2.4 / 5
(3 omdömen)
Sorterat efter datum
2020-04-23
Toppen kundtjänst som verkligen löste mitt problem på bästa sätt. Jeanette är en pärla som handläggare. Trevligt bemötande och snabb service. Tack! Nöjd och belåten kund Eva
2020-04-16
Om jag kunde ge 0 i betyg skulle ha gjort den. Butiken ligger i Sverige och det gör man känner sig trygg. MEN NEJ! Jag rekommenderar emot. Kundservice finns inte. De svarar aldrig på email. Efter en månad de har inte skickat varorna än. Jag har skickat en avbeställning meddelande men ingen förändring. Beställningen är fortfarande aktiv. Jag betalde via Klarna och nu försöker jag att får en äterbetalning. Men det ser ut att det ska ta fler månader. Aldrig igen!
2019-11-29
Beställde en dammsugare en söndag och 10 minuter efter fick mejl om att den är skickad. Blev överraskad. Men där det trevliga tagit slut. Fick varan om 2 dagar. Märkte på en gång att kartongen ser sliten ut. Kollade närmare såg att den var väldigt dåligt ompackad och såg inte alls ut som ny. ( begagnad, retur ?) vet jag inte. Pausade faktura via klarna. Skrivit mejl. Fick svar på ett där de ville att jag skulle skicka bilder. Gjorde det. Men sedan försvann dem. Har hittills skickat ytterligare 3 mejl utan någon svar. Så riskera inte. Vill du göra det ändå, ta klarna. Vi får se när de svarar på mejl. Jag vill bara skicka varan tillbaka.