3.9 av 5 stjärnor

Sorterat efter datum
2019-05-07
a
age(1 omdöme)
Fel länk på prisjakt, ledde till felbeställning. Skyller på prisjakt. Fick betala retur själv. Billiga lurar blev till slut väldigt dyra lurar.
2019-01-22
Redigerades 2019-02-02
M
Maria2hot(3 omdömen)
Produkter okej... MEN jobbiga returer, man får fixa allting själv inklusiva porto och alla papper. Jag vet att vissa företag gör returer mer jobb, och det är sant att det fär önskad effekt, folk gör inte Returer..... MEN det har också gjort mig motvillig att fortsätta handla därifrån. Jag ska absolut hitta en mer kundvänlig lösningen i fortsättningen. Retur kostade mig 180kr och det var absolut EJ GRATIS. Dessutom har jag inte fätt pengar tillbaka än.
TheMobileStore svarar:2019-02-02
Hej Maria, Det var lite tråkigt att höra att du upplever att det är svårt att returnera produkter till oss. Vi själva har inte denna uppfattning men vi kan självklart ha fel. Du får gärna komma med feedback hur vi kan göra returerna mer kundvänliga. Vi vill jätte gärna lyssna på våra kunder och förbättra vår service. När det gäller att kunden får stå för porto för returer/ångerköp så det är branschpraxis i vår bransch. Det står i våra villkor att kunden står för returkostnaden. Vi har inte begärt något som inte står i våra villkor. Att vi ber kunder att skicka med en returblankett där dom ger information om sig själv och vad man önskar med returen, är just för att hantera returen snabbast och rätt. Men det är inte ett måste heller. Man kan skriva sitt ordernummer och orsak för retur på ett papper och skicka med. Vår mål är att våra kunder ska vara nöjda med sina köp och vår service och fortsätta handla ifrån oss. Vi vill göra allt för att underlätta för våra kunder att köpa och även ångra sina köp. Det går emot våra värderingar att göra det svårt för kunder att ångra köpet. Vi vill gärna höra din feedback så att vi kan göra våra processer enklare. Mvh Rickard på TheMobileStore
2018-10-16
k
kurtan2000(35 omdömen)
Snabb leverans, 3vlig support. Fri frakt. Det kunde ju vart fri retur med. Men den här sajten är riktigt bra. Har inget att klaga på.
2018-10-11
K
KristerPrsa(1 omdöme)
Har handlat flera ggr och är jättenöjd. Bra priser och snabba leveranser, dessutom fraktfritt. Haft en reklamation (felleverans), men det löste de snabbt och proffsigt. Kan absolut rekommendera!
2018-10-08
m
mrrails(3 omdömen)
Enkelt att beställa och frakten gick smidigt. Skulle nog kunna handla här igen.
2018-10-06
b
black_ice(7 omdömen)
snabb frakt och bra priser! rekomenderas starkt
2018-10-03
b
bnorrman(1 omdöme)
Har beställt mobilskal som inte dykt upp efter ett antal veckor. Fick orderbekräftelse men inget mer på en vecka. Hörde av mig till kundservice som snabbt svarade att ordern fastnat (?!) och att de skulle skicka en ny. Fick ytterligare en orderbekräftelse men inget paket på ytterligare en vecka. Den gång var svaret "märkligt vi skickar en ny". Bra och snabb kundservice men det hjälper inte mycket om de inte kan leverera varan...
2018-10-01
s
sTriLo(5 omdömen)
Bra utbud, bra kvalitet på produkterna, mycket förmånliga priser och en utomordentligt snabb leverans. Rekommenderas!
2018-10-01
H
Hiro(2 omdömen)
Snabbt och smidigt! Rekommenderas!
2018-08-31
N
Naked-Snake(79 omdömen)
inget att klaga på
2018-08-20
C
CKungberg(1 omdöme)
Toppen! Snabbt, bra produkter, fri frakt!
2018-07-25
g
geones(1 omdöme)
Snabb leverans och med fri frakt! Köpte mobilskal till bra pris och är väldigt nöjd.
2018-07-21
a
anteh(10 omdömen)
Köpte ett skal för 8 månader sedan. Snabb leverans och bra pris. Tyvärr sprack sidan på skalet häromdagen, någon form sv fabrikationsfel. Themobilestore skickade ett nytt spelt. Imponerande service. Kommer handla igen!
Sorterat efter datum
Gamla omdömen

Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.

2018-07-12
F
Fliz(1 omdöme)
Köpte en produkt från denna butik via CDON och de hade en leveranstid på 1-3 dagar, det tog The Mobile Store hela 12 arbetsdagar att få iväg produkten, har aldrig varit med om att ett företag tagit så orimligt lång tid på sig att skicka en vara som finns i lager!? Kommer definitivt göra mitt yttersta för att undvika att handla av dem igen då detta var det värsta jag varit med om!
Sida 1