• Bokextra

    (26)

  • se
Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
4 månader sedan

Urusel. Tyvärr läste jag ej på innan. HANDLA INTE AV DETTA OSERIÖSA FÖRETAG. De svarar ej på mail eller telefon och skickar ej ordrar enligt det de lovat. Bluff rakt igenom.

Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
10 månader sedan

Inget fungerar, jag beställde 15 september, betalade och inget har kommit. Jag har mailat och skrivit att jag vill ha bekräftelse på att de tagit emot mailet. Inget svar. Jag ringer varje dag på olika tider. Inget svar. Jag kommer ALDRIG beställa något från bokextra. Varnar er köp Inget från bokextra.

Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
2 år sedan

Bedragare vill jag kalla dem på Bokextra för. Jag blev totalt lurad. De bad mig skicka tillbaka en felbeställd bok och lovade mig pengarna tillbaka. Boken skickades tillbaka i samma förpackning, oöppnad, direkt på postombudsplatsen som jag mottog paketet. Men fick aldrig pengarnas tillbaka. De vägrar att svara på mina maijl. Jag har ringt i månader på deras nummer. Det är aldrig någon som svarar, man kommer fram till en telefonsvarare. Avråder alla att inte beställa från dem, det finns andra seriösa företag att beställa ifrån.

Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
2 år sedan

Beställde viktig studielitteratur som aldrig kom fram. De har inga problem med att ta dina pengar med en order men de skickar aldrig eller hör av sig om det man har beställt. Nu har det gått över en månad sedan ordern utan tecken av liv. De ignorerar alla e-mail och alla försök till kundservice. Bokextra är inget annat än ett bedrägeriföretag. Spring

Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
3 år sedan

Varnar för att beställa e-böcker från Bokextra! Behövde akut få tag på en studiebok och hittade en onlineversion på Bokextra. Beställde den och för att kunna få igenom köpet var jag tvungen att betala frakt på 79kr (för en e-bok!). Hade som sagt bråttom och betalade allt. I köpevillkoren står att e-böcker levereras efter några minuter förutom några förlags böcker som levereras inom 24h (min bok kom inte från de nämnda förlagen). Då ingen bok dykt upp ens efter 24 h försökte jag ringa kundtjänst men möttes där av en röst som sa att de inte kunde ta emot samtalet nu och att man inte kunde lämna meddelande. Istället uppmanades jag att skicka e-post, vilket jag gjorde. Jag ringde flera gånger under två dygn och skickade ytterligare e-postmeddelanden. När jag väl fick svar var svaret att de inte har rätt att sälja den bok som jag beställt från deras sida. Otroligt oprofessionellt! Så beställt inga e-böcker från dem! Övriga böcker kan jag inte uttala mig om.

Utmärkt
5 år sedan

Snabbt och väl paketerat. Mitt köp va också billigast på nätet. En stjärna bort för jag hittade inget telnr till Bokextra, men nöjd ändå

H
Haga 17

2 omdömen

Usel
7 år sedan

Uselt kundbemötande! Akta er! Företaget skickar ut fakturor som sorteras som skräppost. Jag läser sällan skräppost så jag kontaktade dem angående att jag inte fått någon faktura. De svarar inte på mail. Jag saknade bg nummer att betala in på . Då kommer inkassokrav från Upphanlingsjuristen, som ägs av samma person som Klevring group(=bokextra).

s
se91711

1 omdöme

Utmärkt
8 år sedan

Helt lysande! Beställde en hel del Brio järnväg till min son och även om det stod 2-4 dagars leveranstid på vissa varor så hade jag hela beställningen skickad samma dag de mottog ordern, allt levererat dagen efter med posten. Priset var dessutom lägst på Prisjakt på 8 utav de 10 sakerna jag köpte. Mycket bra! Daniel

Betyg köpupplevelse

1.5Dålig
2 omdömen

Om butiken

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Klevrings Group AB

Organisationsnr: 556905-3506