• Best Buy Sweden

  (16)

 • se
Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
en månad sedan

Trodde inte detta clownföretaget fanns kvar. Satt och blev irriterad när jag tänkte tillbaka på min erfarenhet med dessa skojare. Skrev inget då, för jag var bara glad att ärendet avslutas och att jag inte förlorat några pengar (mer än returfrakten), men det tänker jag göra nu. Har handlat mycket på nätet de senaste 15-20 åren men har ytterst sällan råkat ut för ett så oseriöst företag med så dåligt bemötande. Beställde en produkt av dom för några år sedan och fick hem en helt annan betydligt billigare modell, som dessutom var begagnad (amatörmässigt inpackad enbart i wellpapp och tejp) med flera synliga märken pga slitage på produkten. Det tog ca 2 månader att reda ut denna härvan då deras kundservice var som bortblåst. De få gånger då de svarade på email och telefon så möttes jag med en väldigt otrevlig ton. Blev t o m kallad för "dum i huvudet" vid ett tillfälle när jag förklarade att jag inte ville ha produkten de skickat mig. Så vad ni än gör, BOJKOTTA BEST (vadå best?!) BUY SWEDEN! Ni riskerar att ångra er gruvligt annars. Det finns andra bra alternativ i samma genre. Och låt er inte luras av de positiva omdömena varav de flesta förmodligen är fejkade, ELLER när representanter från företaget kör "damage-control" på negativa kommentarer.

Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
2 månader sedan

Köpte en Mehler skottsäker väst från Best buy Sweden. Mycket nöjd, lite över 2000kr för en tysk polisväst. Mycket skönare än de skyddsvästar jag får på jobbet, stor skillnad. Helt nöjd.

m
manne banan

2 omdömen

Utmärkt
ett år sedan

Beställde millitärkängorna 2000 som ser riktigt bra ut, hoppas dom är lika bra som dom verkar, får utvärdera efter ett tag, leveransen va väldigt snabb med kannonbra.

A
Allinformetal

2 omdömen

Utmärkt
ett år sedan

Har köpt ett antal taktiska produkter från Best buy Sweden och jag är mycket nöjd med priserna och kvalitén på prylarna. Jobbar du som jag i ett uniformsyrke kan jag rekommendera Best buy och deras trevliga personal.

Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
2 år sedan

Lurendrejeri, produkterna man får hem motsvarar ej beskrivningen eller bilderna på hemsidan. Kundservice verkar ej finnas på denna låtsasfirna

MjW
MjW

18 omdömen

Utmärkt
3 år sedan

Jag beställde pepparsprej typ 2-3 år sedan från dem, inga problem. Jag skulle beställa mer nu när de gamla gick ut, blev lite skeptiskt efter att jag läste omdömena här men beställde ändå. Beställde i onsdags, jag fick leveransen på fredag. Allt gick lika smidigt som första gången. Jag är nöjd. :)

S
Svenskhandel

3 omdömen

Usel
4 år sedan

Lurendrejeri! Beställde en vara som visade sig vara defekt. Kontaktade kundtjänst om ärendet, efter lång väntan och flera ytterligare mejl fick jag svar. Dock ingen hjälp utan bara bortförklaringar. Jag skickar tillbaka varan som jag köpt på faktura och efter en vecka får jag ett mejl där det står att jag nu har en faktura på "förseningsavgift" då de inte har makulerat ordern och dessutom har de lagt på en fraktavgift för frakten till mig. Kontaktar butiken igen om varför de har lagt på en frakt avgift m.m. får till svar att får skylla mig själv om jag inte är nöjd med varan och erbjuder en rabatt till nästa köp! Vilka jävla tomtar! Handla inte här!

Best Buy Sweden svarar:2020-11-10
Kan som ägare säga att så har du inte blivit bemött. Mina anställda är inte så mot våra kunder. Mvh Bertil, ägare.
M
MRMGB

1 omdöme

Usel
5 år sedan

Beställde HOKA CLAYTON 2 löparsko och de skickade svarta Puma skor ,så fel det bara kan bli.Det enda som blev rätt var att de skickade rätt storlek .... Ska försöka få de till att skicka rätt.....

Best Buy Sweden svarar:2020-11-10
Vi säljer EJ några löparskor och ej HOKA CLAYTON 2, du har tagit fel på företag. Mvh Bertil, VD.

Betyg köpupplevelse

3.4Bra
3 omdömen

Om butiken

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Betalningsalternativ

KlarnaSwishVisaMasterCard
 • Avbetalning
 • Direktbetalning
 • Faktura
 • Kortbetalning
 • Postförskott
 • Betalning via telefonräkning
 • Bitcoin
 • Förskottsbetalning
 • SMS-betalning

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Best buy Sweden AB

Organisationsnr: 556943-9325