Kategorier
Prisjakt
dealproffsen
 • 30 dagars öppet köp
 • Frakt 39 kr
 • Fri frakt över 800 kr
Anonym användare
Anonym användare
Usel
2 dagar sedan
Urusel service. Inget telnr, dåligt formulerat i skrift via Mail. Åkte på att betala för skiften även fast jag skickade tillbaka samma eftermiddag. VARNAR FÖR DETTA BLÖFFFÖRETAG.
Anonym användare
Anonym användare
Usel
13 dagar sedan
Blufföretag! Köpte deras sminkspegel som inte fungerade när jag köpte den. Reklamerar och de vägrar skicka tillbaka den. Har tjafsat med dem i fem månader. En säger att det kommer ta lång tid, en annan säger att de inte kommer skicka tillbaka den. Har polisanmält dem för stöld då värdet överstiger 800:-, även erbjudit mig att betala för frakten tillbaka.
Anonym användare
Anonym användare
Usel
17 dagar sedan
VÅRNING!KÖP ALDRIG HOS DET FÖRETAG! Bluff företag som BARA blåser kunder. Varan som jag köpte har mycket lågt kvalité och dessutom livsfarlig. De vägrar returnering trots att felet upptäcktes redan vid första brukning. Avråder att handla varor hos detta företag och dessvärre via deras hemsidan!
Anonym användare
Anonym användare
Usel
en månad sedan
Köpte en massagepistol som var sönder i leveransen. Fick sedan en ny som höll i 4 månader. Den reklamerades för 3månader sedan och deras kundtjänst är under all kritik. Nu efter 3 månader har de kommit fram till att de skickar en ny.
Anonym användare
Anonym användare
Usel
2 månader sedan
Har likadan upplevelse som alla ovan. - icke existerande kundservice och mailsvar - leveransen kommer aldrig iväg (troligtvis reserverar spårningsnummer hos postnord men skivkar inte själva paketet till postnord) Inte så proffs trots allt! Känns som en one-man-show som inte hinner med alla förfrågningar och beställningar
H
Hos_Sol

9 omdömen

Usel
2 månader sedan
Varning! Köp aldrig från dealproffsen.se, felaktiga leveranstid och ingen kundservice, svarar aldrig mail.
Anonym användare
Anonym användare
Usel
6 månader sedan
Rekommendera ej detta företag, Finns ingen kundtjänst att ringa till. Skicka mail för över en månad sen första gången och ytterligare 2 gånger till. Har fortfarande ej fått svar . Produkten var trasig går ej att använda och det blir en dyr kostnad att skicka tillbaka symaskinen. Uruselt företag.
C
Christian

1 omdöme

Dålig
6 månader sedan
Väldigt snabba på att skicka och ta betalt. Titta noga på vad ni köper innan ni beställer... Det är mest Kina skit som man kan köpa billigare på andra ställen.... Support eller kundtjänst verkar inte existera.. Svarar inte på mail eller chat funktion som dom hänvisar till. Dom lär väl inte svara snabbare när skräpet dom säljer gått sönder, så ta det där med garanti med en nypa salt..
Betyg köpupplevelse
1.6Dålig
10 omdömen
Distribution av köpupplevelse
(1)
(0)
(0)
(1)
(8)

Om butiken

dealproffsen

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Betalningsalternativ

KlarnaVisaMasterCardAmex
 • Kortbetalning
 • Direktbetalning
 • Faktura
 • Avbetalning
 • Förskottsbetalning
 • SMS-betalning
 • Postförskott
 • Bitcoin
 • Betalning via telefonräkning

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

www.dealproffsen.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Dealproffsen AB

Organisationsnr: 559201-2867

Information hos allabolag.se