2.6 / 5
(3 omdömen)
Sorterat efter datum
2020-03-20
Beställde en Philips 50PUS7504 50 LED UltraHD. Väldigt snabb hanteringstid via whatsapp. Jag är speciellt nöjd med hur det hela hanterats från beställning till leverans. De har väldigt låga priser jämfört med de större aktörerna. Något som kan bli bättre är själva hemsidan för att sortera produkterna men man kan inte klaga med de priser som erbjuds. Super nöjd med TVn.
2020-02-24
Oseriös firma! Jag köpte ett Rx 5700 XT, men butiken skickade ett Rx 5700. När jag påtalade felet och ville ha rätt kort skickat sa ägaren att det inte gick - utan jag skulle få betala ett högre pris. Man ville även att jag skulle lägga ut pengarna för returfrakten. Jag var tvungen att påtala hur konsumentköplagen reglerar sådant innan Gopop gav med sig. Oerhört oseriöst företag - som antagligen trodde att jag inte skulle se skillnad på 5700 och xt-versionen.
2020-02-12
De försöker och de har vettiga betalningsalternativ - kör faktura, så du slipper ligga ute med pengar - men gör en del misstag och hanterar dem inte perfekt. Förvänta dig inte samma service som de mer etablerade företagen, men var inte rädd att testa (mot faktura!) om de råkar vara billigast. Inga garantier angående reklamation och öppet köp, har inte försökt den vägen än.
Sorterat efter datum
Gamla omdömen

Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.