Kategorier
Prisjakt
Cykeldennis
  • Bra sortiment av
  • cykeldelar och cykeltillbehör.
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
12 dagar sedan
Beställde ett par finska dubbdäck till min hybridcykel till ett bra pris. De kom efter ett par dagar. Billigt och bra, snabb service.
Anonym användare
Anonym användare
Usel
2 månader sedan
I slutet på juli beställde jag varor för över 600 kr, betalade med kort och fick en orderbekräftelse men inga varor kom. Jag har ringt och mejlat men inget svar. Misstaget var att först efter beställningen och betalningen läste jag omdömena och hade jag gjort det innan hade det inte blivit någon beställning hos Cykeldennis.
F
Frans

1 omdöme

Usel
5 månader sedan
Beställde för 10 veckor sedan, pengarna drogs direkt har dock fortfarande inte fått någon leverans. Mailat och ringt flertalet gånger utan svar. Polisanmäld för bedrägeri och banken driver en kortreklamation för att få tillbaka pengarna
U
Urban

1 omdöme

Usel
5 månader sedan
En stjärna är för mycket. Beställde för sex veckor sedan, betalade över 700kr och fick orderbekräftelse direkt. Har inte fått någon leverans och det är omöjligt att nå dem på telefon eller mail. Har ringt minst 15 ggr utspritt på dessa sex veckor samt mailat två ggr utan svar. Händer inget närmsta dagarna så blir det polisanmälan. Handla inte här!
M
Maria

1 omdöme

Usel
8 månader sedan
Handla inte här! La en beställning, en vecka senare dras pengarna från kontot. Varan levereras 1 månad 20 dagar senare. Har under denna tid försökt kontakta via telefonsamtal, mail och sms, först för att höra vad som händer, sedan gick det över till att försöka avbeställa då jag fick fixa denna del från en annan butik.
t
tdjp1

1 omdöme

Usel
8 månader sedan
Fick inte leveransen jag beställde. Fick inget svar från mail eller telefon. Reklamerade köpet med kreditkort för att få tillbaka pengarna.
k
krillekruka1

1 omdöme

Usel
9 månader sedan
Handla aldrig här! Blivit helt lurad på 375 kr, ingen leverans alls och inget svar på mail.sms eller mobil! Bedrägeri som jag kommer polisanmäla
Usel
ett år sedan
1v har gått sen orderbekräftelsen, inga varor skickade trots att de finns i lager. Svarar inte på mail eller telefon.
Betyg köpupplevelse
1.6Dålig
8 omdömen
Distribution av köpupplevelse
(1)
(0)
(0)
(0)
(7)

Om butiken

Cykeldennis

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

www.cykeldennis.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Enskild firma

Information hos allabolag.se