2.1 av 5 stjärnor

Sorterat efter datum
2019-03-04
Redigerades 2019-03-06
S
VARNING! VARNING! Varnar alla från att handla från denna sidan, värsta kundtjänsten någonsin, har aldrig varit med om nån liknande kundtjänst som bara försvårar det för kunden och dessutom görs detta avsiktligen! Sitter endast en person i kundtjänsten som bara vill jävlas och har ingen kundbemötande överhuvudtaget! Varnar alla att ej handla från denna sidan om ni inte vill ha med denna människan att göra! Jag har fått hålla på med mitt ärende i en månads tid och personen vill fortfarande inte hjälpa till, ignorerar och svarar inte på mail! Till alla som värdesätter ett bra kundbemötande, handla ej från denna sidan, för personen som sitter i kundtjänsten vet inte vad det betyder!
2018-09-26
M
Den överlägset bästa kundtjänst jag varit i kontakt med (och det är många)! Alltid ett trevligt bemötande och snabba svar med snabba lösningar på eventuella problem som kan uppstå. Jag äger tre olika guldpläterade halslänkar från dom och skulle rekommendera alla tre för dessa är väldigt prisvärda. Söker ni något sådant har ni kommit rätt. Dom har även ett stort utbud av annat trevligt och har dom det ni söker så rekommenderar jag dom varje dag i veckan! Har ni några problem eller frågor så kontakta deras kundtjänst. Jag är övertygad om att dom kommer hjälpa er på bästa sätt.
2018-06-05
Ljuger om lagersaldo och avbryter ordrar! 👍🏼
Sorterat efter datum
Gamla omdömen

Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.

2018-03-27
De visade ett pris här på Prisjakt, samma pris på hemsidan, gjorde beställning direkt! sa bara WOW +++++ till Misterbling, bara rekommendationer. Jag betalade direkt och så, men SEN fick jag mejl att det var fel och de avbröt ordern och ändrade priserna. Så lita inte på priserna... schyssta priser här, besöker sidan = schyssta priser, du gör en beställning och sen avbryts den.
2018-03-27
R
Lockpriser på prisjakt! Rejäla sänkningar på dyra parfymer, som sen visar sig att de inte har i lager!
2017-12-21
a
Jag handlar rätt mycke online och har flera gånger handlat här. De har ett stort utbud och riktigt fina varor. Blivit trevligt och bra bemöt när man ställt frågor och både produkter och leverans har jag blivit jättenöjd med.
2017-12-08
M
Beställde via cdon.com och det tog 2 veckor innan leverans.. lite väl lång tid när det står 2-6 arbetsdagar. Produkten var dock som förväntat vilket givetvis är bra.
Mister Bling svarar:2017-12-11
Vi beklagar förseningen då UPS hade en trailer som vart kraftigt försenad. Handeln över hela Europa har varit explosiv, vilket ställt till för många fraktbolag och orsakat ytterligare förseningar. För oss som handlar kan vi inte påverka mycket i en sådan situation, förutom börja kräva av fraktbolagen att ställa för sin verksamhet bättre. Jättetråkigt du drabbats av förseningen och vi beklagar detta. Härligt du är nöjd med produkten! Best regards Per Ledin MisterBling Online Group
2017-03-11
c
Snabb beställning, snabba svar. Men - deras reurpolicy är under all kritik! För det första finns det ingen info om returkostnader eller deras rutiner kring returer. Jag maialde dom och fick detta svar; "Du står för returfrakten och ansvarar för produkten fram till den finns hos oss. Vanlig post är på egen risk" Jag måste alltså skicka paketet rek för drygt hundralappen, alla andra seriösa butiker på nätet tar max 50 kr eller har fri retur. Har hittat andra recensioner där just deras paket försvunnit i posthanteringen när det skickat som vanligt brev, vilket innebär att man får betala för produkten ändå. Undvik den här butiken, deras priser är i linje med de flesta andra seriösa butikerna. Uruselt!
2011-08-29
H
Intressant smycken, okej priser, men min leverans tog lite längre tid