Prisjakt
Bolindo
 • Trygg E-handel för hemmafixare
 • Kvalitet från kända varumärken
 • Stort sortiment
Anonym användare
Anonym användare
Usel
en månad sedan

Frågade upp om ledtid via kundtjänst innan jag la beställning. Fick svar att jag skulle få leverans inom två veckor. La beställning hos dem tack vare det. Därefter sköts leveransen framåt 3 gånger totalt 7 veckor och vid varje försening fick jag info först när jag frågade efter den. De gjorde en delleverans som jag inte bett om på en billig artikel och fakturerade sedan hela ordervärdet trots att jag inte fått leverans på 90% av ordern. Därefter gjorde de om fakturorna och skickade påminnelser om att jag var sen på betalningen av slutleveransen samma vecka som de slutligen levererat. Några veckor senare har de inte noterat att jag betalat fakturan och i kontakt med kundtjänst ger de mig andra fakturareferenser och belopp än det var på den faktura de skickat ut till mig. Än är detta inte utrett och som det ser ut nu har jag betalat in 15% mer till dem än det ursprungliga ordervärdet och vårt projekt blev försenat 6 v pga deras dåliga leveransförmåga. Beställde samma produkt från en annan leverantör några veckor senare och fick den levererad på 2 v utan krångel.

H
Henrik_

106 omdömen

Utmärkt
6 månader sedan

Billigast på produkten jag sökte och snabb leverans.

C
Casal

11 omdömen

Utmärkt
6 månader sedan

Detta betyget kan ju inte stämma. Handlade 15 saker genom detta företag som inte fanns att köpa i Sverige, utan fick tas från två utländska butiker. Gick smidigt att beställa (jag gjorde bästa möjliga förarbete) och grejerna kom snabbare än väntat, bra pris och låg fraktkostnad. Så kände att denna recensionen behöver vara här för att balansera upp lite. Tycker de har bra standardsortiment och priser.

j
jewe74

1 omdöme

Usel
9 månader sedan

Beställer, de tar betalt direkt. Ska vara några veckors leveranstid. Efter en månad hör jag av mig till kundtjänst och får svaret att varan utgått!?

Bolindo svarar:2021-05-02
Hej! Beklagar att din beställningsvara utgått och att vi inte fick information om detta från leverantören. Vi brukar vanligtvis få den informationen liksom info om förseningar i god tid av leverantören, vanligtvis direkt efter eller någon dag efter det att kunden lagt beställningen. Vilket vi då dessvärre inte fick denna gången, Via vår betalningspartner Avarda så erbjuds kunden olika betalningsalternativ. Väljer man kortbetalning så reserveras/dras beloppet vid köptillfället på kontot men vid fakturabetalning så aktiverar vi betalningen och därmed då utskicket av fakturan först några dagar efter eller i samband med leveransen. Ber än en gång om ursäkt för att leverantören inte meddelade oss i god tid angående den utgångna artikeln. Med vänlig hälsning, Bolindo Kundservice
A
Amirswe

10 omdömen

Utmärkt
2 år sedan

Väldigt snabb och enkel leverans.

R
Rawa

55 omdömen

Bra
2 år sedan

Beställde duschset, något seg leverans ca 5 dagar, men riktigt bra pris. Helt klart nöjd.

Betyg köpupplevelse

2.9OK
4 omdömen

Om butiken

Bolindo

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Betalningsalternativ

VisaMasterCard
 • Avbetalning
 • Direktbetalning
 • Faktura
 • Kortbetalning
 • Betalning via telefonräkning
 • Bitcoin
 • Förskottsbetalning
 • Postförskott
 • SMS-betalning

Leveransalternativ

 • Hemleverans

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

bolindo.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Bolindo Group AB

Organisationsnr: 556969-2428

Information hos allabolag.se