Sorterat efter datum
Sorterat efter datum
Gamla omdömen

Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.

2016-08-09
Kan ju knappast bli bättre! Snabbt och bra svar på det jag undrade över på telefon. Snabb leverans till mitt DB schenker ombud. Mail avisering när paketet fanns att hämta. Casall gummibandskitet jag beställde motsvarade förväntningarna. Det enda som kunde förbättras är att få sms avisering när paketet finns att hämta, dock har jag mailen kopplat till mobilen så inga problem för min del dock. Rekommenderas!
2015-05-13
Jag beställde en spinningcykel (Titan SB6900) för en tid sedan via RB Sportslines webshop. Då leveransen dröjde var jag i kontakt med RBS, och det visade sig att dom hade problem med leveransen, då deras leverantör hade fått hem cyklar med fabrikationfel. Jag undrade naturligvis hur länge det skulle dröja innan jag fick min cykel, och fick då svaret att "dom skulle se om dom kunde ordna ett bra pris på en alternativ cykel". Senare samma dag fick jag ett mail där dom erbjöd mig en otroligt mycket bättre cykel, en Tomahawk IC2, till samma pris som den jag först beställde! Snacka om en bra deal! Jag accepterade naturligvis direkt. Jag tror inte att dom tjänade speciellt mycket pengar på min affär, men desto mer på sitt anseende som bra butik! Jag kan med gott samvete rekommendera denna webshop!
2013-05-02
Bara positiva upplevelser.
2011-01-11
Redigerades 2011-01-14
bra sida, humana priser och en kundtjänst som alltid svarar snabbt och har öppet länge blev tyvärr missförstånd med min order men det var inget som inte gick att fixa kommer handla här igen
2009-10-23
Bra och snabb service, oavsett storlek på order. Handlar definitivt här igen, även om produkterna finns lokalt där jag bor.
2009-07-08
Mycket bra service, hjälpsam personal och bra priser.