Fraktfritt över hela Sverige
Snabbt, säkert & smidigt
Kundservice mån-sön till 22.00

http://www.sportfritid.se

Betalningsalternativ

Klarna
Swish
Visa
MasterCard
Payson
Diners
Amex
Kortbetalning
Direktbetalning
Faktura
Avbetalning
Förskottsbetalning
SMS-betalning
Postförskott
Bitcoin

Är något felaktigt, Tipsa oss gärna här!

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK. Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Utökad företagsinformation:

  Inga skulder registrerade hos kronofogden.
  Företaget registrerat för 5 år sedan
(data från 2018-01-22)
Detaljerad information Sport & Fritid har fått betyget (9.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

Sortera efter:
 • 2017-01-23 - Ett år sedan. Omdömen innan denna tid räknas inte med i butikens betyg.

 • Perfekt
  1 år sedan
  Snabb och personlig service
 • Perfekt
  1 år sedan
  En av den bästa servicen jag sett och hört på länge! Vi köpte en motionscyckel.
  Ett styre på motionscyckeln som ändrats sen vi provade en på ett sjukhus, Sport & Fritid löste det utan att ens ifrågasätta. Två dagar senare så hittade dom ett som skickades hem till oss! Superservice! Kommer definitivt rekommendera denna webshop till alla mina vänner.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Snabb leverans och trevligt bemötande. Rekommenderas.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Rekommenderas! Jag köpte en riktigt bra träningsmaskin hos Sport & Fritid och har bara gott att att säga om leverans, information och betalning. Stort plus för deras kundtjänst som verkligen vill göra kunden glad. Handlar gärna där igen.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Snabb leverans och bra sortiment. Beställde på en måndags kväll och paketet var framme hos distributören på onsdag morgon (hämtade paketet på deras terminal istället för att få det hemkört).
 • Perfekt
  4 år sedan
  Bra priser, det gick enkelt och snabbt att beställa och varan levererades snabbt! Här kommer jag nog att handla fler gånger.
 • Perfekt
  5 år sedan
  Beställde en Crosstrainer i höstas, som höll i ca tre veckor. Sport&Fritid hänvisade oss till en entreprenör som sköter deras reklamationer. Tyvärr blev det ett två månaders "allt blir fel-ärende" hos service-entreprenören. När jag ledsnade på detta tog jag åter kontakt med Sport&Fritid. Inom en vecka har vi fått besök av en tekniker, som dock kunde konstatera att maskinen inte gick att laga.

  Jag tycker att problemen främst har varit kopplade till produkten och att Sport&Fritid har agerat förtroendeingivande, snabbt och professionellt. Jag har t.ex. fått svar inom en halvtimme (!) på alla mail, och har alltid bemötts med respekt. Synpunkter har förts vidare till tillverkaren och till serviceföretaget. Sport&Fritid har nu hittat en bra lösning som jag tycker kompenserar för det trassel vi haft. Kan därför inte bli annat än full pott på omdömet, och en varm rekommendation att handla av butiken.
 • Perfekt
  5 år sedan
  Väntar fortfarande på min beställning då leverantören verkar ha haft fullt upp. Men servicen har minst sagt varit fantastisk. Information på hemsidan om förseningar löpande och utöver det snabb respons på förfrågningar och löpande information om status på min förfrågan. Jag kan inte begära mer. Känner mig hur nöjd som helst och har inga tvivel om att leveransen kommer ske lika smärtfritt.
 • 2012-12-13 - Notis: Sport & Fritid Stockholm AB (556913-4751) tog över verksamheten från Enskild firma (enskild firma).

 • Perfekt
  5 år sedan
  Beställde hem en Abilica CrossTech, sjukt nöjd med produkten!

  Otroligt bra och snabb service!
 • Perfekt
  5 år sedan
  Bra smidig hemsida som var lätt att beställa ifrån. Snabb och trevlig kontakt från säljaren som gav mig kollinummer och vem som skulle frakta den.
  Känns väldigt seriöst och han har ett grundmurat kundfokus som gör det hela bra mycket roligare.
  Service och leverans för toppbetyg. Jag är jättenöjd och kommer med all säkerhet använda dem igen.
 • Perfekt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Trevligt bemötande, snabb på att svara vid mailkontakt, snabb leverans och fraktfritt. Kan inte bli annat än en tiopoängare här.
 • Perfekt
  7 år sedan
  Mycket tillfredställande! Snabb respons på beställning och tillmötesgående personal. Kan varmt rekommenderas.
 • Perfekt
  7 år sedan
  Beställde en Cross trainer förra veckan för att vara säker på att den skulle komma hem innan jul. Den kom redan idag så nu vet jag inte var jag ska gömma den:-)! Under beställningen fick jag svar inom 5 minuter på ett mail som skickades 22:30, dvs efter stängning. Den nya hemsidan (som dök upp dagen efter min beställning) ihop med det proffsiga bemötandet och den snabba leveransen ger max betyg!
 • Perfekt
  7 år sedan
  Bra service, snabb och gratis leverans. Jag fick även min slider hopmonterad utan kostnad. Toppen!
 • Perfekt
  7 år sedan
  Tvekar inte en sekund av att beställa varor från detta företag, bra bemötande i alla led. Att priserna var låga och leveransen snabb gjorde inte saken sämre
 • Perfekt
  7 år sedan
  Jag fick snabbt svar på en mail-fråga jag skickade - trevligt och seriöst bemötande. Cykeln skickades samma dag som jag la bestlälningen. Dessutom billigast! :)
 • 2010-09-22 - Notis: Sport & Fritid Stockholm (enskild firma) tog över verksamheten från Hembad Sverige AB (556722-4976).

 • Mycket bra
  9 år sedan
  Supersmidigt att handla av dessa proffsiga människor. Jag har handlat både i butik och per telefon.

  De har bra priser också.