Spelkoder
 • Sveriges billigaste spelbutik
 • Leverans via e-mail
 • Över 2000 nöjda kunder
Gästanvändare
Gästanvändare
Dålig
2 månader sedan

Min spelkod fungerade inte och nu måste jag vänta hela helgen tills de svarar och hjälper mig. Ville spela spelet direkt men pga dem så kan jag inte det:( på plus sidan var det ganska billigt

Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
3 månader sedan

Riktigt bra och smidigt. Fick koden snabbt, swish var enkel betalning. Priset gjorde att jag sparade 150 kr mot vad jag hade fått betala på Steam. Kommer att använda denna sidan igen.

J
JosefSWE

10 omdömen

Utmärkt
4 månader sedan

+ Bra pris + Smidig betalning via swish

Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
6 månader sedan

Fick spelet för halva priset jämfört med playstation store, betalade med Swish och fick spelet på en minut. Grym tjänst!

Utmärkt
8 månader sedan

Köpte ett spel med hjälp av swish och fungerade helt utmärkt. Rekomenderara starkt om du letar efter billiga spel och snabb service!

f
fkk

6 omdömen

Usel
ett år sedan

Köpt ett spel och betalat med swish (enda alternativ dem har). Sedan kommer sms i mobilen om mobilnummret stämde, svarade ja. Och sedan kommer mail att det slut i lager och dem vill ha bankkontonummer för att betala tillbaka pengarna. Hur seriös företag kan det vara?? Undrar vilka som gav positiva omdömen här, det är nog dem själva.

Spelkoder svarar:2021-03-08
Hej fkk, Tack för ditt omdöme. Super tråkigt att vi inte kunde uppehålla den normala standarden som vi vanligtvis gör med alla våra ordrar. Vårt motto är att du ska ha Spelkoden redo att användas inom max 15 minuter och det håller vi alltid till 99% utav fallen. I ditt fall så blev det ett lagersaldo fel och vi hade inte möjlighet att processera din order då den Spelkoden du valde att köpa var tyvärr slut. Vi beklagar återigen så hemskt mycket för strulet med din beställning. Problemet med lagersaldot är fixat och det är något som inte kommer att ske igen. Vi använder oss utav SMS verifikation i vissa fall för att säkerställa att betalningen går igenom på säkra villkor. Det är endast för att verifiera att det är du som faktiskt gör beställningen och ingen annan. Varför vi bad om bankkonto nummer, var pågrund av att vi inte hade möjligheten att göra en återbetalning via den betalningsmetoden du använde. Likt lagersaldo felet så är även detta problem återgärdat. Ifall liknande situation skulle uppske igen skulle vi återbetala dig genom den betalningsmetoden du valde att använda vid köp. Vi ber om ursäkt. Med vänliga hälsningar Spelkoder.se Teamet
Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
ett år sedan

Tack för snabb hjälp och snabb leverans ! Rek varmt!

Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
ett år sedan
Via butik

Snabbt och smidigt, rekomenderas!

Betyg köpupplevelse

4.1Utmärkt
5 omdömen
Distribution av köpupplevelse
(4)
(0)
(0)
(1)
(0)

Om butiken

Spelkoder

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Betalningsalternativ

SwishVisaMasterCard
 • Direktbetalning
 • Kortbetalning
 • Avbetalning
 • Betalning via telefonräkning
 • Bitcoin
 • Faktura
 • Förskottsbetalning
 • Postförskott
 • SMS-betalning

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

spelkoder.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Enskild firma