3 av 5 stjärnor

Sorterat efter datum
2019-05-13
Redigerades 2019-05-23
Lätt och smidigt och bra med olika betalningsalternativ. Gratis frakt.
Telenor tillbehörsbutik svarar:2019-05-24
Hej, Vad roligt att höra - hoppas du blev nöjd med din vara! Med vänliga hälsningar, Ingram Micro Mobility/Telenor
2019-05-15
G
Gunilla Bengtsson(1 omdöme)
Beställde Airpods 2:a gen, swishade betalning direkt. Det fanns i lager och lev.tid stod 1-2 dgr. Inga Airpods kom, ej heller något meddelande. Mailade till Telenor, bifogade bilder på min beställning och betalning. När drygt en vecka har gått fick jag pengarna swishade tillbaka utan någon som helst förklaring! Absolut det sämsta webbköpet jag har varit med om. Handla inte här!
Telenor tillbehörsbutik svarar:2019-05-16
Hej Gunilla, Tack för din feedback. Vi är ledsna att vi inte nått upp till dina förväntningar. Vår kundservice återkommer till dig personligen inom kort. Med vänliga hälsningar, Ingram Micro Mobility/Telenor
2018-12-05
Redigerades 2019-01-16
K
Kvasi(85 omdömen)
Ingen orderbekräftelse, men däremot skickade de fakturan direkt. Inte skickat det jag beställde. Efter ett flertal mail har jag bara fått svaret att de "tagit detta till korrekt avdelning". Fjärde svaret var att de skulle skicka en ny och att det var Postens fel. Fick varan skickad så att jag hade den efter två veckor. Ett antal minus får de för att de använder Resurs "Bank" som är ett lurendrejeriföretag som lägger på förseningsavgifter, administrationsavgifter, felaktiga räntor och försöker lura folk att tro att de ingått avtal passivt.
2018-12-05
D
DCM(2 omdömen)
Beställde Marshall Wobourn. Snabb leverans och bra paketering (skyddat med plast + frigolit). Fick hem produkterna till närmsta utlämningsställe ganska så snabbt. (3 dagar från att varan beställdes). Angående produkten så är det en bra högtalare till ett ruggigt bra pris!