Fri frakt på alla produkter
Stort utbud av begnade spel
Vi köper in alla TV-spel

http://www.retrospelbutiken.se

Betalningsalternativ

Klarna
Visa
MasterCard
Kortbetalning
Direktbetalning
Faktura
Avbetalning
Förskottsbetalning
SMS-betalning
Postförskott
Bitcoin

Är något felaktigt, Tipsa oss gärna här!

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK. Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Utökad företagsinformation:

  Inga skulder registrerade hos kronofogden.
  Företaget registrerat för 17 år sedan
(data från 2018-01-22)
Detaljerad information Retrospelbutiken har fått betyget (8.42)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

Sortera efter:
 • Perfekt
  3 dagar sedan
  Fantastiskt snabb leverans (fick mitt spel dagen efter att jag beställde). Bra pris, och spelet var i fint skick. Så ska det vara!
 • Bra
  16 dagar sedan
  Funkade bra, lite förlegad hemsida men oftast dom bästa priserna på både konsol och spel. Snabbt ivägskickat och bra packat!
  Det trista var att jag aldrig fick något spårningsnummer, bara en länk till deras hemsida där det stod att ordern var skickad. Efter ca 20min telefonkö fick jag numret iallafall. Skulle vara superbra om det gick att välja ombud också (dhl)
 • Usel
  27 dagar sedan
  Makulerade ordern utan ett ord till mig för att sedan besvara otrevligt när jag frågar vad som blivit av mitt spel när inte hört något på två veckor...
 • Dålig
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Otrevlig support som inte är intresserade av att hjälpa en angående sälja ett spel. Blir hänvisad till deras info mail efter kundtjänst på chatt och där får jag samma information som jag fick från början. Man känner sig inte direkt som en viktig kund i deras ögon.
 • Usel
  1 månad sedan
  Vart ska man börja. Köpte 2 produkter via Cdon. Efter 4 dagar blev en produkt makulerad trots att produkten fanns i lager. Har inte kunna få någon hjälp vi verken Cdon eller Retrospelbutiken. Nu får jag betala 2 frakter och vill jag häva köpet så får jag betala returfrakten själv. Har fortfarande inte fått något svar från Cdon på 4 dagar. Retrobutiken är inte heller hjälpsamma.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Bästa butiken, dom strulade till det, men fixade allt galant! Mycket nöjd
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Jag köpte några ps4 spel och dem alla fungerar bra och väldigt snabbt levereras
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Bra priser, billig frakt och bra utbud men det som ger högt betyg är en lättillgänglig kundtjänst (telefon och mail) med superb service utan att krångla (trots att det var mitt eget fel).
 • Ganska bra
  6 mån sedan
  Uppdaterat: 12 dagar sedan
  UPPDATERAD:
  Har nu skickat in begagnade spel två gånger, men tagit Points på Spelbutiken.se istället och har då fungerat som det skall!

  TIDIGARE:
  +Ideen är god, köp begagnade spel från ett företag och känn dig trygg.
  +Fri frakt
  +Chat på hemsidan

  -Vid inbyte av spel hos dem, tog jag points som man sen kan omvandla till rabatt vid köp av spel hos dem. Bra va?
  Problemet är att 5 gånger i rad nu som jag varit i kontakt med dem, då mina points alltid försvinner. Väldigt irriterande när man väl skall slå till på ett spel...
  Senast nu så fick jag igenom en beställning och drog av 320kr i points. Märkte senare att de dragit bort 770kr för mig istället... Så åter i kontakt med deras mindre hjälpsamma kundtjänst.
  -Priser har någon gång varit högre vid köp av begagnat än vid köp av nytt, jämfört med deras egna butik (spelbutiken.se)
  -Frakt är på 5 dagar, inte "minst 2" som man hoppas på.
 • Utmärkt
  11 mån sedan
  Jag beställde Eldritch Horror och leveransen var snabb och smidig. Det var en liten skada på ett av paketen men det var inte Retrospelbutikens fel utan postens.
  Jag kan rekommendera att köpa från denna butik
 • Usel
  11 mån sedan
  Missvisande information länkat från prisjakt.
  Beställde vara som skulle vara inkl en annan vara men varan på deras sida var exclusive varan i fråga.
 • 2017-01-23 - Ett år sedan. Omdömen innan denna tid räknas inte med i butikens betyg.

 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Beställde ett brädspel som vägde 2.8kg. Det tog 8 vardagar att komma fram, 11/12 om man räknar med beställningsdagen och helg, så något långsam frakt.

  Spelet va inlindat 2 varv bubbelplast, och sedan kartongpapper till det yttre. Alltså, spelet låg inte i någon kartong. Naturligtvis så tog spelets hörn en skada, som tur va skadades inget viktigt inuti (endast lite papp som slängs efter man petat ut alla grejer ur dem, och en pytte liten bit på manualen - hade spelplanen varit överst hade den blivit skadad)

  Jag fick 150kr rabatt på mitt köp, det från min egen begäran, efter att de föreslagit 100kr rabatt på nästa köp.

  Om du vill vara säker på att få en hel vara så bör du inte köpa härifrån, iallafall om det är lite större och något ömtåligt, men butiken är OK om du är redo på fraktskador, lite långsam frakt, och att prata med kundtjänst. pga paketeringen känner jag att det är nästintill garanterat att din vara blir skadad.

  Trotts att kundtjänsten skötte sig ok, så gör paketeringen att butiken knappt fungerar, därför 4/10 "Knappt godkänd".
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Beställde två brädspel härifrån i helgen. De kom fram under onsdagen, så kanske inte den snabbaste leveransen men helt okej. Betydligt viktigare dock var hur superbt de var packade. Stora bubbelpåser runt lådorna på alla sidor (inklusive ovanför och under) och tätt packat så de kunde inte röra sig alls i kartongen. Enda anledningen till att det inte blir full pott är leveranstiden, men det är ju 9.5 stjäronor lätt. Mycket nöjd, kommer handla här fler gånger.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Bra priser och snabba leveranser, utmärkt!
 • Dålig
  1 år sedan
  Inget svar när jag försökte ångra mitt köp. Dessutom dåligt förpackat och kantstötta lådor.
  Rekommenderas ej.
 • Usel
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Nu blir jag förbannad, skrev detta omdömet för 2 månader sedan: Väldigt dåligt paketerat, fanns inget alls mellan lådan och brädspelen. 2 av 5 spel var hörnen helt intryckta på, det ena verkar ha tillkommit innan paketeringen.

  Butikens svar: Det var tråkigt att höra att det hade hanterats lite dåligt under frakten. Det är bara att kontakta vår kundtjänst, så löser vi det så du kan returnera de skadade och få nya.

  Butiken skickade ut 2 nya spel, ett av dem såg värre ut än det jag reklamerade (det var ristat med vasst föremål på undersidan). Butiken erbjöd en rabatt på 50 kr, vilket jag absolut inte accepterar på den skadan. Under dessa 2 månaderna har jag tjatat och tjatat via mail, för jag vill ha en korrekt vara, har enbart fått svaret "vi har inte hört något från vår underleverantör". Så jag har ett ouppackat spel hemma, som jag och mina vänner såg fram emot att spela i början av maj, detta är bland det sämsta jag varit med om. Det ska inte ta över 3 månader att lösa ett supportärende, inte ens 1 månad. De senaste 4 mailen har jag inte ens fått svar på. Riktigt värdelös support.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Riktigt snabb och bra service!
 • Perfekt
  2 år sedan
  Snabb leverans, välpaketerat, lätt att beställa och betala.
 • Usel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  VARNING! Beställ aldrig något spel eller konsol härifrån, varor som är trasiga information som inte framkommer och en otrevlig kundtjänst som INTE alls är tillmötesgående! jag betalar heller ett par hundra kronor extra än handlar hos dessa igen FY FAN säger jag.. Jävla skojare.. Oseriöst företag där kunden får stå för kostnaderna när företaget lurar en.. SÅ TÄNK ER NOGA FÖR INNAN NÄR NI TÄNKER KÖPA FRÅN RETROSPEKTIONEN jag gör ALDRIG mer om den tabben!
 • Svårt att svara något specifikt utan att veta vilken beställning det gäller. Eftersom vi säljer begagnade produkter så kan såklart skicket variera, men alla konsoler är testade så de fungerar.

  Om man inte är nöjd med skicket så har man 14 dagar på sig att ångra köpet.

 • Usel
  2 år sedan
  Ej fått min vara trots att över 2 veckor gått. Får inget vidare bemötande heller när jag försöker kontakta dom.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Fungerar väldigt bra. Snabba leveranser också. Lite i överkant i pris på tex ps4 spel kan jag tycka, många av spelen kostar 50% mindre på ps store . Även i många fall så kostar spelen lika mycket eller mindre. Från andra webbutiker, och då får man spelen helt nya. Och så ska det inte vara då det gäller begagnade spel.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Är alltid nöjd! Bäst
 • Dålig
  2 år sedan
  Jag beställde en Super Nintendo NTSC konsol och fick den en vecka senare. Botten var kraftigt gulnad (det var jag dock beredd på) men konsolen hade även sprickor på två ställen samt såg smält (!?) ut vid luckan.

  På hemsidan fanns ingen information om att eventuella skönhetsfel kunde förekomma. Som samlare blir man självklart besviken, för ca. 1100kr förväntar jag mig inte en sprucken konsol.

  När jag mejlade och frågade vad Retrospelbutiken tyckte att en rimlig kompensation var, fick jag svaret: "eftersom det gäller en maskinen som är lite drygt 20 år, så får man förvänta sig vissa skönhetsfel." Bara för att det är en gammal produkt ska man inte behöva räkna med skönhetsfel. Jag har en annan SNES konsol (PAL) i väldigt fint skick. De minsta de kan göra i så fall, tycker jag är att informera om det i text (och helst med foto).

  Taskig inställning och inte serviceinriktade för fem öre. Det slutade med att jag ångrade köpet och jag kommer aldrig beställa från Retrospelbutiken igen. Tråkigt.
 • Det var tråkigt att höra, vi måste i så fall missat att den såg lite illa ut.

  Om det är så att du inte är nöjd och vill returnera den, så kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig med det.

 • Ganska bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Jag har handlat ett antal gånger på retrospelbutiken och det här är vad jag tycker:
  Utbud: De har ett väldigt stort utbud av begagnade spel och du kan även hitta några nya produkter samt defekta utgåvor till billigare pris m.m. Det inkommer nya spel varje vecka.
  Pris: Deras priser varierar. Du kan hitta spel till fyndpris. Men oftast är priserna höga. Om man tar sig lite tid och letar lite, så kan man hitta samma spel fast i nyskick i samma prisklass (om inte billigare).
  Kundservice: Personligen tycker jag att de borde bli bättre med deras service. Oftast så får man väldigt luddiga svar och bortförklaringar.
  Frakt: Det är fraktfritt på alla produkter. Men frakttiden är längre än vanligt. Du kan få vänta mellan 3 till 5 arbetsdagar innan du får dina produkter. Plus några dagar om de inte har behandlat din order.
  Paketering: Deras paketering är inget speciellt. För mindre packet, så får du det i ett vadderatkuvert med bubbelplast på insidan och för större packet får du en wellpapplåda med lite frigolitbågar som skydd. Jag har sett bättre sätt att skydda innehållet på. Men det här sättet är ju ganska vanligt.
  Bonussystem: Det är väldigt ovanligt att företag som säljer begagnade spel har ett rabattsystem. Även om det bara är 10kr av 200kr, så är det iaf något.
 • Ganska dålig
  2 år sedan
  Beställde gta v begangnat som de skulle ha i lager, beställde på måndag, onsdag frågar jag på chatten om jag kommer att hinna få det innan helgen och han sa att jag skulle ha den i brevlådan på fredag, och när jag går in på sidan står det fortfarande "order under behandling". En hel vecka och man lyckas inte skicka iväg ett spel.
 • Knappt godkänd
  2 år sedan
  Numera är det knappast värt att sälja begagnade spel till retrospelbutiken som dom sedan säljer för i stort sett nypris.
  Förr betalade dom bättre för spel och hade mer hjälpsam kundservice, i dagens läge är dom sällan billigast och betalar ytterst sällan bäst för begagnat!
 • Knappt godkänd
  2 år sedan
  Beställde ett spel på måndagen vid tvåtiden.

  På onsdagen mailade jag och frågade om de kunde se om spelet åtminstone var skickat (hade hoppats på leverans på fredagen)

  Spelet var ej skickat än, fick ett kortfattat svar att de helt enkelt skulle skicka spelet på torsdagen. Kändes som en ursäkt hade suttit fint åtminstone och kanske en förklaring till varför det tar tre dagar att endast få ut varan ur lagret?!

  Varan kom fram på tisdagen. Alltså tog det 9 dagar (7 arbetsdagar)
  På hemsidan stod det 2-5 arbetsdagar. EJ okej.

  Varan var noggrant paketerad, plus i kanten för det då.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Beställde två PS3 spel på onsdags kväll hade spelen i brevlådan på fredag (bor i norrland)! blev en bra helg! Snabbfrakt, billiga spel! absolut högsta betyg!
 • Usel
  3 år sedan
  Min tre senaste beställningar har bara inneburit problem.

  1. Köpte ett spel som skulle vara "Nytt" när jag får hem spelet så är det inte inplastat och det är tydligt slitage på fodralet. D.v.s. begagnat.

  2. Köpte ett GBA-spel som också det skulle vara nytt. Och det var det säkert, förutom att kartongen var helt mosad och förstörd när jag öppnade det vadderade brevet.

  3. Köpte en Samlar-utgåva av Wii-spel för 1000:- Skickas också i ett vadderat kuvert. Utgåvan är väldigt tung vilket leder till att ena sidan av kartongen pressats ihop och förstörts, eftersom det vadderade kuvert inte räcker som skydd.

  I det första fallet kontaktar jag kundservice och talar vänligt om för dom vad som hänt, att det kanske skett ett misstag mellan ny och begagnad vara. Fick ett ohört drygt svar från kundservice. Fick känslan av att dom trodde att jag hittade på allting. Blev kompenserad med "Points".

  Efter min tidigare erfarenhet med kundservice så bifogar jag bilder i dom två andra fallen. Ironiskt nog har dom inte ens bemödat sig att svara på dom mailen.

  Så om du bryr dig om skicket på spel och kartong/fodral, tänk efter en extra gång innan du handlar av Retrospelbutiken.

  Kan tillägga att Spelbutiken använder helt andra emballage än Retrospelbutiken. Har beställt stora specialutgåvor som kommit bra parketterade i kartong.
 • Usel
  3 år sedan
  Beställde "Zelda: Skyward Sword" från dom den 2014-09-22 14:36:00 och spelet fanns i lager vid beställan, dom fick inte ens tumme ur och skicka den för än den 2014-09-25.

  Är det meningen att det ska ta dem 3 dagar att ens skicka ett spel som finns i lager, då vill jag inte ha något med dem att göra i fortsättningen.
 • Usel
  3 år sedan
  Köpte ett spel som inte fungerade.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Beställde en produkt från denna sida och fick den i brevlådan efter 48H, detta har aldrig hänt tidigare och jag är otroligt nöjd. Produkten i sig var precis som jag förväntat mig, helnöjd!
 • Ganska dålig
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Beställde ett spel härifrån som enligt beskrivningen skulle vara komplett och utan några noteringar.

  Fick hem spelet (snabb leverans) och märker direkt att skivan ligger löst i förpackningen. Detta beror på att plasten i mitten är trasig så skivan är omöjligt att sätta fast. Kontaktar supporten gällande detta och får som svar att jag får räkna med sånna saker då jag köper begagnat.

  Om jag köper begagnat så räknar jag med (om inte annat uppges) att kartong, manual och spel kan se använda ut. Inte att förpackningen ska vara trasig. Jag antar att jag hade fått samma svar om alla manualens sidor hade legat lösa eller förpackningen inte gått att stänga.

  "Det får man räkna med".

  Väldigt dåligt!
 • Bra
  3 år sedan
  Leveranstiden är onödigt lång men bra utbud och acceptabla priser på de flesta spelen. Bra support med livechatt på hemsidan. Hade själv problem med ett spel men det löste sig snabbt. Den långa leveransiden vägs upp med snabb support. Ett stort plus är även att frakten är gratis
 • Perfekt
  3 år sedan
  Bestält några gånger nu så här är mitt omdömme :). ... Jag verkar alltid handla här ifall ja ej hittar eller orkar vänta på tex auktioner att dyka upp. Det blir alltid lite dyrare såklart men den fria frakten gör det hela mycket trevligare.

  Det som får mig att tänka till några gånger ifall jag ska beställa eller ej är leverans tiden. Det upplyser dom dock om så det vet jag innan ja beställer men för min del är det oftast lev tid som avgör det hela då jag är en sån som vill ha grejjer dagen efter eller 2 dagar etc.

  Beställer du var medveten om att det kan ta fem vardagar från du lagt beställning tills du har varan att hämta. vart dock ganska glad då det idag dök upp paket endast 3 dagar efter best..

  har ej ännu fått en trasig produkt eller skitig men antar det kan variera från andras omdömmen. har även fått mer en vad som står i annonsen tex skulle ej va laddare , manual o minneskort utan bara psp och kartong dock va allt med när det ankom så mycke positivt tackar..

  En önskan kunde vara att fler produkter har bilder iaf när det gäller konsoller etc och snabbare lev men förstår att andra frakbolag kke är dyrare.

  kommer lämna full pott då jag i överlag är mycket nöjd . service kan ja ej svara på då jag ej behövt kontakta dom ännu.

  Tack för det jag beställt so far ..
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Jag skulle köpa ett begagnat Nintendo WII, inte lätt att få tag på idag, Men jag hittade några på en aktionssite. Men hur kan man veta att man inte blir lurad oavsett hur bra betyg säljaren har?
  Jag sökte även på privata annonser och där var inte priset vad jag tänkt mig, dessutom fanns det inga omdömen alls. Efter en del velande fram och tillbaks så googlade jag på "begagnat+nintendo WII+butik" och fick en träff direkt.
  Jag hittade mitt WII på www.retrospelbutiken.se, och där fick jag inte nog med rätt pris utan dessutom garanti. Det kändes tryggt att veta att det såldes av en butik som är känd, för då vet jag att varan kommer. Visserligen stod det att det kunde ta 5 dagar max för en leverans, men jag beställde på fredagen och då går lörd och söndag bort...ändå fick jag det på onsdagen, så jag behövde inte vänta så länge. Jag fick också via deras chatt svar direkt på vad som ingick, och såg att allt var helt okej. Så jag ger många plus för begagnat till bra pris, garanti även på begagnat och hyfsade leveranstider, samt att man slipper oroa sig för om säljaren är seriös (vilket man får göra på privata annonser) Ännu en bra grej är att de har bra utbud. Jag kommer tillbaks som kund.Jag är VÄLDIGT nöjd :-)
 • Perfekt
  4 år sedan
  Har köpt många spel från Retrospelbutik och alla har fungerar fint fint.
 • Ganska bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Väldigt nöjd med mina köp! Trevlig hemsida och bra support.
  Vissa spel är lite överprisade tycker man, men efter som det är en ''re-seller'' så är det okej :)
  Jag önskar bara att de kunde skriva om spelet har etiketter på sig, eller ja. Hur skitit det är osv.
  Jag köpte ett Castlevania GBA spel för 500kr. Det hade en massa etiketter på sig och om jag hade vetat det hade jag inte köpt det..
  Har köpt flera NES och SNES spel och alla har funkat prima
 • Usel
  4 år sedan
  Köpte 60 dagars gamecard till wow men fick en använd kod. (Skrev in den direkt efter jag fick den)
 • Något måste gått fel här, kontaktar du vår kundtjänst, så ser vi till att lösa det.

 • Usel
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Beställde en produkt på måndag efter klockan 20:00, skriver på live chat och frågar på tisdagen när mina varor ska skickas, och får som svar onsdag eller fredag. På fredagen när jag inte fått något mail om att mina varor har skickats skriver jag och frågar varför. De säger att de skulle ha skickats på torsdagen, men kommer att skickas på måndagen istället.

  Jag har fått mitt nintendo 64 spel och är mycket missnöjd. Spelet startar inte, och vid kontakt till kundtjänst får jag råd att jag ska blåsa i kasetten. (Ej bra för spelet)
  Utöver att det inte startar ordentligt så är kasetten defekt, på så sätt att min sparfil ej nödvändigtvis går att komma åt när jag startar spelet. Jag måste starta om det ett flertal gånger genom att blåsa i kasetten för att komma åt min sparfil.

  Kundtjänsten trodde heller inte på mig när jag hörde av mig om detta. De gav som svar
  "Det är också helt felaktigt" när jag sa att jag inte kom åt min sparfil, som om han stod här och såg på när det startades. Jag har provat på 2 st N64 hemmavid.

  Beställt härifrån tidigare, och fått paket i bristfärdiga lådor av dålig kvalité. Jag rekommenderar inte denna butik till någon, det minsta.
 • Dålig
  4 år sedan
  Oerhört seg leverans.
  Beställde Starcraft 2 den 28'e mars, är nu den 8 april och har inte sett till något spel ännu. Men räkningen kom på mailen väldigt fort..
 • Usel
  4 år sedan
  Lade en beställning och när jag skulle ladda upp sidan för kortbetalning blev det något fel.
  Skrev och bad dem ordna så jag kunde försöka igen.
  Då tog dom bort ordern.
  Och nu finns inte varan i lager längre.
  Bler hänvisad till retrospelbutiken där varan är några hundra dyrare...
  Bad dem då justera priset, då jag trots allt hade en order men det ville dom inte...
  Kommer aldrig handla där. Mycket dåligt av dem.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Beställde spelet och fick det inom utlovad leveranstid, så inget att klaga på.
 • Usel
  4 år sedan
  Beställde battlefield 3 premium. Så här står det på deras hemsida. (Innehåller Battlefield 3, plus alla expansionerna:BF3 Premium Service ger dig tidig tillgång till BF3 expansionerna). Vad de inte säger är att du måste köpa orginalspelet också dvs att det är bara expansionerna du köper med premium service. Ringde in och förklarade att det var otydligt skrivet på deras hemsida, och fick till svar ungefär att jag fick skylla mig själv och att det var min uppgift att ta reda på vad som gällde. Tror inte jag var ensam om att bli lurad, men de känar väl kanske på att någon köper orginalspelet av de också. Köp inte är mitt tips....det finns bättre och seriösare affärer att handla av.
 • Usel
  4 år sedan
  Skulle beställa en kod av Guild Wars 2, men det gick inte att beställa. Antar att dom inte vill ha mina pengar. :P
 • Knappt godkänd
  4 år sedan
  Väldigt annorlunda rutiner på detta företag. Dom väntar 3 dagar innan dom ens packar en vara som finns i lager. Verkar som det kommer ta ytterligare 3 för ett litet brev att komma fram. Beställde Xbox live codes 4200 poäng. Visserligen står det klart och tydligt 2-5 dagar. Men brukar ha paket osv inom tre hit. Bra priser, men har ni bråttom beställ från annat företag. En sak till mejlade dom, och även här får man vänta någon dag eller två med svar.
 • Mycket bra
  5 år sedan
  Väldigt bra sida, ett stort plus för att det är gratis frakt och att leveransen tog snabbt.

  Tyvärr så var paketeringen inte den bästa. Bara 4 st små skyddspåsar och 2 av dom var sönder.
  Kan ju dock hänt att dom gått sönder under transporten.

  Men hur som helst så rekommenderar jag denna sida starkt !

  (Beställde ett SNES med 2 st spel)
 • Usel
  5 år sedan
  Köpte Mists of Panderia via digital download. Koden kom direkt men det hjälper föga när den inte går att validera på battle.net och enligt Blizzards kundtjänst inte matchar någon produkt de säljer.
 • Acceptabel
  5 år sedan
  Beställde två olika nedladdningskoder ifrån dem men fick bara ett. Efter att ha frågat ska den saknade koden vara slut i lagret och nytt kommer om en vecka. Själva meningen med att köpa koder är att snabbt få dem med nu måste jag vänta en hel vecka vilket är längre än om jag har beställt ifrån ett annat land.

  5/10 för att i alla fall en kom in(roligt nog den mindre användbara)
 • Perfekt
  5 år sedan
  Beställde Half Life 1 billigt och begagnat till ps2. Fick istället spelet helt nytt och fortfarande inplastat. Dessutom fri och snabb frakt. Kan inte bli bättre.