Kategorier
Prisjakt
Konsumentinformation
2020-10-02

Flera klagomål om längre än utlovade leveranstider samt svårigheter att få kontakt med butiken och därmed återbetalningar samt reklamationer. Läs igenom omdömen innan köp.

Usel
10 dagar sedan
Sämsta nätbutiken ever.. borde inte få driva verksamhet, har försökt reklamera en vara i 4 månader och fortfarande ej fått svar.. stor varning till alla köpare
r
rodak

2 omdömen

Usel
2 månader sedan
Fungerade bra när de tog mina pengar och levererade varorna. 1 av 4 varor var dock trasig vid leverans. Försökte reklamera men de svarar inte alls på mail sen över 2 månader tillbaka! Verkligen uselt, rekommenderas absolut inte till någon! Handla hos någon seriös återförsäljare istället även om priserna kan locka ibland så är det inte värt det. Jag förlorade 1250kr på detta misstaget!
z
zoux

4 omdömen

Usel
2 månader sedan
Försökt i över en vecka nu att göra en beställning. Går inte att gå till kassan för att betala och checka ut. De har inte efter 5dagar svarat på mitt email, och det går inte att ringa butiken. Efter så här många dagar med obesvarat email, så är jag glad att det inte gick att handla... man bör nog avstå från att handla från butiken, som verkar vara en bluff.
m
mickeper

2 omdömen

Usel
3 månader sedan
Missade att hämta ut en leverans från NordicMax, som sedermera skickades tillbaka av PostNord. De har inte återbetalat beloppet, eller ens svarat på mina frågor på närmare två månader. Jag försöker fortfarande få tillbaka pengar med hjälp av Klarna. Eventuella hundralappar man sparar på att handla här är inte värt risken!
p
patrickkharma

33 omdömen

Usel
4 månader sedan
Sanslöst dåligt. Som så många andra fått ordern annulerad och återbetald utan vidare anledning och omöjligt att få tag på kundservice. Undvik!
Toon_Link
Toon_Link

7 omdömen

Usel
4 månader sedan
Beställde flera produkter till nedsatt pris. De annullerade hela beställningen efter ett par dagar, utan någon meddelad anledning. Frågade dem varför och har ej fått svar på över 10 dagar. Fick åtminstone pengarna tillbaka. Min slutsats baserat på min och andras omdömen: De har lockbeten för att locka nya kunder. Min Rekommendation: Undvik!
k
k1ssk1ss

7 omdömen

Usel
4 månader sedan
La en beställning för att en vecka senare få ett mail där dom informerar att en återbetalning görs. Ingen leverans, ingen information om varför och inget svar när man kontaktar dom.
s
stone4x4

2 omdömen

Usel
4 månader sedan
Beställde en massa prylar, bra priser, men för bra för att vara sant, de betalade tillbaka men noll kommunikation varför.
Betyg köpupplevelse
1.6Dålig
69 omdömen
Distribution av köpupplevelse
(9)
(0)
(0)
(3)
(55)

Om butiken

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Betalningsalternativ

KlarnaVisaMasterCardAmex
  • Kortbetalning
  • Direktbetalning
  • Faktura
  • Avbetalning
  • Förskottsbetalning
  • SMS-betalning
  • Postförskott
  • Bitcoin
  • Betalning via telefonräkning

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

nordicmax.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Sprixter Group AB

Organisationsnr: 559013-3038

Information hos allabolag.se