Kategorier
Prisjakt
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
6 månader sedan
Snabb leverans och bra priser. Kommer handla härifrån igen!
c
colan05

1 omdöme

Usel
7 år sedan
Vid vårt av köp av Settlers of Catan hos Spel i Focus, Focus, Göteborg, visade sig att spelet inte var komplett trots obruten förpackning. 95 resource kort och 25 development kort saknades. Vi besökte Spel i Focus och informerade om spelet inte var komplett. Vår mycket enkla förhoppning var att Spel i Focus skulle förse oss med det saknade materialet eller kort och ge oss ett nytt spel och lösa det med tillverkaren. Servicen vid detta tillfälle var usel och den mycket dryga "frun" i butiken blev nästan fysisk när jag stod på mig och bad dem lösa problemet då de sålt en felaktig vara till oss. I all enkelhet ansåg jag att det var butikens ansvar att lösa problemet. Den enda lösningen som fanns var att Spel i Focus skulle skicka det saknade korten inom ett par dagar. Nu har en vecka gått och fortfarande inga kort! Vi försökte vara vänliga och gynna den mesta lokala spelbutiken. En butik vars pris på Settlers of Catan ligger 30% över de flesta spelbutiker på nätet borde använda service som ett konkurrensmedel. Nu har de istället visat att de inte klarar av det! Betyget är således uselt och vi har fortfarande inte kunnat spela Settlers of Catan!
Utmärkt
8 år sedan
Packat och skickat samma dag som beställning. Absolut ingenting att klaga på!
D
D4gG3R

109 omdömen

Utmärkt
10 år sedan
Jag har handlat i butiken flera gånger, även i deras onlineshop flera gånger. Alltid bra kundbemötande och snabba leveranser. Stort bra sortiment. Kunnig personal. Är det något du söker är det bara att maila och fråga innan du handlar. 10/10. Som medlemmen "korfun" nedan skriver: "Välsorterade men dyra", tycker jag inte har något med butikens omdöme att göra. Om du tycker de är dyra, handla inte så kan du inte gnälla.
korfun
korfun

54 omdömen

OK
12 år sedan
Välsorterade men dyra!
Nr54
Nr54

125 omdömen

Bra
12 år sedan
Fungerade bra den gång jag beställde av dem.
f
fetejohan

14 omdömen

Utmärkt
12 år sedan
Svarade mycket snabbt på mina mail. Köpet gick smidigt och när väl pengarna överförts så skickades paketet snabbt. Inget att anmärka på.
Betyg köpupplevelse
3.8Bra
1 omdöme

Om butiken

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

www.spelifocus.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: CARD COLLECTOR ENTERTAINER BOCHO KOMMANDITBOLAG

Organisationsnr: 969617-9523

Information hos allabolag.se