TPstore
  • Säker betalning
  • Experter med 100% fokus
  • Brett sortiment
F
Fainted1

42 omdömen

Utmärkt
ett år sedan

Beställde reservdelar till en radiostyrd bil Wltoys 144001 och fick snabb leverans. Skönt att de har reservdelar och eget lager så slipper man beställa från Kina.

v
voltsam

1 omdöme

Utmärkt
2 år sedan

Makalös service! Saker och ting kan gå fel och i mitt fall hade fel postnummer angetts av webshoppen så paketet kom till fel utlämningsställe och jag fick en omväg på flera mil. Men det är inte att fel uppstår som egentligen avgör upplevelsen, för det är synnerligen mänskligt att fela, det är hur man hanterar dessa fel. Här utmärker sig TPstore på ett synnerligen positivt sätt. Efter att ha meddelat butiken fadäsen ovan så ringde dom upp mig samma dag och meddelade att dom strök fakturan på drygt 250:- i sin helhet som kompensation. Dessutom hade dom t.o.m. skickat tre mobilladdare när jag hade beställt en , dvs en extra utan att ta betalt för denna. Detta för att dom hade tre på lagret och dom tänkte att jag kunde få resten av vad dom hade. Det hela slutade med att jag fick tre när jag beställt två utan att jag behövde betala för dom. Min resa på några mil med bilen gjorde helt plötsligt ingenting och jag är fortfarande en mycket nöjd kund. SNYGGT!

K
KaptensDea

2 omdömen

Utmärkt
2 år sedan

Kanon. Bra service. Och de grejer jag köpt har varit bra kvalité. Går att fråga dom om produkter och man får utförliga svar. Verkar vara intresserade av att sälja bra grejer och ha nöjda kunder. Jag återkommer när jag ska köpa mer prylar :)

Om butiken

TPstore

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

TPstore.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: TPstore AB

Organisationsnr: 559236-0779

Information hos allabolag.se