• dealproffsen

  (36)

 • se
Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
8 dagar sedan

Fruktansvärd kundbemötande! Skickade tillbaka ett bärsele som jag provat en gång , de NEKADE returen och sa att den var använd! Beställ inget från dem är mitt tips!

Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
en månad sedan

Riktigt uruselt bemötande! Undvik att handla från detta oseriösa företag. Det parasoll vi köpte höll en månad. Sedan hade det börjat rosta och bult(-ar) lossnat. Detta trotts helt normalt användande av oss. Reklamerade såklart denna undermåliga produkt… som svar påstod säljaren att vi missbrukat produkten (vilket är fullständigt fel). Då jag bad om förklaring till hur de kommit fram till detta samt krävde återbetalning så blev jag ignorerad. Detta företag bör undvikas!

Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
en månad sedan

Fick inte det jag beställde, fick annat. Tog 2 veckor inte 1-3 dagar att leverera. De vill inte rätta till sitt misstag. Badwill!

Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
en månad sedan

Köpt parasoll som hade varit uppackat innan. Förpackningen var trasig och massor led tejp runt omkring. Påsen där brickor och skruvar låg i var öppnad så en del låg lösa i kartongen och det saknades några brickor. Färgen skulle vara mörkgrå men är riktigt ljusgrå. Går bara att ha uppfällt när det är vindstilla för det går inte att låsa i stabilt löge. Skitparasoll !

Gästanvändare
Gästanvändare
Dålig
2 månader sedan

2 barn Stolar, en va tråsig

Usel
4 månader sedan

Köpte en vara som gick sönder efter en kort tid, trots att jag skickade både bilder och video så kom de med undanflykter och ursäkter. Kommer aldrig mer att handla hos detta oseriösa företag.

Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
4 månader sedan

Kolla anmälningar hos allmänna reklamationsnämnden innan ni köper varor från dealproffsen, särskilt om ni planerar dyrare inköp. De följer inte konsumentköplagen.

a
akilles84

2 omdömen

Usel
5 månader sedan

Skulle reklamera ett retro TV-spel som bara var 6-mån gammalt. Kablarna till kontrollerna hade gått sönder på ca 6 st ställen och då får min son bara spela (super mario) en gång i veckan bör tilläggas. De sa då att det var vårt eget fel. När jag berättade att även ena kontrollen förväxlat A och B-knapparna vilket gör att den inte fungerar som den andra kontrollen (ett uppenbart fabriksfel) så väljer de att inte svara alls trots flera försök. Märkte att produkten förövrigt inte är CE-märkt så man ska väl vara glad att huset inte brunnit upp. Räkna alltså inte med någon hjälp om produkten krånglar

Betyg köpupplevelse

1.3Dålig
23 omdömen
Distribution av köpupplevelse
(1)
(0)
(0)
(1)
(21)

Om butiken

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Betalningsalternativ

KlarnaAmerican ExpressVisaMasterCard
 • Avbetalning
 • Direktbetalning
 • Faktura
 • Kortbetalning
 • Betalning via telefonräkning
 • Bitcoin
 • Förskottsbetalning
 • Postförskott
 • SMS-betalning

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Dealproffsen AB

Organisationsnr: 559201-2867