Prisjakts ambition är att lista samtliga webbutiker och tillverkare med produkter och tjänster som faller inom våra kategorier, oavsett om de sponsrar Prisjakt på något sätt eller inte. Därigenom kan vi garantera att våra besökare får en heltäckande bild av både produktutbud och prisläge.

Vi strävar efter att alla priser och all övrig information ska vara korrekt. Dock kan vi inte garantera att så alltid är fallet. Prisjakt tar inte ansvar för eventuella problem som informationen vi eller en återförsäljare presenterar kan orsaka för användaren. Har du råkat ut för något problem är vi tacksamma över om du rapporterar det till oss, så att vi kan rätta till felaktig information.

Trots samma modellbeteckning så kan egenskaper eller erbjudanden för varor som listas ibland variera något. Det kan t.ex. gälla språket i menyer och manualer, garantivillkor, förinstallerade mjukvaror, medföljande tillbehör mm. Vi uppmanar därför våra besökare att noga studera produktbeskrivningar och garantivillkor, antingen via butikernas egna webbplatser eller genom direktkontakt, samt att väga in eventuella skillnader vid prisjämförelser.

När det gäller de varor som listas hos Prisjakt så ansvarar varje butik för att varorna samt marknadsföring och försäljning av dessa uppfyller gällande lagar och regler.

Trots att Prisjakt alltid gör sitt yttersta för att produktbilder och egenskaper ska vara korrekta så kan det hända att felaktigheter smyger sig in. Butikerna kan aldrig hållas ansvariga för felaktig information hos Prisjakt utan det är alltid den information som återfinns på butikernas och tillverkarnas webbplatser som gäller när man ingår ett avtal.