Prisjakt
E
Elinnea01

1 omdöme

Bra
6 år sedan

Hade lite strul med IP telefonin men fick superbra support och var löst på 10 min. Bredbandet har alltid levererat över de 100 jag betalar för än så länge grymt stabilt, rekommenderar skarpt!

b
bjohol

3 omdömen

Usel
7 år sedan

En månad efter leverans fungerar fortfarande ingenting. Går inte att komma i kontakt med kundtjänst på telefon om man inte har tid att vänta en halv dag i kö. Svarar ibland på mail men gör ingenting för att lösa eller ens felsöka problemen. Fakturering fungerar bra dock.

I
IntruderCT

1 omdöme

Dålig
8 år sedan

Allt började bra, bbredbanet via telefon jacket kopplades in snabt och enligt utsatt tid men inte mer än så. Bredbandet har inte funkat alls när dom koppka in det och det kopplades in i slutet av oktober. Jag har fått 2 moden att testa så så långt har n7 varit snälla men nu har ni under en månads tid sagt att jag ska vänta på att Skanova ska ringa ich boka tid för att testa mina telejack. Men dom ringer aldrig ich jag har ringt er 6 gånger ochh försökt få nummer så jag kan ringa vilket jag borde få men ni vägrar. Utan jag ska vänta... ska det dröja ytterligare en månad nu då?? Nu har jag börjat kolla efter andra leverantörer. Om jag inte få deras nummer så jag kan ringa och boka själv. Har aldrig varit med om något så dåligt!

Betyg köpupplevelse

Om butiken

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

www.t3.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Telecom3 Sverige AB