2.6 / 5
(8 omdömen)
5
(0)4
(3)3
(1)2
(2)1
(2)
Annons
Annons
Sorterat efter datum
9 dagar sedan
*Redigerades 8 dagar sedan
Beställde en robotgräsklippare i september 2020 av Robotexpert p.g.a. betydligt bättre pris än konkurrenter. Leverans på exakt en vecka till ombud. Snabb kontakt med kundtjänst, svarade samma dag. Det enda negativa är att manualen är på tyska men hämtat hem en version direkt från tillverkarens hemsida så löst det så. Hade manualen varit på svenska hade jag gett full pott.
2 månader sedan
Beställt Automower den 2020-06-12 men jag har inte fått den ingen svara på telfon eller mail bara dåligt rekommendera inte
3 månader sedan
Jättesvårt att komma i kontakt med. Köpte en automower 430x , men när jag ska starta den då begär den pin kod direkt, vilket säkert är som det ska, men hittar den inte någonstans, och manualen är på tyska. Supporten är otroligt seg!
3 månader sedan
Lätt att beställa på hemsidan, svårare att få kontakt med kundtjänst. Fick vänta ca 60 min i telefonen. Men till slut så trevlig och professionell service!
4 månader sedan
Inköpt 2020-05-07
Att genomföra köp på nätet var väldigt självklart och smidigt, däremot verkar det lögn att komma i personlig kontakt med dem....satt i mobilen 25 minuter för rådgivning sedan gav jag upp, när jag valde chatt skrev jag men när jag skulle skicka var de inte online...det duger inte!
5 månader sedan
Beställde en robotgräsklippare härifrån, sparade cirka 200kr för dom var billigast. Dock fick jag ingen manual på svenska, vilket jag tycker är märkligt när sidan är på svenska. Jag fick dock mailat en digital manual på svenska, tycker inte man borde köpa av detta företag i första hand om man inte sparar extrema summor pengar.
8 månader sedan
Har beställt och fått leverans av dem. Det fungerar varken bra eller dåligt. Lite bristfällig information och kundtjänst som svarar på mail efter 6-7 arbetsdagar (1 timme efter jag hämtat ut) i och för sig över jul och nyår. Man kan spåra kollit via Postnord efter att det kommit till Sverige vilket inte framgick. Enda anledningen att jag beställde var att de låg 2000kr under svenska leverantörer just då.
9 månader sedan
Helt värdelös kundtjänst. Får inga svar på något. Verkar använda google translate till allt dom gör. Blufföretag?