Prisjakt
Anonym användare
Anonym användare
Usel
7 månader sedan

värdelös att inte kan ringa och ställa frågor. har mejlat flera gånger utan att fått svar

l
looc

16 omdömen

Usel
4 år sedan

Tänk er för innan ni handlar här. Säkert bra så länge allt fungerar men när något blir fel så är de inte mycket att ha. Levererade en produkt som inte fungerar och vägrade sedan att ta tillbaka eller byta ut. Man får dessutom själv stå för returfrakten vid reklamationer. Riktigt dåligt. En fjärrkontroll där inte alla knappar fungerar (står inget om detta vid beställning) kan inte kallas felfri. Varan som returnerades var i nyskick det är omöjligt att testa funktioner utan att hålla i varan. Enligt distansköplagen så har man rätt att undersöka varans egenskaper och funktion.

NettoSat svarar:2018-06-01
Omdömet handlar ej om reklamation, kund ville ha vara med fler funktioner än de som utlovats vid order. Vi erbjöd kunden att byta den FELFRIA varan mot annan önskad modell förutsatt att den levererade varan returnerades i oanvänt skick. Kunden returnerade en vara med tydliga spår av användning och därmed kunde vi inte gå med på ett utbyte. Den returnerade kontrollen var full av repor och nötskador m.m och långt ifrån nyskick, hade den så varit hade bytet till annan önskad modell skett utan diskussion. Vid giltig reklamation bekostar vi returfrakten, däremot vid retur enligt distansavtalslagen bekostar kund enligt gällande lagar returfrakten. Även vid utnyttjande av distansavtalslagens ångerrätt ska produkten returneras i oförändrat skick, inte som i detta fall med tydliga spår efter mer än 2 veckors användning av den felfria varan, man ska då även meddela att man vill utnyttja sin ångerrätt inom 14 dagar, inget av dessa villkor har denna kund uppfyllt. I varubeskrivningen står tydligt angivet att varan har alla funktioner till den box den är avsedd för, övriga knappar med funktioner för helt andra apparater har inte garanterad funktion, det utförandet är det tillverkaren som bestämt, därmed inget fel på den levererade produkten.
N
NH-900e

1 omdöme

Utmärkt
6 år sedan

snabb leverans och bra support via mail

E
Emilzon

5 omdömen

Utmärkt
9 år sedan

Beställde en fjärrkontroll härifrån i söndags em, fick hem den idag (tisdag) på morgonen. Fick både bekräftelse på beställningen via mail och ny info när paketet var skickat. Snabb leverans, bra paketerat och bra kommunikation. Bara plus!

Göktytan
Göktytan

17 omdömen

Bra
11 år sedan

Bra nätbutik med snabba leveranser.

v
vadis

4 omdömen

Usel
12 år sedan

Totalt värdelöst att man inte kan ringa och ställa frågor när nått går fel.

m
magbil

22 omdömen

Utmärkt
12 år sedan

Bra service svarar alltid på epost inom 24tim och finns varan på lager skickas den inom 24tim.

ToJa92
ToJa92

51 omdömen

Utmärkt
12 år sedan

Hade inga problem att beställa en CA-modul samt ett extrakort till våran boxer-kortsplitter från dem, att de var klart billigast vid det tillfället skadade ju inte. Frakttiden låg på ca. 5-7 dagar, men jag är helnöjd.

Betyg köpupplevelse

1.8Dålig
1 omdöme

Om butiken

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Betalningsalternativ

SwishVisaMasterCard
  • Faktura
  • Förskottsbetalning
  • Kortbetalning
  • Avbetalning
  • Betalning via telefonräkning
  • Bitcoin
  • Direktbetalning
  • Postförskott
  • SMS-betalning

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

nettosat.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Enskild firma

Information hos allabolag.se