Sorterat efter datum
Sorterat efter datum
Gamla omdömen

Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.

2019-04-30
Köpte 8 stolar där stolsbenen inte är slipade parallellt med golvet utan har en vass kant som kommer repa upp golvet. Kundservice tyckte inte det var ett problem. Rekommenderas inte.
2016-03-02
Tråkigt att dom verkar vara totalt ointresserad att sälja. Dom har bara haft 6 dagar att kolla ett bord som dom har haft kvalitets problem med.dock så har dom inte hunnit med det så då sa dom att vi inte kunde köpa bordet .dom har ju inte ens tittat på det, vi skulle ha 3st bord i samma serie men nu blev det inget alls ,vi hade även hittat en soffa som vi skulle ha men nu sprack allt. Kommer aldrig att handla där igen....
2014-06-09
Beställde två recliners. Jag blev uppringd av en trevlig tjej och vi bokade tid för leverans. Fåtöljerna levererades mycket snabbt och av en trevlig kille som hjälpte mig få paketen så nära dörren det gick =) Fick fel armstöd på ena fåtöljen (det är lätt hänt då de ser väldigt lika ut) och vände mig till Klubbkompis. Fick svar direkt och mycket bra bemötande. Fick rätt armstöd levererade omgående och en returfraktsedel! Top Notch! Fel kan alla göra och mervärdet kommer av hur man hanterar problemen, något som Klubbkompis gjort mycket bra! Högsta betyg på denna leverantör baserat på pris, kundbemötande och responstid!
2014-01-16
Snabb leverans, beställdes Torsdag och levererades Måndag eftermiddag :) Personalen är trevlig och tillmötesgående.
2007-07-24