rating.rate-n-text-version.md
Sorterat efter datum
2019-05-26
Snabb leverans och bra kundtjänst via mail. Rekommenderas skarpt!
2019-03-15
Redigerades 2019-03-26
M
Mushuuser.total-reviews
Beställde en telefon där beskrivningen av dess skick uppenbarligen inte stämde. Lite strul med beställningen varför den fick göras om manuellt, och de sköt på leveransen tre gånger. Levererades med Postnord trots att DHL var avtalat. Dock mycket trevligt bemötande samt snabb & effektiv service. Fick returnera varan kostnadsfritt. Hyfsat utbud av begagnade & demoprodukter som verkar prisvärda i övrigt. Tre månaders funktionsgaranti är ett stort plus - kan vara bättre att köpa härifrån än på blocket eller via forum.
Sorterat efter datum
Gamla omdömen

Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.

2018-03-28
I
Iareepicfailuser.total-reviews
Har sedan tidigare bekantat mig med Digitalboxen då de har hjälpt mig med Miraclebox. Suverän service och snabb leverans! Hade min box redan dagen efter beställning. Kan rekommenderas varmt och de är väldigt hjälpsamma!
2015-11-13
T
Toja60user.total-reviews
Har handlat några ggr både till mig själv och till andra under senaste året. Samtliga beställningar (innehållande lagerhållna varor) har behandlats och skickats samma dag. Svarar snabbt både på mail och telefon, kunniga och trevligt bemötande. Rekommenderas!
2015-04-14
A
Amarelyasir95user.total-reviews
älskar denna butiken, trevlig personal som alltid hjälper till att hitta vad jag behöver. tummen upp!
2015-03-18
m
mraddeuser.total-reviews
27:e feb: Lägger min beställning som visas vara i lager. 5:e mars: Har fortfarande inte fått leveransbesked, någon vara eller någon helst information förutom orderbekräftelsen. Mailar dem och får ett svar att det ska skickas under morgondagen (6:e). 12:e mars: Fortfarande ingen vara eller leveransbesked. Ringer till dem och får prata med någon som inte har koll på läget men hon tar mitt telefonnummer och säger att hon ska återkomma under dagen för besked. Men hon ringer aldrig tillbaka. 13:e mars: Jag ringer igen på förmiddagen och förklarar läget igen och får tillslut som svar att min vara ska skickas på måndag (16:e). 16:e mars: Varan skickades och levererades den 17:e. Ja det här kallar jag dålig service och företaget verkar inte vilja ta vara på sina kunder.
2014-11-03
m
markus_sjouser.total-reviews
Kan inte rekommendera denna butiken till någon! Beställde en parabol som skickades snabbt och levererades snabbt, kanske lite för snabbt... För saknade mer än hälften av grejerna i paketet! Ringde omedelbart och påpekade detta och att jag behövde en ny snabbt, de lovade då att skicka en ny direkt på måndag, detta var på en fredag. Dagarna gick och när det var TORSDAG och jag fortfarande inte fått eller hört något hörde jag av mig, o då var inte paketet skickat än! Hörde inte ett ljud om från dom om detta! Det enda som räddar upp betyget till två stjärnor var att jag efter mycket om och men fick mitt paket veckan efter, nästan 2 veckor efter min första beställning... Dessutom visar en bild på deras hemsida att de har 9/10 stjärnor på Prisjakt vilket är ren lögn!
2013-10-09
Mike Tuser.total-reviews
Fungerar utmärkt
2013-07-08
Redigerades 2013-07-22
Mycket bra. Skickade snabbt, bra pris och utbud.
2013-03-06
t
the-guvnoruser.total-reviews
Riktigt snabb och bra leverans. Tyvärr fungerade inte min fjärr. maila dem och fick direkt svar, dagen efter hade jag ny fjärr i posten. Rekomenderas
Sida 1