Varje år låter vi våra användare rösta fram sina favoritbutiker i Årets nätbutik. Du kan rösta mellan 1 och 29 november 2019. Vinnarna presenteras i början av december. I år lanserar vi även ett nytt pris: Årets medvetna nätbutik.

Gå till Årets nätbutik

Sorterat efter datum
Sorterat efter datum
Gamla omdömen

Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.

2012-12-19
  E
  EvilSaint(24 omdömen)
  Vilken otroligt värdelös hemsida dom hade! Kan inte ge något annat betyg en 2 då det knappt gick att navigera runt eller söka efter det man letade efter! Nä då betalar jag hellre mer pengar för mitt kaffe hos någon konkurent där man slipper leta i timmar efter ett kaffe som är färskt och som passar min maskin!
  2012-11-21
   m
   mau_lin(1 omdöme)
   Trevligt bemötande och snabb leverans! Är supernöjd med dem! Till skillnad från föregående kommentar så tycker jag att det är förmånligt att de rear ut kaffet med kort och passerat datum. Det är ju inte direkt så att de inte har kaffe med bra hållbarhet i butiken. Det finns en ärlighet hos dem som jag tycker saknas hos vissa andra oseriösa aktörer på nätet. Jag har tidigare inhandlat mitt Senseo kaffe från e-butik i Tyskland och Holland och då ibland fått kaffe med både kort och passerat bäst före datum utan att information om detta framgått eller hänsyn till det i prisbilden.. Nu får jag förvisso känslan av att datum märkningarna på kaffet är lite galet då jag inte kan känna någon skillnad på det som ska vara "färskt" och det som ska ha passerat bäst före datum men det ändrar inte det faktum att återförsäljarna ska hålla mig som kund informerad om läget och det gör ändå Kaffewelt.
   2012-08-27
    j
    japp(21 omdömen)
    Priset gäller för följande! Så här står det när man går in på deras hemsida; OBS! Passerat bäst före datum 2011-10-07. Paket med 18 portioner Albert Heijn Perla Vanilj kaffe till Din Senseo-bryggare. Vill man köpa med färskare datum så kostar det 45:- för 18 potioner Deras Utförsäljning består enbart av gamla produkter där datumet oftast har runnit ut för länge sedan! Känns lite som ett skojarföretag!