Prisjakt
Anonym användare
Anonym användare
Usel
2 månader sedan
Omöjligt att få tag på dom för att få hjälp! :( Lågt pris så det var bra men inte värt det om grejerna går sönder och dom inte bryr sig. Inte så bra kundvård - aldrig mer kommer jag köpa från dom.
Anonym användare
Anonym användare
Usel
2 månader sedan
Inget svar på mail, inget svar på telefon. Omöjligt att få hjälp med retur av felaktig produkt. Vet inte vad det innebär men MrPC har avregistreras för skatt på grund av brister som skatteverket uppmärksammat.
Anonym användare
Anonym användare
Usel
3 månader sedan
Köpte grafikkort som gick sönder 2 år senare, tillverkaren har 3 års garanti. Mrpc.se vägrar hantera returen, svårt att få hjälp när säljaren vägrar tillverkarens garanti.
Anonym användare
Anonym användare
Usel
3 månader sedan
Riktigt dåligt foretag, oseriösa dem säger nåt och gör nåt annat. Har gjort retur till en vara och efter en månad skickade det tillbaka i deras beslut stå inget anlädningen! När jag kontakde dem de var att de ska ta bort 20% av varan kostnaden. Rekomenderar inte
I
Illusions88

4 omdömen

Utmärkt
6 månader sedan
Beställde ett chassi från Mr PC. Fick snabbt svar om att dom inte hade det hemma och att leverantör också hade problem. Fick erbjudande om 5 andra chassin i högre prisklass än det jag betalat för eller få tillbaka pengarna. Valde ett nytt och blev jätte nöjd. Riktigt bra kundservice på min första beställning och rekommenderar dom därför varmt.
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
6 månader sedan
Helt klart en bra butik, beställde mina pc delar (chassi samt nätagg) på torsdag morgon och fick dom fredag vid lunch (bor i Sundsvall) super snabbt!
H
Hazzan

2 omdömen

Utmärkt
6 månader sedan
Beställde en ASUS BD spelare på Söndag kväll, skickades på Måndag morgon och jag hade sms från ombud på Tisdagen att paketet kommit Personligen tycker jag att det fungerat toppen och har inget att klaga på
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
6 månader sedan
Svinbra butik upplevde jag när jag beställde mitt Ducky x Varmilo Miya Pro som i princip bara fanns på mrpc. Klickade hem det på lördag natt (basically söndag) och typ på måndagen fick jag ett mail om att de hade skickat varan. Idag är det tisdag och sitter nu här och skriver med mitt fantastiska keyboard som kom idag. :) Enda dåliga var att jag inte kunde välja uthämtningsställe. Fick hämta den på ett ställe som var länge bort än jag önskade... men, men.
Betyg köpupplevelse
3.1Bra
13 omdömen
Distribution av köpupplevelse
(6)
(1)
(1)
(0)
(5)

Om butiken

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Betalningsalternativ

PayPal
  • Kortbetalning
  • Direktbetalning
  • Faktura
  • Avbetalning
  • Förskottsbetalning
  • SMS-betalning
  • Postförskott
  • Bitcoin
  • Betalning via telefonräkning

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

www.mrpc.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Enskild firma

Information hos allabolag.se

Rekommenderad återförsäljare