2.9 av 5 stjärnor

Sorterat efter datum
2019-01-07
  Quick, responsive, friendly, easy to do business with.
  2019-01-02
   preppie(8 omdömen)
   Jag köpte en luftvärmepump i september som visade sig vara en modell som inte var anpassad för nordiskt klimat (fel nummer 1) trots info om rätt modell på siten. Återlämnade den 12 september, nu har det gått snart fyra månader och jag har fortfarande inte fått pengarna tillbaka. Har aldrig någonsin blivit så här dåligt bemött av ett företag. Undvik till varje pris.
   2018-12-17
    J
    JDF(1 omdöme)
    Jag var väldigt skeptisk att köpa ifrån detta företaget efter att ha läst omdömen här. Antingen är man oerhört missnöjd och man kan läsa om att man säljer varor som inte finns, skickar fel varor eller leveranstider som inte hålls. De som å andra sidan är nöjda är väldigt nöjda och ibland så nöjda att man kan tror att det är anställda själva på företaget som skrivit omdömet. Priset de hade på min vara var oslagbart men varan fanns inte på laget utan var beställningsvara men hade fått leveransbeskedet att det skulle ta 10 dagar. Jag hade inte bråttom så jag chansade och la en beställning. I mitt fall så hade jag inga problem. Varan skickades efter 10 dagar. Det är rätt vara (har inte installerat den ännu men betäckningen är helt korrekt). Hade inga problem att få kontakt med kundtjänst vare sig via telefon eller mail men det kanske är annorlunda ifall man får problem. Just min vara hade slutat tillverkas nu i november och finns inte att köpa i Sverige så det är mycket möjligt att de köper ifrån något restlager i europa och det är därför de kan hålla så låga priser men det spelar ingen roll för mig. Den är "made in Germany" och att inte få svensk manual på papper bryr jag mig inte om. Finns att ladda ner ifall vill ha den. De får inte full pott för jag tycker att när man trots allt köper varor för rätt så många tusenlappar så bör fraktkostnaden vara lägre.
    2018-12-07
     r
     racerx(1 omdöme)
     Köpte en kaffebryggare med kvarn och en vattenkokare i rostfritt från gränsbygden, mycket god service och vänligt bemötande av säljaren Magnus som vi pratade med! Tycker att dom får oförtjänt dåliga kommentarer, blir nästan pinsamt när man läser en del av kommentarerna nedan, detta är ett av Sveriges största bolag inom vitvaror (allabolag.se) och någon tror på fullaste allvar att sidan är en bluff??!
     2018-12-05
      r
      rnkd84(3 omdömen)
      La en order den 5/11-18. Beställningsvara. Skulle inte vara några problem med leveranstid. Efter 10 mail och flera försök att ringa på telefon samt kontakt med prisjakt så svarar inte företaget längre. Någon maskin har inte dykt upp heller efter en månads tid. KÖP ALDRIG NÅGOT FRÅN DENNA BUTIK! DET ÄR LURENDREJERI!
      2018-11-30
       e
       emoffster(13 omdömen)
       Oförtjänt dåligt betyg på Prisjakt. Jättebra kommunikation, och helt problemfritt, för mig. :)
       2018-11-30
        h
        hallin123(1 omdöme)
        Börjar bli orolig för min order-ID 46068. Efter en del problem med deras webshop gick det att lägga order och jag bad om leveransbesked. Har inte fått något. Jag förväntar mig inte klockslag bara vilken vecka så man har något att förhålla sig till.
        2018-11-26
         k
         kentlarsson91(1 omdöme)
         Efter att vår gamla (20 år!) , trogna Husqvarna bänkdiskmaskin började bli dålig på att spola ut , så satte jag mig och ringde och pratade med tillverkaren. -Jaha , vi gör inte bänkdisk längre , du ska bestämt köpa en stor som ska stå nere vid golvet . Nä ,det vill jag absolut inte sa jag , dessutom vill jag att jag kan koppla på varmvatten direkt till maskinen , vi har ju jordvärme och vill inte lägga el på varmvattnet . -Det går inte , så gör man inte nu för tiden och du ska köpa en stor och bla bla osv. Då orkade jag inte mer med den hopplösa människan och tackade och la på. Sedan mejlade jag fem stycken olika återförsäljare och skrev vilka krav jag hade . Fyra svarade och billigast var Gränsbygden Köpcenter . Sen åkte jag till deras butik och blev mottagen av en kunnig och mycket trevlig man som heter Mattias (tror jag bestämt) . Jag var lite orolig för det här med att koppla upp maskinen , men säljaren förklarade tydligt hur man ska göra och sa att det ÄR lätt ! Hmm... Nåväl , jag slog till och köpte en Elecrolux 2400 ! Jag hade gjort mig lite illa i ena handen och undrade om någon kunde hjälpa mig , och jajjemän , en stor snäll kille bar ut maskinen! Vi är nu mycket nöjda . Monteringen gick bra , och maskinen är så tyst ! Det är komisk att Husqvarna och Electrolux inte verkar ha riktig koll , det är ju samma tillverkare ! Hade de inte haft hjälp av otroligt duktiga återförsäljare så skulle de absolut få det svårt! Så det blir högt betyg ! (Det regnade på hemvägen men man kan inte få allt?)
         2018-11-25
          m
          matsbohlinsson(10 omdömen)
          Varning! B Bait-and-switch De varor som de har lägst pris på prisjakt, har de inte i lager. Om man beställer de så försöker de få en att tro man får ett välddigt mycket bättre pris på deras "Mont Karlo" som ingen annan säljer, troligtvis skräp. Jag måste erkänna att det gör de väldigt bra, blev nästan lurad själv :-) Denna butik borde inte vara med på prisjakt.
          2018-11-22
           m
           mullvaden34(1 omdöme)
           När vår induktionshäll som var köpt hos Gränsbygden slutade att fungera för ett par månader sedan så var det självklart för oss att vända oss dit igen för att köpa en ny. Detta eftersom att de väldigt ofta har lägst priser på marknaden och att vi blev bemötta mycket bra senast vi handlade där. Jag var egentligen på jakt efter en Siemens häll, vilket vi hade tidigare, men blev istället erbjuden och rekommenderad en häll av märket Mont Karlo, vilket verkar vara deras egna märke. Jag läste på lite om den och valde att slå till. Hällen levererades hem till dörren efter endast 4 dagar och jag har inte ångrat köpet en sekund. Hällen fungerar utmärkt och har verkligen överträffat mina förväntningar. Jag kan verkligen starkt rekommendera Gränsbygdens Köpcentrum när man är på jakt efter vitvaror. Trevlig personal, låga priser och snabb leverans. Jag kommer utan tvekan att fortsätta handla mina vitvaror där.
           2018-11-01
            r
            rann(2 omdömen)
            Även om de är någon tusenlapp billigare än andra, så är det inte värt besväret att beställa från Gränsbygdens Köpcentrum. Som jag har fattat det är affärsidén att gråimportera (manualer har inte varit på svenska eller engelska, utan polska och slovakiska), och att försöka styra om beställningen till något annan modell de för tillfället råkat komma över. Vill du se hur kommunikationen funkar med dem, så begär ut ärende 2018-01999 från Allmänna Reklamationsnämnden.
            2018-10-17
             k
             kamala(1 omdöme)
             De har bra priser och hyfsad service i butiken, men sedan är det slut. De hjälper inte till när något krånglar, ringer inte upp fast de lovat, allmänt otrevliga när man väl får tag på dem.
             2018-09-30
              R
              Rehnur(3 omdömen)
              Sämsta handlaren nånsin. Beställde en ugn och 2 månader senare efter massor med undanflykter och förklaringar "Den utlovas nästa vecka" tröttnade jag på de här skojarna och annullerade ordern. ALDRIG nånsin Gränsbyggdens igen
              2018-09-27
               D
               Druvan79(2 omdömen)
               Köpte en ny diskmaskin Asko hos Gränsbygdens Köpcentrum och är kanon nöjd med både köp och butiken. Kunnig personal och super trevliga. Kommer att handla i denna härliga butik igen!
               Sorterat efter datum
               Gamla omdömen

               Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.

               2017-12-19
               Redigerades 2018-11-22
                2
                20171205(2 omdömen)
                Tack, för underbar service igen! Min kyl och frys gick sönder, fick snabb och bra hjälp av säljaren. Leveransen kom på 3 dagar. Köpte Mont Karlo KS38SSA01EU + GS34SSA02EU funkar perfekt! Fick till och med Black Friday erbjudandet några dagar innan =) Jag lovar att återkomma vid nästa köp!
                Sida 2