    100 kr
  • Vanligast:
    1000 kr - 4000 kr
  • Högsta
    30000 kr

Typ av glas på skärmen?

Spelar ingen roll

Ett bra skärmskydd minskar risken för repor på skärmen och skyddar skärmen från att splittras vid stötar. Gorilla glass är bättre på att ta emot stötar medan safirglas håller skärmen repfri längre.

Inbyggd pulsmätare?

Spelar ingen roll

Pulsmätning ger dig en vink om hur kroppen mår och du kan se hur tuffa träningarna är. Med inbyggd pulsmätare i smarta klockan ser du direkt på handleden vad din puls är.

Inbyggd kamera?

Spelar ingen roll

Med inbyggd kamera kan du snabbt ta bilder direkt från handleden.

 

Vattentålig?

Spelar ingen roll

Vattentåliga modeller riskerar inte att gå sönder om du duschar eller simmar med klockan. De är också tåliga mot dåliga väderförhållanden.

Tänk på att aldrig trycka på några knappar när smarta klockan är i kontakt med vatten - oavsett om modellen är vattentålig eller inte.

 

Färg eller monokrom skärm?

Spelar ingen roll

Monokroma skärmar fungerar bra i skarpt solljus och ger ofta lång batteritid på flera dagar men är inte lika visuellt tilltalande. Vilket passar dig bäst?

Smarta klockor är designade för att fungera optimalt med vissa typer av mobiltelefoner. Kolla med respektive tillverkare så de modeller du är intresserad av fungerar med just din mobiltelefon.


Vill du filtrera listan ännu mer?
Visa samtliga filtreringsmöjligheter

Mina val