Kategorier
Prisjakt
I
Ingerheim

1 omdöme

Utmärkt
6 år sedan
Jag fick mina varor super snabbt. Denna butik rekomenderas varmt. De har stor kunskap om sitt sortiment.
t
tfsjohan

1 omdöme

Utmärkt
7 år sedan
Väldigt bra service och hjälp när man har frågor både före och efter köp. Snabb leverans. Upplever Niclas som kunnig på sitt område och att han är väldigt mån om att man blir nöjd med sitt köp, snarare än att det viktigaste är att han får en så dyr beställning som möjligt. Ett exempel är att jag började fråga om nya inlines, men fick istället tipset om att köpa nya kullager. Blev en beställning på några hundralappar istället för tusenlappar. Och jag blev nöjd med mina inlines igen.
Utmärkt
7 år sedan
Kanon service av Niclas... Snabb svar på mail om frågor osv. Kanon bra med info Leverans tid helt okej Helt okej priser. Just nu har jag ingeting att klaga på... Rekomenderar verkligen denna Webbshop!
s
starsky69

1 omdöme

Utmärkt
8 år sedan
Exceptionell service av Niclas Bernhardsson. Svarade snabbt och sakligt på mina frågor, även på helgerna o efter ordinarie öppettider. Snabb och billig leverans med DHL. Fick också en gratis retursedel ifall storleken skulle vara fel. Rekommenderas högt.
fln213
fln213

1 omdöme

Utmärkt
8 år sedan
Utmärkt service på alla sätt. Snabba och utfylliga svar på frågor. Personlig kontakt. Verkligen intresserade av att kunden skall bli nöjd. Mkt snabb leverans, bra paketerat. Dessutom mkt bra priser! Helnöjd - rekommenderas varmt!
t
thedström

1 omdöme

Utmärkt
10 år sedan
Efter att handlat här ett flertal gånger jag kan starkt rekommendera enklaresport och Niclas Bernhardsson, bra produkter och snabb service. Niclas är kunnig, alltid trevlig och hjälpsam och gör verkligen allt för att man som kund ska känna sig nöjd. Mailfrågor besvaras snabbt, ofta även utanför normala tider. Senast tog det 4 dagar från en förfrågan på en produkt som inte fanns i sortimentet till att jag hade ett paketet med min beställning, det är verkligen toppklass! Och finns bara sakerna i lager så har man dom betydligt snabbare än så. Som sagt, mycket bra service!
S
SkateBjörn

1 omdöme

Utmärkt
10 år sedan
Niclas Bernhardsson med enklaresport är en kanonleverantör. Snabb leverans, enkel o billig retur vid behov och mycket tjänstvillig och kunnig. T ex: skickade mig två storlekar att prova inklusive retursedel för den som skulle tillbaka. Provade hemma i lugn o ro och sen bara att ringa så plockas returen upp nästa dag. Billig returfrakt. Vidare, när man som jag, skall ta steget ifrån fitness-inlines till speed-skates så måste man sätta sig in i en del nya saker och det är ganska svårt att få bra information. Nästan inga sportaffärer kan något om speed-skates. Men Niclas kan det mesta och tar villigt och snabbt reda på allt annat man frågar om. Jag valde Powerslide R2 (2011) och tycker att det är fantastiskt fina grejer för pengarna. De passar bra på min ganska breda fot redan ifrån början. Efter värmningen sitter de som handsken! När näthandel funkar så här så är det oslagbart!
Betyg köpupplevelse

Om butiken

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

www.enklaresport.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Enskild firma

Information hos allabolag.se