• Electronordic

  (85)

 • se
Vinnare 2020 - Årets nykomling
Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
13 dagar sedan

Rekommenderas inte!

Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
en månad sedan

Bra och snabb service.

n
nokianokia

14 omdömen

Utmärkt
2 månader sedan

Enkelt och snabbt köp.

v
vonbarret

1 omdöme

Utmärkt
3 månader sedan

Mycket snabbt och smidigt.

Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
3 månader sedan

mycket bra med produkter information, leverans.

Utmärkt
3 månader sedan

Blev ett felpack som jag upptäckte när jag fick sakerna. Mailade kundservice direkt, på mindre än en timme hade de gjort en snabbinventering av artikeln, packat, skickat och svarat på mailen. Trevligt snabbt, helt kanon. Det lilla felskicket drar inte ner betyget då hanterades av misstaget ökar betyget!

Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
3 månader sedan

Tycker de är en bra sida & billigt pris på saker

m
mangehal

1 omdöme

Usel
4 månader sedan

Satte ut flera varor till ett mycket lågt pris som jag beställde. Fick sen ett mail att dom inte kunde leverera vara pga. den var slut, men deras lagerstatus visade att den fanns i lager en hel vecka efteråt, då hade dom korrigerat priset till ett betydligt högre pris under denna period. Misstänker att dom hade satt fel pris och helt enkelt valde att skicka ett bullshit mail för att ta sig ur affären som dom själva var orsak till. Hamnade med detta på min lista utav affärer som jag aldrig kommer handla utav.

Electronordic svarar:2022-04-28
Hej Mangehal, Vi hade som du skriver bra priser på en hel del toners och bläckpatroner som ganska snabbt tog slut. Detta var en kampanj som gjordes tillsammans med en av våra leverantörer som subventionerade priset på varorna då de såldes långt under normalt pris. Att du kunde hitta samma vara på site en vecka senare till högre pris beror på att vi har flera leverantörer som säljer samma varor hos oss, den dyrare fanns även att hitta på sidan under kampanjperioden. Det gör att du ofta kan hitta samma produkt med olika priser på vår sida beroende på vem som levererar varan. Hade fallet varit att det berodde på prisfel så hade vi skrivit det då det är legitim anledning att avbryta en order i sig. Finns ingen anledning för oss att fabricera meddelanden till er kunder. Vi ta inte lätt på att avbryta en order då vi är väl medvetna om att det alltid resulterar i sämre omdömen här på Prisjakt samt att det innebär en ekonomisk förlust för oss. Beklagar att vi inte kunde leverera din beställda toner.

Betyg köpupplevelse

4.4Utmärkt
34 omdömen
Distribution av köpupplevelse
(25)
(5)
(0)
(1)
(3)

Om butiken

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Betalningsalternativ

SveaWebPaySwishVisaMasterCard
 • Avbetalning
 • Direktbetalning
 • Faktura
 • Kortbetalning
 • Betalning via telefonräkning
 • Bitcoin
 • Förskottsbetalning
 • Postförskott
 • SMS-betalning

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Electronordic AB

Organisationsnr: 559226-6976