Gamer Zone

Oavsett om du sitter uppe hela nätter och spela eller bara kör några korta 15-minutersrundordå och då så ska nya gamingprylar inte behöva tömma bankkontot i onödan. Vi har samlat alla de bästa erbjudanden på samma ställe så att du enkelt hittar allt du behöver till lägsta möjliga pris.

chiradech / Adobe Stock

Gaming PC – Om du letar efter en riktigt grym speldator som klarar även de tyngsta spelen idag så har du hamnat rätt. Kolla in vår datorkategori som dedikerats till dessa mytologiska bestar till speldatorer.

Gaminglaptops – Om du vill kunna spela även på resande fot så är det en bärbar gamingdator du ska ha. Du slipper låsa dig till hemmets mörka vrå eftersom den fungerar lika bra oavsett om du sitter hemma, på tåget, bussen eller till och med flyget. Nervös för att datorn ska kosta för mycket? Ta det lugnt – det är därför vi finns här, eller hur?

Gamingskärmar – Låt inte prestandan i speldatorn gå till spillo med vilken datorskärm som helst. Skaffa en gamingskärm som kan visa hög bildvisningsfrekvens och se till att all kraft som finns i din gamingdator används på bästa sätt. Det finns inget som heter “för hög fps” när du spelar.

Gamingtangentbord – Det är stor prisskillnad på ett enkelt tangentbord för kontor och ett mekaniskt tangentbord för gamers. Kvalitet kostar och här bör du absolut prisjämföra innan du slår till på ett riktigt schysst gamingtangentbord.

Gamingmöss – Om du vill spela med hög precision så är en bra gamingmus ett måste. Ävenom du bara sitter och surfar runt på internet så kommer du märka hur bekvämt det är att använda en riktigt bra gamingmus. Och här hittar du vår kategori med många utmärkta gamingmöss för dig att välja mellan.

ohishiftl / Adobe Stock
ohishiftl / Adobe Stock

Gamingheadset – Ett bra headset för gaming gör att du får en häftig, omslutande upplevelsemed känslan av att hamna mitt i händelsernas centrum. Visst kan du använda högtalare om du vill, men med ett gamingheadset får du en närmare spelupplevelse och slipper samtidigt störa eventuella grannar om du skruvar upp volymen.

Spelkonsoler – Om du vill spela, men kanske inte just på en gamingdator, så kanske en spelkonsol fungerar bättre. Köp, anslut till din TV eller datorskärm och kör igång – svårare än så är det inte.

Spel – När du har din gamingmaskin och tillbehör så återstår att hitta några riktigt bra spel. I vår spelkategori har du mängder av riktigt bra spel att välja mellan. Glöm bara inte att ta en paus då och då även om du har fångats av spelvärldens förtrollande magi.

Flera kategorier – Vi har så klart mycket mer än så här. Vi vill bara inte att du ska behöva scrolla igenom en vägg av text. Kolla här istället...