Betalningsalternativ

Kortbetalning
Direktbetalning
Faktura
Avbetalning
Förskottsbetalning
SMS-betalning
Postförskott
Bitcoin

Är något felaktigt, Tipsa oss gärna här!

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Företaget har inte aktiverat visningen av utökad företagsinformation
Detaljerad information AM Selection har fått betyget (0.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

Sortera efter:
 • 2016-05-29 - Ett år sedan. Omdömen innan denna tid räknas inte med i butikens betyg.

 • Usel
  Sökte efter Logitech Harmony One på och hittade den hos Am Selection för 1390:- När man surfat in på deras sida finns den inte överhuvudtaget. Skamligt att rapportera priser på varor som inte finns.
  9 år sedan
 • Usel
  japp, men priset ändrats från 371 till 1004 på hemsidan, dock inte uppdaterats på prisjakt ännu. Skamligt skamligt
  9 år sedan
 • Usel
  Uppger fel priser till Prisjakt. Man luras till deras sida.
  9 år sedan
 • Perfekt
  Verkar var ett bra företag , men säljarna är några riktiga divor , jag ringde hela dan då det blev ett fel , vid beställningen, ingen där ! så kvinnorna i växeln och på kontoret fick , och dom var jätte vänliga fick till slut hjälpa mig ,, trots diva grejerna rekas detta företag , fick chassit dan efter och och verkar vara ett mycket stabil företag ,, i övrigt
  9 år sedan
 • Utmärkt
  Beställde i stort sett en ny dator i delar. Ringde för att höra om lagerstatus på grafikkortet. Eftersom det bara fanns 1 kort kvar hos leverantören expedierade de min order direkt så jag fick det. Kundservice kan och har de!

  "Tyvärr" levererades alla artiklar direkt från de olika leverantörerna så det blir lite spring om man beställer flera saker, men det kan jag ta.
  9 år sedan
 • Utmärkt
  Väldigt bra service! Beställde chassi och fick det hem 2dygn senare. Svarar snabbt på telefonsupport när jag bad om kollinummer (möjligen skulle de kunna skicka med det på en gång...).
  9 år sedan
 • Utmärkt
  Trevliga att ha att göra med. Produkten skickades direkt från annan leverantör. Fick kolli-nr snabbt och smidigt samma dag. Beställde på torsdag f.m. framme fredag f.m. Good!
  9 år sedan
 • Perfekt
  Bra, snabba och väldigt trevliga i telefon eller per mail. Beställde en kingpin duk, dagen efter ringde en tjej och berättade att den gått ur lager, men att dom hade den nya modellen. 2 dar senare så sitter man här nu med en ny 106" kingpin duk :) Jag kommer garanterat att anlita dom igen. Toppbutik!
  9 år sedan
 • Perfekt
  Det verkar som varorna skickas direkt från deras leverantörer. Hur som helst så la jag en beställning sent på måndagskvällen och dagen efter kom PDF-filer med bekräftelse och på Onsdagen innan lunch kom paketet hem till dörren, seperat i två paket från två olika leveratörer. Rekommenderas!
  9 år sedan
 • Utmärkt
  Inga bekymmer alls med min beställning. Beställde två Antec chassin och fick hem dem dagen efter. Extra plus för trevligt och kunnigt bemötande per telefon. Lite minus för att leveransbesked inte skickas ut automatiskt men gick så snabbt att få information och tracking så det var egentligen inga bekymmer. Kommer använda AM i förtsättningen också.
  9 år sedan
 • Acceptabel
  beställde 5 produkter. bra pris på alla och billig frakt (90 kr) med tanke på vad jag beställde. dock fick jag sedan infot att varje produkt skickats i ett separat paket, vilket tydligen är standard då dom beställer direkt från andra lager. Naturligtvis blev det strul hos posten för ett av paketen så mitt projekt blev många dagar försenat. man kan få trackingnummer om man mailar och frågar om det.
  9 år sedan
 • Perfekt
  Bra priser men framförallt bra attityd. returnerade en av de saker jag köpt, de stod för returfrakten och var jättetrevliga och lätta att ha och gör med. En tia för bemötandet. Kommer handla där igen.

  9 år sedan
 • Utmärkt
  Snabb leverans, bra personligt bemötande. Inget automatiskt kolli-id, men fick det snabbt när jag mailade. Lite speciellt att all information skickas i PDFer...
  9 år sedan
 • Utmärkt
  Köpte ett moderkort. Dom var snabba på att skicka paketet. Bra info på hemsidan om läget med ordern. Fick dock ingen trackingnr. till försändelsen. Det första kortet som jag beställde var dock slut så jag fick ringa och komma överens om ett annat kort. Fick då ett bra och personligt bemötande av säljaren.
  9 år sedan
 • Bra
  Verkar inte ha ett eget lager. Därför bör man nog kolla lagersaldot om man har brått med leverans. Lite svårt att få tag på säljare om man har produktfrågor. Levererade dock min betällning utan krångel. Välpackat kolli.
  9 år sedan
 • Perfekt
  Bra Servive Snabb Leverans
  9 år sedan