Hemsida visas ej p.g.a. nedanstående orsak:

Konkurs

Vidare information visas ej p.g.a. nedanstående orsak

Detaljerad information Clas Alenius har fått betyget (0.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

Sortera efter:
 • 2017-01-21 - Ett år sedan. Omdömen innan denna tid räknas inte med i butikens betyg.

 • Usel
  1 år sedan
  Skulle köpa en kockkniv som vid sökningen utgavs för priset 835:-. När jag klickat in på sidan kostade den helt plötsligt 930:-. Falsk marknadsföring.....
 • Knappt godkänd
  2 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Håller på med en ångerrätt nu. Inge fel på varan eller annat, bara att den inte passade storleksmässigt hemma hos oss.

  Skickat in varan samt mejlat (både innan och efter) och inte fått någon respons ännu.

  Beroende på hur de hanterar denna ångerrätt så kommer det spegla mitt betyg, än så länge gör de inte mycket för att jag skall höja betyget. Det står att deras signum är bra service, lev gärna upp till det.

  Edit: Mejlkonversation är obefintlig, svarar dock på telefon. Fick just tillbaka mina pengar efter en ångerrätt, så jag är glad för det. Men handläggningen tog alldeles för lång tid. Går från 1 stjärna till 4, vilket innebär knappt godkänd.
 • Usel
  2 år sedan
  Första gången jag handlat i den här butiken. Jag beställde i början av December en symaskin som jag gärna ville ha så snart som möjligt. Vid beställningen drogs ingenting av enligt deras unika rabattsystem, trots att jag registrerat mig på deras sida.

  Efter ungefär en vecka hör jag av mig för att kolla status på ordern. Då först får jag veta att den inte kommer att kunna levereras förrän i Januari. Jag ber att få avbeställa maskinen. Inget svar. En vecka senare skickar jag ett nytt mail om att få avbryta min order. Fortfarande inget svar.

  Nu, tre veckor efter att jag lagt min beställning och två veckor efter att jag bett att få avbeställa så får jag äntligen besked om att de fixat det.

  Jag har full förståelse för att de har mycket i den fysiska butiken runt juletid, men webbutiken kan jag inte rekommendera.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Helt otroligt vilken bra support!
  Jag var sen ute med presentinköp och de gjorde verkligen allt för att jag skulle få paketet i tid. Minst sagt, det gick snabbt!
 • Perfekt
  5 år sedan
  Mycket snabb leverans, beställt två gånger härifrån och har varit mycket bra. Trevligt mail som skickas ut när ordern är skickad. Mycket mycket nöjd! Kommer köpa alla mina knivar härifrån!
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Mycket bra. Snabbt skickat och bra paketerat!
 • Mycket bra
  7 år sedan
  Fantastiska priser!
  Köpte tre knivar från Victorinox. Knockkniven kostade mer än 200 kr mindre näst billigaste butik jag kunde hitta.
  Fick snabbt en bekräftelse via e-post och några dagar senare kom det ett brev om att två av knivarna skickats men att den ena dessvärre inte fanns i lager utan skulle skickas senare i veckan. Några dagar senare hade inget hänt och jag frågade om orderstatus via e-post.
  Fick ganska kvickt ett ursäktande brev om att leveransen blivit försenad från leverantören men att de skickade kniven under dagen.

  Idag kom den sista kniven och den var rena magin att hacka lök med.
 • Bra
  8 år sedan
  Ger omdöme om endast om köpet, har inte behövt reklamera.

  Köpte 4 Global-knivar och ett slipstål. Fick snabbt bekräftelse på beställningen där det skrevs att beställningen skulle skickas under morgondagen och att man skulle återkomma med ett paketnummer. Ingen återkom med något nummer och när jag frågade var det hade tagit vägen bad de om ursäkt och gav mig det. Beställde på en söndag och fick knivarna på fredag. Rejält inslaget skyddande paket. Prisvärt och helt ok service.
 • Perfekt
  9 år sedan
  Otroligt snabb leverans. Beställde på torsdagen runt kl 2 på natten och paketet låg i min brevlåda på fredag morgon. Allt gick mycket smidigt och bra.