rating.rate-n-text-version.md
Sorterat efter datum
2019-06-12
J
Januser.total-reviews
Urban Livings oförmåga att svara på mejl och att leverera på utsatt tid irriterar mig. Har exakt samma kundupplevelse som en annan person som recenserat företaget här på Prisjakt. Beställde en en möbel med leveranstid på några veckor. När jag inte hört något efter tre veckor mailade jag kundservice men fick aldrig något svar på mitt mail. Ringde istället och fick då berättat för mig att de beställt möbeln men att det antagligen skulle dröja ytterligare tre veckor innan leverans. Ofattbart.
2019-06-10
s
sara__user.total-reviews
Beställde en lampa från Flos med leveranstid på 2-3 veckor. När jag inte hört något efter 2 veckor mailade jag kundservice för att höra när lampan förväntas levereras. Fick aldrig något svar på mitt mail så ringde istället efter 3 veckor. Får då höra att lampan är beställd men att de inte vet när den kommer. Nu har det gått över en månad och jag har fortfarande inte fått någon lampa eller hört från företaget. Har mailat igen men de verkar inte svara på mail överhuvudtaget.
2019-04-26
Panthersuser.total-reviews
Plus för deras pris på köpt vara, vilket var det lägsta jag kunde hitta på nätet. Kollit var väl packat vid leverans. Negativt för den långa leveranstiden, vilken blev längre än utlovat enligt hemsidan. Allt som allt en ok webbutik.
Sorterat efter datum
Gamla omdömen

Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.

2016-11-02
l
lagarbetarenuser.total-reviews
Fantastisk service, bra bemötande och snabb leverans. Spännande sortiment. Köpte dagbädden från danska Skovshoved. Supernöjd. Kan verkligen rekommendera denna pärla för designintresserade.
2016-06-29
a
al350user.total-reviews
Mycket trevlig och hjälpsam personal. Har besökt deras fysiska butik Jeppssons möbler i Hammenhög vid ett flertal tillfällen. Handlade nyligen från deras webbutik Urban Living, allt fungerade perfekt från beställning till hemleverans.