3 av 5 stjärnor

Sorterat efter datum
2019-07-02
  D
  Deacon(68 omdömen)
  Ömsom vin, ömsom vatten. Snabb kommunikation med kundtjänst. Bra pris och, på papperet, bra fraktsätt. Men när man utlovas "snabb leverans" och att deras ambition är att skicka order samma dag som order läggs, när det rör sig om lagerförda artiklar, då förväntar man sig också just en snabb hantering. Men det tar tre dagar innan mejl om att paketet har skickats, får inget kollinummer. Ber om detta och får ett som inte har registrerats. Först två dagar senare blir paketet spårbart. När man har beställt något som finns "i lager" och när varan ska skickas med PostNord, så blir man lite ledsen i ögat när det visar sig att paketet skickas från Tyskland... Totalt tog leveransen en och en halv vecka. Inte godkänt.
  2019-06-12
   F
   Freddan(1 omdöme)
   Bättre kundservice får man leta länge efter! Inga konstigheter alls. Enda minus var att leveransen tog en vecka, men detta pga lagerstrul enligt återförsäljaren.
   2019-02-28
    R
    Robbas(1 omdöme)
    Beställde via hemsidan utan problem. Fick hemlevererat på utsatt tid. Absolut inget att klaga på. Kanske att jag inte fick något kolli-id att följa leveransen. Frågade dock status på leveransen via Facebook, fick svar inom fem minuter!
    2019-02-05
     t
     tobmal85(2 omdömen)
     Jag fick produkten på utsatt tid. Men inget kvitto. Har mailat ett par gånger om kvitto, men blir hänvisad till orderbekräftelse som inte talar om moms, garanti och liknande.